![]() |
Re: Вопросы и ответы по ЕГР
Цитата:
так, старий відшитий і відключений жодних проблем на всяк випадок поставлена заглушка(пластина) |
Політ нормальний. Все працює.в аварійний режим не кидае.гірлянд на панелі теж немає.
|
було цікаво почути відповідь на питання чи бачить ЕБУ ЕГР коли він відшитий. Я так розумію що ні.
|
а мне интересно, должен ли видеть ЭБУ показания датчика DPFE при отшитом ЕГРе ? Надо снимать с этого датчика фишку? Мотор 2.5 630-й. Или же вакуумную систему оставляем без изменений после того как заглушили ЕГР пластиной и отшили программно?
Просто на бензиновых Фордах 90-х годов ребята проводят изменения в вакуумной системе, иначе не едет машина как надо. |
Цитата:
Чтож ты летом не сказал а я не спросил? :oh: |
У темі 4 долучень
добрий вечір, підкажіть, на мастері 150л.с, ось така приблуда, це щось зв'язане з ЕГР? бо на мастері 120л.с. такого нема...
там репнута трубочка, що кріпится до блока, з іншого краю не щільно прилягає - звідти масло виходить |
так і є...
то подача вихлопу до егра |
Цитата:
|
або міняемо запчастину
або глушимо і наблюдаемо. шоб не вальнуло ошибку |
тобто заглушити з обох боків, викинути запчастину і чекати?)
|
да
а ще люди убирають оту какашку , яка охолоджуе систему егр там же ОЖ протікає глушать і все і автос краще гріеться |
Цитата:
Цитата:
|
у тебя єтого нету
|
Ага, ясно, спасибо. Зато, гад, ЕГР есть. Неработающий. А программно отшить они здесь 400 злотых просят. Ну их в болото. С чеком езжу.
|
Маю одне питання :якщо в трафіку 1.9\100\2004р відєднав фішку егр і помилок немає ніяких на панелі. То чи змінюється витрати палива і параметри наддуву ? тобто чи це не буде гірше мотору ? і чи можна їхати з віддєднаною фішкою чи треба його глушити на програмному рівні ?
|
Цитата:
|
Да? От блин...
|
Гена, а шо не так?
в польше плохо с уровнем жизни? |
Цитата: