![]() |
Re: mehanik, Xарьков, TOYOTA HIAСE 1992
Цитата:
|
У темі 2 долучень
Встановив передпусковий підігрівач на 220 В. З 5° до 40° нагрів хвилин за 10-15. І місце знайшлося чудове. Величезна подяка Валентину Глеб за девайс.
|
Це с чого такий девайс і вартість?
|
Тут опис та інструкція .https://podogrev72.ru/catalog/start-turbo/ Десь 1500 грн. Є варіанти з помпою та без.
|
У темі 1 долучень
Нові втулки стаба, поліуретан, "Точка опоры".
|
Почав Хайсик хріново заводитись, потім тільки з ефіром. 2 форси в мінус, лили в зворотку.
|
У темі 1 долучень
Придбав нову цяцьку. Буду міняти.
|
У темі 2 долучень
Я вчора грався, ще й сьогодні продовжуватиму - дощ пішов. Та ще й без ями.
|
У темі 1 долучень
Це у мене така відпустка.
|
Цитата:
Добавлено через 12 минут Спіткала вдруге така халепа- після інтенсивного руху, при переході на холості, вилазить джекі- чан і двигун переходить у аварійний режим, тобто не реагує на газульку, а потім ще й глохне. Сканер видав помилку р1226- проблеми з форсами, пнвт, або з считувачем тиску у рампі, потім з'явилася помилка 1080- зчитувач температури палива. Двигун працює відмінно: запускається норм, тягло супер, витрати палива- норм. Посмикав фішки цих зчитувачив, помилки видалив, і усе запрацювало. 2 роки тому, було , майже,таке ж саме, але двигун, у якийсь момент, не запустився, тільки з "плаком". Скінчилося зміною двух форс. І звук був, наче поршень стукав. Зараз Бог милував, бо ціни- за ці гроші можна автівку придбати. |
Відповідь: mehanik, Xарьков, TOYOTA HIAСE 1992
Вітаю!
|
З Днем Народження !
|
Вийшла з ладу обгінна муфта генератора. Не заклинила, а прокручується. Може заварити її, щоб працювала як звичайний шків?
|
Як звичайний шків буде різати ремень при старті....стопу та на різких змінах обертів------бо конструкція потужного генератора така що якір важкий і за рахунок цього велика єнерція при обертах. муфта компенсуе цє,.......краще купляйте нову муфту!
|
Як би усі ці модні штучки з'явилися не так давно. До цього навіть гадки не мали про двох масовий маховик та муфту на гені. І нічого не різало. На старому Хайсі звичайний двохструмковий шків та звичайні 2 паски. Потужність однакова. Ще валяється у закромах гена з Тойоти. Там звичайний шків під поліклиновий пасок. Спробую заварити. Поріже так поріже. Цей пасок вже давно треба було викинути, тому вожу з собою новий. Міняти легко.
|
Зняв я генератора, а там пипець: колектор зтертий, щіток майже нема, підшипники люфтять, ще й корпус репнув. Підбивши гроші на відновлення, придбав новий. Зрозуміло не оригінал, бо оригінал коштує як півмашини.
|
Давно я нічого не писав. Якось не до цього було. Біляш конкретно закипів. Дав охолонути. Долив десь літрів 6 тосолу, бо видуло усе. Запустив двигун - пішли бульбашки у радіатор. Вирок - пробой у системі охолодження, гадав що прокладка гбц. Віддав на СТО, розібрали, шліфанули гбц, а там дві тріщини у двох циліндрах. Я в шоці, майстри в шоці, бо гбц чавунна. В ітозі- купив б/в гбц за терпимі гроші, розборщики-розбійники загадали 400$. Ще й шкив на коленвалі розбило, ще 60$ за б/в. Шків купив новий, не оригінал, за 1600грн. Загалом, на запчастини вийшло десь 10к грн. Ну і робота 20к. Ще й зимою ,на сірому, майже увесь низ переварили. Виходить- працюєш на машину, комуналку, ну на пиво трохи залишається.:dash2::oh:
|
Цитата:
|
Відповідь: Re: mehanik, Xарьков, TOYOTA HIAСE 1992
Цитата:
тачанка жінкина приїхала у відпустку на 2 тиждні, заїхала на ремонт - не менше полтоса вийде! Працюємо на перемогу! пиво потім! Слава ЗСУ! |
Відповідь: Re: mehanik, Xарьков, TOYOTA HIAСE 1992
Цитата:
Це ж рест ? |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:42. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©