![]() |
Re: Зуб и мой Заболевший Виварыч, которого лечу.
Які признаки повинні сказати про те, що треба провірити форсунки на стенді? При звичайній, класичній діагностиці на сервісі, вони дають про себе знати? Коли останній раз був 1,5 роки назад, сказали лише за сгорівшу свічу накалу, та барахління трансдьюсера.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
а на які параметри дивитись через Кліп?
|
Цитата:
Дивитися треба на показники роботи системи вприску палива.Ще залежить від пограми.Трафіки з двигуном 1.9,до 2005р.,на деяких програмах не видно роботи форсунок кожної окремо,лише середній показник. В наших умовах радять кожні 50-60тис. викручувати форсунки і ставити на стенд.Лишнім не буде-хоть не прикиплять! |
Цитата:
|
Цитата:
|
wasya, она не льет а недоливает, как на заправках:)
|
Цитата:
Цитата:
... вообще как то подозрительно у ТС всё вместе подошло... или так уж убито было... я бы всё ж мастеров перепроверил... продублировал.. |
Я конечно не спец но таки присмотрелся к бу двиглу думаю гораздо дешевле будет вон к парням с разбраковки свистни у нах в гаражах кикие хош были думаю что тыс 20 с экономишь но могу и ошибатся
|
Всем СПС за советы . Вердикт таков: ремонт турбины в Запорожье " импульс-4"-3900 грн. С сто бусик забираю, с тестем решили донора пригнать, так что скоро буду что то продавать. Ну а сто с меня за уже проделанные работы( съем форсунок, диагностика их же, разборка двигателя и хз его знает еще что) 7000 грн:oh:, хотят. Наверное еще свой моральный ущерб учли:disgust::disgust:? Бизнесмены:D
|
Светони СТО, страна должна знать своих "героев".
|
Тракмоторс, песочин
|
У темі 1 долучень
Ну і форсунки з донора вартує перевірити - може будуть нормальні. Якщо вже шукаєш донора - подивись на Рено (не опель і не віваро) з Голандії - там повністю прозору історію можна передивитись, вони їх обслуговують на сервісах і до останнього дня відомо що робилось з машиною, скільки вона реально пробігла.
Знову ж таки якщо не маєш хто прижене - можу дати телефон брата, правда я не знаю чи прижене він донора, бо зазвичай ганяють з документами. Тут вже в приват свисни. Сам не приженеш якщо нема кінців на митниці - треба щоб при перетині нашого кордону машина перетворилась у "повітря" і ще по Україні без документів потім гнати треба. Якщо ж є контакти на митниці - то такий варіант буде тобі звісно взагалі шаровий в порівнянні з тим що озвучили на СТО Добавив для прикладу історію по свому бусіку при покупці - так що подумай над покупкою саме реношки |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:02. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©