![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
Суворов, а в каком районе ты живёшь? почему Оbez так ? Я такой же водитель как и вы,И могу вас заверить-ХОРОШИЙ водитель.Так что РАЛЛИ впереди.
|
Во прикол! И тут достали медведы!
http://kolyan.net/uploads/posts/2009...rka_627_53.jpg |
Сьогодні катався по Львову на 2109, відчув велике задоволення від легкової машини коли тебе не кидає в сидінні на ямах, а то останім часом не їздив по Львову легковою вже забулось як воно, вот правда 1,5 зразу відчутно не та потужність, але вот що здивувало бортовик в місті показував 10 літрів, а на трасі 8, чисто як 2,5 хаває.
|
Цитата:
|
Nazar, теперь ты понимаешь почему я с галанта не спешу спрыгивать :) ?
|
Виктория, Не обижайся, ABEZ, он же Дима, очень хороший человек!!! Просто, нам здесь, не совсем обычно, видеть девушек, которые водят Бусы (Н-200), не обижайся ни на кого, мы все тебе поможем, если это будет в наших силах, и поверь..., здесь, всем очень приятно, что среди нас, появилась девушка!!! Я живу, на Березинской, неужели, ты не видела, мой эксклюзив у нас в Днепре???
|
Та нет , я не из обидчевых. У меня вообще 2 буса \Форд транзит-старичек, и Hyuhdai H1 starex\ и 2 легковушки.А вообще я привыкла на авторынках и в автомагазинах на меня поночалу смотрят и общятса как с белой вороной,А потом уже как с понимающей.
|
Цитата:
SUVOROV, Виктория, Народ интересуется, с одного ли вы района, а то как-то терпение лопается Цитата:
|
Цитата:
Та давайте вже визнвчіться з районами, хто де живе???:) |
Я не кого ни хотел обидть, если где-то звучит грубо, простите.
Ни к кому не отношусь предвзято, с высока и т.п., всех участников форума уважаю. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Виктория, Давай знакомиться в реале!!! Подьеду, куда, и когда скажешь! Наши фотки, просто взорвут форум! ( Особенно, если ты на них будешь с турбиной в руках...):):D:p
|
Цитата:
Мабуть, у нас, чоловіків, так вже склалась думка, що жінка і запчастини (автомобілі) це речі не сумісні. У Львові на атобазарі дуже багато жінок продавців і, чесно-кажучи, я сам, навіть, коли в них є та річ, що мені потрібна, не беру в них по тій причині, що думаю, що вони не можуть бути компетентними в питаннях запчастин.:rolleyes: Тому переважно купую у продавців чоловіків.:p Фото Стаса з Вами з турбіною в руках було б ще то!:D |
Глянув меню пользователя "Вікторія", виявилось, що ми з нею святкуємо день народження в один і той же день. Дуууже приємно!;):D
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Сьогодні біда сталась, в Саші (Stepan), він рано виїхав з Стрия і в дорозі в нього в причіпі в ступиці підшипник заклинило, звонив до мене але я блін був на будові і телефон цілий день в машині провалявся, аж підвечір з ним звонився взяв інструменти і поїхав правда на половині дороги він вже позвонив, що зробили і не треба вже, отак один раз лешив телефон і вот маєш, добре хоть зробив вже, щойно говорив вже їде до хати.
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:04. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©