![]() |
Re: Вопросы и ответы по ЕГР
А там точно про заслонку? "Throttle" це акселератор. Дросельна заслонка на M9R якоcь впливає на керування тягою? Я думаю, що мова йде саме про педаль газу.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Подивіться Оп-комом роботу педалі газу, а саме поточні показники. Навіть без запуску. Просто натискуєте на педаль, і дивитесь. Там є 2 сенсори. У одного при натисканні педалі показники в % збільшуються, у іншого- зменшуються. І це має бути дзеркально симметрично, і в сумі давати 100%. Якщо один з датчиків буде шкандибати, буде помилка по педалі.
|
Цитата:
|
У мене на сенсорах педалі все зовсім по іншому, правда мотор 1,9. Але думаю, що педальку навряд чи при ресатйлінгу поставили іншу.
Немає знайомих, у яких машина з мотором 2.0, щоб глянути параметри по педалі? ПС. Групи параметрів листати не потрібно, просто постійно дивитись тільки параметри педалі. |
Вибачаюсь. Обидва сенсори педалі газу в % показують синхронно одні і ті самі значення. А от значення в вольтах відрізняються, сенсор 1 показує приблизно в 2 рази більше значення, ніж сенсор 2. Мотор 1,9.
|
Цитата:
Але коли авто постоїть без клеми хоча б ніч, - тоді стартує з напівоберта. Помилок - жоних - опком не відображає. Відповідно, жоден електрик не береться за такий ремонт, кажуть - привозьте тільки тоді, коли не заводиться. Але невідомо, що зробити, щоб вона не заводилась? Якщо вона вже завелась, то повторно заглушити і завести пробував і 10 разів підряд - заводиться завжди з напівоберта. А через пару годин - не заводиться і з 10 спроб, поки акумулятор не сяде. Хоча перших 6-7 спроб стартер крутить дуже гарно. Є підозра, що імобілайзер не дає йому стартувати, але ж - жодної помилки! як таке ще можна діагностувати? |
Цитата:
Коли не заводиться, попробуйте таке. Натискаємо кнопку зброса кілометражу, держимо і вмикаємо запалення. Починає йти тест панелі приладів. Далі можна дочекатись закінчекння тесту, можна просто перервати тест, ще раз натиснувши кнопку. Цей трюк допомагає при проблемах з іммо. Ще може пропадати контакт по ДПКВ, або недостатній тиск в системі. Треба дивитись Опкомом реальні параметри, коли не заводиться. Ще спробуйте завести на поліролі Плак. Якщо заведеться, буде ясніше, куди рухатись далі. Тільки поліролі достатньо один пшик, так щоб поршні не дзвеніли. Бризкати в патрубок інтеркулера,той що йде до впускного колектора. |
Цитата:
|
Цитата:
Ні, має бути збережена помилка P1372. Якщо глянути сканером саме в той момент, коли не заводиться, то буде показувати іншу помилку- "розсинхронизація датчиків ДПКВ і ДПРВ". |
Відповідь: Re: Вопросы и ответы по ЕГР
Цитата:
Як на мене, теж схоже не імобілайзер. Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:10. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©