![]() |
Re: Выбор Аккумулятора
Цитата:
|
Цитата:
ЇЇ штатне положення - постійно заряджена, при розряді на пластинах з'являється шар сульфату свинця, чим більший розряд, тим товще шар сульфату. При заряді сульфат свинця розчиняється, але є проблема - чим його шар товще, тим гірше він розчиняється, тому при глубокому розряді він і розчиняється не повністью, що і є початком кінця АКБ. І немає значення розряджується АКБ великим пусковим струмом, чи малим поступово! А ємність АКБ це лише площа/об'єм активної маси. Дві головні переваги АКБ - дешева ціна і можливість приймати/видавати великий струм, тому їх і використовують як стартові в автомобілях. І всім світом намагаються побороти - сульфатацію, всілякими АGM і гель технологіями, ефект є, але до остаточної перемоги ще далеко, чи скоріше перемога сульфатації -неможлива! Для живлення фена підходять тягові аккумулятори, які не кіслотні, а лужні і не мають сульфатації, але мають невеликий струм заряду/розряду, тому не мають широкого розповсюдження і мають конські ціни. Ще раз повторюсь, що найкращій варіант - аккумулятор від човнового електромотора, але буде коштувати більше за сам фен і як декілька АКБ! |
Цитата:
Так і до теорії відносності можна дойти... Питання від Cheatatel стояло так - Чи може хтось порадити аккумулятор для сухого фена? Денні пробіги в мене критично малі Відповідь : 1) Кислотний акум. - самий дешевий варіант 2) AGM 3) Човнові акумулятори - коштує як добрий підсвинок , або як 2 кислотних акб. |
Цитата:
обіцяють 2000 циклів, на AGМ-ах -500 циклів або такий з платою вмонтованою |
Купив, поки що, гелевий на 33 АГ... подивлюся...
Якщо не сподобається, поставлю його на бпж, хай твердопаливний котел страxує. |
Аккумуляторные батареи Rocket кто эксплуатировал? Скажите пожалуйста свое мнение!!!
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 13 минут Цитата:
Свого часу тягав стару АКБ, поки не здав в обмін на нову АКБ. Подивився ціни Гель і тягові літій-залізні зараз десь в одній ціновій категорії, АГМ десь на третину меншу ціну мають. На компьютерних БПЖ АКБ більше року не ходять, хоча постійно находяться в зарядженному стані, вимикання єл.єнергії в мене бувають дуже рідко. Оце думаю може придбати з того що нарив до БПЖ до сігналізації в будівлі, там АКБ пісець, прийшов! Добавлено через 14 минут Цитата:
|
Якого виробника на даний час придбати, щоб відношення ціна-якість були відповідні?
|
Цитата:
|
Цитата:
Беріть австрійський Banner, і не пожалкуєте. Сучасні Bosch і Varta по якості навіть поруч не валялися. Акуми дійсно виготовляються в Австрії, вперше я їх побачив на свіжих, пригнаних з Німеччини вантажівках в 2015 році. Про якість говорить те, що ці акумулятори на 15-20 % важчі, ніж акум такої ж емності будь-якого іншого виробника. Правильна кількість свинцю це дуже важливий фактор. І ще. Ні, я не торгую ними :), в мене зовсім інша робота. Я їх успішно експлуатую. Правда по ціні Banner трохи кусається, але він того вартий. |
Років мабуть 7-8 купив MOLL 100Ah. Зима покаже як далі себе поведе… в момент покупки, при заявлених 950 пускового, видав 1000+++
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Тепер можеш пошукати АКБ з написом Renault. ОД такі рекомендує і такі з нуля ставлять, ходять достатньо довго, навіть не зважаюци на те що виготовлені Varta. Добавлено через 3 минуты Цитата:
Добавлено через 6 минут В мене на Трафіку здається другий сезон Тopla 100 Аг! Одного разу в нуль посадив, навіть панель приладів не світилась! Як я іноді згадую французьких інженерів, з їх дебільними рішеннями! |
Цитата:
Varta і Bosch втратили якість уже давно, як мінімум, років 8 тому. Покупці просто переплачують за бренд... Добавлено через 3 минуты Цитата:
Varta на конвейері якогось виробника авто і Varta в магазині (навіть німецькому) то два зовсім різних акумулятора по якості. |
Аккумулятор GIGAWATT кто нибудь эксплуатировал? Тоже собираюсь на зиму обновить батарейку. Посоветовали такой купить, может кто имел опыт эксплуатации.
|
Цитата:
|
Сегодня заказал, завтра будет у меня.
|
Цитата:
... І мені радив, коли я Варту в тебе купував :D І, мабуть, був правий, бо то, як раз та Варта 17-го року, що почала фігово крутити :maybe2: |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:14. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©