Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Загальні технічні питання та тюнінг (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=111)
-   -   SCUDO vs VITO vs H1 (https://busovod.ua/showthread.php?t=10527)

olexa 26.12.2015 19:33

Re: SCUDO vs VITO vs H1

Цитата:

Допис від Cem (Допис 356981)
Ну а чего, если есть что сказать...

Одного разу досить сказати, а не одразу у кількох темах писати одне і те ж! Я, наприклад, передивляюсь всі нові теми за день і, повір, кілька однакових повідомлень у різних темах, досить таки старих, якось напрягає.

Laimen 27.12.2015 22:33

olexa, ну если наплодили тем туеву хучу, то терпите))) Я как то на дату не смотрел. И действительно, как тут сказали-не общения ради, а информации для... Если мешает мой пост-удали, ежели есть такова возможность, не нравится-топай мимо, делов то))). Я не хвастаюсь покупкой, а ищу где говорят о таких бусах, потому что МНЕ это интересно, потому что ЭТО для меня ново...Что не понятно? Так что свой иронически-поучительный тон прибереги, пожалуйста, для других...

Добавлено через 8 минут
Цитата:

Допис від olexa (Допис 356979)
Laimen, ми раді за тебе, дуже, чесне піонерське! Але не піднімай так часто теми майже трирічної давності, без крайньої необхідності, будь-ласка!

Я так понимаю, лучше создать еще одну?;) Логика бульдозерная..

Добавлено через 13 минут
Цитата:

Допис від Вова4ка (Допис 356993)
Ну так дополни что нибудь.

Ну так обижаются некоторые...))) Вы попроще будьте-места хватит всем)))

Вова4ка 28.12.2015 08:00

Цитата:

Допис від Laimen (Допис 357370)
места хватит всем

Пиши на здоровье,я к другому пользователю обращался.

Laimen 28.12.2015 14:27

Вова4ка, Та я в курсе))) Это я процитировал в назидание другим));)
У меня вот, выскочила проблемка с стеклоподёмником-не знаю даже где спросить уже- а то снова не там окажусь(((

olexa 28.12.2015 15:33

Цитата:

Допис від Laimen (Допис 357370)
Если мешает мой пост-удали, ежели есть такова возможность, не нравится-топай мимо, делов то)))

Не маю можливості, перше, а друге - не сміти у всіх темах, то й у своїй не розгібатимеш! А то вискакує скрізь, шо тебе не хвилюють тріщини у кузові і всі інші лохи, що про це попереджають завчасно! Та й часу шкода на читання про твої "нові" старі проблеми в нових повідомленнях застарілих тем! От, блін, писанув!:krutoy:

Laimen 28.12.2015 18:57

Цитата:

Допис від olexa (Допис 357413)
Не маю можливості, перше, а друге - не сміти у всіх темах, то й у своїй не розгібатимеш! А то вискакує скрізь, шо тебе не хвилюють тріщини у кузові і всі інші лохи, що про це попереджають завчасно! Та й часу шкода на читання про твої "нові" старі проблеми в нових повідомленнях застарілих тем! От, блін, писанув!:krutoy:

Умный любит учиться, глупый учить...Бажане за дійсне не подавай. Лохом нікого не називав. Про тріщини-можу повторити)) Тебе напрягають? Мене ні))) Ти мене а в темі про Прімастар бачив? Ні...то якого дідька тут свою лінію гнеш?

Добавлено через 5 минут
Цитата:

Допис від Laimen (Допис 357446)
Та й часу шкода на читання про твої "нові" старі проблеми

Хто заставляє?

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:29.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©