![]() |
Nazar, Ни когда не сомневался, что ты (и все, кто были на сборах) мое Солнце поставишь куда угодно, и как угодно, особенно после того, как ты проводил меня в номер! (Думаю помнишь!!!)
|
Привет бусоводы! Наконец-то мне на временной квартире подключили инет. Вы молодцы что так здорово отдохнули и пообщались! Очень жаль что меня не было, получилось увидеть Васька с его спутниками и то порадовался.
|
Цитата:
Цитата:
|
Борис, Привет! Рады тебя снова лицезреть.
Цитата:
|
Звонил Мишане, рассказал про Мигею, после рассказа он сказал-Клево, как будто с вами побывал, всем большой привет от него...
|
Цитата:
|
Oleg_2000, так , я не понял, почему не пьянный
|
Назар, не вийшло зустрітись сьогодні. Я не бачив твоїх повідомлень на форумі і номера телеф. забув дома. Тепер роздрукував і записав собі в телефон. Буду ще в неділю в Стрию, везу "банду" :) до Тещі в село на празник біля Дашави. Якщо будеш в Стрию, може здибимся (з наклейкою :) ), а я солодке буду мати.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Народ ви замітили, що як ввести в гуглуї в пошуку зображень Hyundai h200 то Стаса лимон на першій сторінці відображається.:)
|
Та шо то всі сплять, навіть не має ским поспілкуватись.:)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Забув написати, вчора зранку бачились з Степаном, правда хвилини 3, бо я дуже спішився у Львів і батькам на роботу требуло ще встигнути, але я встиг за той час зацінити люк, скажу так зачотно зроблено, якось в машині зразу і світліше стало, всетаки класно їхати і бачити над собою небо. Деколи їзджу на Віто 112, там також люк є, мені подобається.
|
Цитата:
|
Дякую Назарові за доставку календарика. Календар вище всяких похвал. Правда в мене його вже конфіскувала жінчина сестра:D (забрала собі над робочим місцем). Був би дуже вдячний якщо б мені ще один хтось вислав.;)
|
Степан не має за що, може і ше раз поможу, в мене є щеодин календар тобто мій, я так глянув я ним не буду користуватись ітак, не привик користуватись настіними, тай як требуде то і надрукую собі(якщо Макс скине оригінал) для мене це не проблема тай заламіную, тому як хочеш відам і той.:)
|
В среду 10.06.09 точно собираюсь в Запорожье, СЕРГЕЙ жди в гости, созвонимся. Могу заехать в Днепр, если Стас примет ;) а там может и на Харьков пробьёт, 500 км. не крюк для бешенной лошади :)
|
Vasek, Приезжай послезавтра, у мамы день рождения. Ну в среду, так в среду.
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:57. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©