Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Балачки в курилці (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Болталка (https://busovod.ua/showthread.php?t=3711)

SUVOROV 13.05.2009 09:46

Nazar, Ни когда не сомневался, что ты (и все, кто были на сборах) мое Солнце поставишь куда угодно, и как угодно, особенно после того, как ты проводил меня в номер! (Думаю помнишь!!!)

Борис 13.05.2009 18:22

Привет бусоводы! Наконец-то мне на временной квартире подключили инет. Вы молодцы что так здорово отдохнули и пообщались! Очень жаль что меня не было, получилось увидеть Васька с его спутниками и то порадовался.

Nazar 13.05.2009 18:46

Цитата:

Допис від SUVOROV (Допис 36886)
Nazar, Ни когда не сомневался, что ты (и все, кто были на сборах) мое Солнце поставишь куда угодно, и как угодно, особенно после того, как ты проводил меня в номер! (Думаю помнишь!!!)

Так помятаю. А до чого це все написано, щось не вїхав, ніби не пиисав, нічого на цю тему?

Цитата:

Допис від Борис (Допис 36927)
Привет бусоводы! Наконец-то мне на временной квартире подключили инет. Вы молодцы что так здорово отдохнули и пообщались! Очень жаль что меня не было, получилось увидеть Васька с его спутниками и то порадовался.

Привіт. Жаль, що не було. Відпочили і справді класно, компанія зібралась супер, зі всіма було приємно поспілкуватись, чесно кажу БАГАТО втратив.

Беза 14.05.2009 00:33

Борис, Привет! Рады тебя снова лицезреть.

Цитата:

Допис від abez (Допис 36805)
Василий - рыбак клуба.

Старший рыбак

SUVOROV 14.05.2009 16:03

Звонил Мишане, рассказал про Мигею, после рассказа он сказал-Клево, как будто с вами побывал, всем большой привет от него...

aver 14.05.2009 20:24

Цитата:

Допис від SUVOROV (Допис 36994)
после рассказа он сказал-Клево

интересно послушать (почтитать) подобные рассказы )

Беза 16.05.2009 23:15

Oleg_2000, так , я не понял, почему не пьянный

василь 26.05.2009 22:12

Назар, не вийшло зустрітись сьогодні. Я не бачив твоїх повідомлень на форумі і номера телеф. забув дома. Тепер роздрукував і записав собі в телефон. Буду ще в неділю в Стрию, везу "банду" :) до Тещі в село на празник біля Дашави. Якщо будеш в Стрию, може здибимся (з наклейкою :) ), а я солодке буду мати.

Nazar 26.05.2009 23:19

Цитата:

Допис від василь (Допис 37876)
Назар, не вийшло зустрітись сьогодні. Я не бачив твоїх повідомлень на форумі і номера телеф. забув дома. Тепер роздрукував і записав собі в телефон. Буду ще в неділю в Стрию, везу "банду" до Тещі в село на празник біля Дашави. Якщо будеш в Стрию, може здибимся (з наклейкою ), а я солодке буду мати.

Та я щойно тільки приїхав до хати і не вийшло би зустрітись, думав в обід поїду та де там роботи повно(підготовка до фестивалю), зранку назад у Львів. В мене пятниця, субота, неділя фестиваль буду весь цей час у Львові, і в Стрий не попаду до кінця наступного тижня, тому лекше у Львові десь зустрітись(тимбільше ваш офіс подорозі до мене на квартиру знаходиться).

василь 27.05.2009 06:40

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 37886)
Та я щойно тільки приїхав до хати і не вийшло би зустрітись, думав в обід поїду та де там роботи повно(підготовка до фестивалю), зранку назад у Львів. В мене пятниця, субота, неділя фестиваль буду весь цей час у Львові, і в Стрий не попаду до кінця наступного тижня, тому лекше у Львові десь зустрітись(тимбільше ваш офіс подорозі до мене на квартиру знаходиться).

Задзвоню, як звільнюсь трохи, бо "жнива" починаються;)

Nazar 28.05.2009 11:32

Народ ви замітили, що як ввести в гуглуї в пошуку зображень Hyundai h200 то Стаса лимон на першій сторінці відображається.:)

Nazar 31.05.2009 03:22

Та шо то всі сплять, навіть не має ским поспілкуватись.:)

василь 31.05.2009 09:31

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 38142)
Та шо то всі сплять, навіть не має ским поспілкуватись.:)

Дивись, бо звикнеш до нічного способу життя;):)

Nazar 31.05.2009 18:10

Цитата:

Допис від василь (Допис 38145)
Дивись, бо звикнеш до нічного способу життя

Та я вже ітак звик, але вже зараз буде закриття і я поїде до хати відсипатись.

Nazar 03.06.2009 16:15

Забув написати, вчора зранку бачились з Степаном, правда хвилини 3, бо я дуже спішився у Львів і батькам на роботу требуло ще встигнути, але я встиг за той час зацінити люк, скажу так зачотно зроблено, якось в машині зразу і світліше стало, всетаки класно їхати і бачити над собою небо. Деколи їзджу на Віто 112, там також люк є, мені подобається.

SUVOROV 04.06.2009 09:37

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 37980)
Народ ви замітили, що як ввести в гуглуї в пошуку зображень Hyundai h200 то Стаса лимон на першій сторінці відображається.:)

Не совсем понял что надо набрать в гугле, но все равно приятно! В Крыму видел вообще эксклюзив- цвет, желтая примула, бледно желтый! Больше не видел таких ни разу! Интересно, чел сам красил, или завод?

Степан 04.06.2009 09:40

Дякую Назарові за доставку календарика. Календар вище всяких похвал. Правда в мене його вже конфіскувала жінчина сестра:D (забрала собі над робочим місцем). Був би дуже вдячний якщо б мені ще один хтось вислав.;)

Nazar 04.06.2009 19:23

Степан не має за що, може і ше раз поможу, в мене є щеодин календар тобто мій, я так глянув я ним не буду користуватись ітак, не привик користуватись настіними, тай як требуде то і надрукую собі(якщо Макс скине оригінал) для мене це не проблема тай заламіную, тому як хочеш відам і той.:)

Vasek 04.06.2009 20:15

В среду 10.06.09 точно собираюсь в Запорожье, СЕРГЕЙ жди в гости, созвонимся. Могу заехать в Днепр, если Стас примет ;) а там может и на Харьков пробьёт, 500 км. не крюк для бешенной лошади :)

Беза 04.06.2009 21:40

Vasek, Приезжай послезавтра, у мамы день рождения. Ну в среду, так в среду.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:57.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©