![]() |
Re: Чиптюннинг !!!
Цитата:
в это время делаеться и физическое удаление сажевого хотя бывает и быстрее :mail1: скорость здесь далеко не самое главное, как по мне удачи |
весна на подходе
есть желающие взбодрить коня? а также если есть вопросы по экологии- то сразу и порешить |
Цитата:
|
привет
вопрос ведь не Тойоте.... а в том что там старенькие мозги стоят, по всей вероятности Денсо вопрос кто мне прошиву поправит |
vectra20, Что поделать, у Тойоты половина агрегатов Денсо.
|
Цитата:
Ой не думаю в 1992году то Забей |
|
Цитата:
https://autodata.ru/article/all/1kd_ftv_2kd_ftv/ Хотя, согласно этих сведений это таки турбированый коммонрейл |
Цитата:
до 8 марта предполагаются скидки в каждом конкретном случае обсуждаем индивидуально тел. в подписи |
Степаныч тыж не празднуешь :beer: 8 березня
|
Цитата:
|
я токо 31 марта, с 7 по 9 почти не запоминаю :)
|
Это не та машина.:no-no: 2003 г.в., мотор d4d 2kd-ftv, 16-ти клапанный турбодизель с комон-рейл, v2,5л., Охрененный мотор,:vo:,а всего лишь 88 лошадок.:(:dash2:
|
Да здравствуют бусоводы !!!
Подскажите пожалуйста у кого в Черновцах (Черн.обл) можна отшить EGR на 2.0 vivaro 2008 года . Но только толковых и проверенных мастеров. Спасибо . |
расспрашивай местных
я например не знаю мне присылали блок ваши |
попробуй на Гравитоне в гаражах есть Денис т. 0664181740 чипом точно занимаеться- может и за егр возметься----или к Андрею в Коломыю\ номер где-то был
|
Цитата:
|
Доброго дня!
Стало питання по чіповці. Віваро 08р. М9R 115. Пробіг 218000 Почала загоратись спіралька. Тестанули помилку Р0488. Почистили ЕГР, механіка в ідеалі, видать електронна частина пішла спати. Ну то таке)) Вчора його відшили і питання закрите. Питання по чіпу. Їде возик не біда (колись здається їхало ліпше, але тут причина ше в тому, шо колись я не мав бмв е60 3.0D, тому важко сказати як воно було колись). Але біда в тому шо в районі 3000 оборотів з вихлопної валить чорний дим. От з ним я воюю вже давно. Півтора роки тому була замінена турбіна. Зняття показало шо ніц їй не бракувало. Так і валяється в гаражі. Ніяк на машині заміна турбіни не сказалась. Яко було тако є. Форсунки. Лишив машину на сервісі на ніч шоб остигла. На холодну зранку зробили діагностику. Перші три корекція +- 0.7 четверта 2. Поїхав на шрот взяв форсу б/у шоб підставити. Навіть получилось дістати з малою кільікістю матюків))) після заміни - нічо не помінялось. Навіть може стало і більше диміти (доречі 2 дня їздив з не прописаною форсункою - здається було краще. Після прописки диму стало більше. Хз, може вітер дув в другу сторону і я в зеркало не бачив)) Станом на вчора - перша корекція 1,6 остальні +-0.5. Всі інші параметри в межах норми. Мене майстри вже просто гонять. Кажуть шоб я від них відстав))) Може то я дійсно чіпаюсь?? Міняти всі форсунки на нові - тоже якось брєдово. Задоволення не дешеве. Хіба варіант знайти на шроті зняті з одної машини і точно без проблемні. Так вот... Чіпувати чи не треба?)) |
Цитата:
Головна умова для чіпа, це- здорове авто! А не диміти, рипіти, і кашляти. Що кажуть відшивальщики егр? Що з сажевим, він був взагалі? Що до диму- багата суміш, мало повітря або багато палива. Можливо ДМРВ не правильно працює... |
Все Трафики дымят, особенно на перегазовке со второй на третюю передачу. Не мешайте машине работать. Купите сажевый и Егр и дымить перестанет.
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:02. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©