![]() |
Re: Чиптюннинг !!!
Володе-колдуну,всё по плечу!;)
|
ОГРОМНОЕ СПАСИБО Вове! Теперь и мой зелёный Горбунок едет! Правда наровистый больно. Ещё и прошивки переберал. То ему нравится то ему не нравится. Потрепал нервы Вове он сегодня! Ещё раз Большое спасибо вам Вова! Едет и едет хорошо:beer:
|
ну вот и хорошо!!!
заезжай просто... на каву |
Вобщем собрался наконец то написать про чипокнуиый мой автомобиль :) . Заехал к володе с ошибкой , оказалось сажетрус дал о себе знать , ошибку убрали только после принудительной регенерации ну и недолго думая ,чтоб не ждать следующей такой ситуации решил апутировать его ну и чипануться у Володи. Неписал сразу так как хотел все проверить ну и расход канечно же. Так вот машина супер ща едет ненарадуюсь, обгоны разгоны и все что с этим стали легче или мягче незнаю как выразиться уверенней возможно. Ну и расход реально он меньше мной пройдено после полной заправки до первой отсечки 783 км из них 480 трасса скорость около 120 км/ч , это по житомирской в сторону Винницы, остальное город Киев с его пробками , на заправке влезло 63 литра до первой отсечки получаем средний расход 8 литров бортовик кстати так же показывает, до чипа смешанный у меня был по бортовому 9-9.2 литра расход меньше 100% меньше даже когда едеш и смотриш на момениальный, кароче я рад как ребенок. Володе спасибо!!! По работе двигателя кстати ничего не изменилось, хотя егр отшили, громче работать не стал как некоторые пишут , как работал так и работает только запах из выхлопной другой вот и все изменения.
|
Цитата:
кататься...не ломаться... |
Мужики відпишіться ті хто чіпував 1.9 /100 і їздить більше року.
Як реально змінилась машинка ? типу розхід,звук,динаміка і так далі..Хочу чіпонути але вагаюсь |
Вже й не пам'ятаю коли чіпанув :) Перша прошива була не погана,порівняно зі стоком машинка просто переродилась! Зовсім інші відчуття! Але,думаю,прошива була застаріла і не досконала. Місцевий гуру запропонував змінити стокову прошиву( Серьожка її зберіг і зкинув мені на комп), гуру наполіг на прошиві,де егр відшитий програмою,чи його там взагалі нема- я не знаюся на тонкощах. По його словам багато хто просто затирає карту егр. Замість егр вставив вставку.
Все дуже сподобалось! Машинка поїхала! Підхват з низів дуже живий,підключення турби відчуваєш п'ятою точкою;) Звук кардинально не змінився,як на мене. Росхід місто літом до 9л- поки шо їзда дуже жвава,за містом можу і в 7,2л вкластися,з кондером! Димність присутня лише при різкому прискоренні! Наголошу- топливна в мене повністью обслужена! Бак,магістраль,тнвд,форси,рампа і обратка! Постійно користуюсь присадкою до палива. Так шо чіпуйтесь і не бійтеся! |
Цитата:
Сенкю вері мач )) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
да. дистанционно даже без простоя авто |
Цитата:
|
Цитата:
Звук ніяк, аппетит теж (але я до сотих літра не заміряю, меньше 10л на сотню, спасіба і на том) Зараз сказати про динаміку вже нічого не можна, здається що так завжди було :) але в перші дні відчував. А після чіповки дав кермувати батьку, він не знав про чіп, то він питав де це я таке заправлявся, що вона так їде :) Найголовніше в їзді на кожен день, це те що двигун крутиться трохи до більших обертів, зручно на обгонах. Бо памьятаю що на рідній прошивці як доходило до 3тисяц, єлектроніка надто агресивно душить двигун, у не підходящий момент. я б зараз перевірив, але мені чогось здаеться, що на першій раніше впевненіше пер, прям на холостих (але то припущення). Робив в Ірпенському лісі (ну ви самі знаєте у кого) :) |
а сколько нынче стоит чиповка 1,9 сотки
|
Цитата:
|
Цитата:
звони побалакаем |
завтра наберу
|
ок
|
З якими параметрами виходить чіпована 100ка?
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:02. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©