![]() |
Re: Вопросы по КПП механика Трафик/Виваро/Примастар.
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Цитата:
И еще гдето по верху Долил на свою голову.. всю руки не доходят слить и залить 2.8 ибо подсырает регулярно |
Повторюсь, залито теж 3л, все сухо...
Прийшла така думка, можливо у кого виганяє масло, сапун конструктивно вкручений нижче? Або в самій коробці більше виглядає? Тобто ближче до масла... |
Василий Ш., Мабуть тому не виганяє,бо в тебе коробка більша,чи я помиляюсь?
В мене залито 3л,хоча по паспорту 2,7л-не виганяє. Коли,з дуру,залили 4л-погнало через сапун,а може ще через сальник полуосі видавити-це вже гірше! |
Цитата:
Цитата:
По PF і РО таких випадків получається нема! :ok: |
вопрос по мкпп
день добрый всем.кто подскажет мкпп рк 5011 с датчиком скорости или без.очень надо.хочу поменять коробку .стоит с логана,купил с такой, на родную.везде спрашивают про датчик скорости.не знаю что им ответить
|
проблема с кпп
Доброго дня ! Уважаемые форумчане, появилась такая проблема.После снятия кпп периодически не включается 3 передача,c остальными передачами проблем нет.При включении остальных передач кулиса заметно сместилась вниз.Подскажите с чего начать искать причину ? Заранее спасибо.
|
Re: проблема с кпп
С тросов
|
Re: проблема с кпп
Вы имеете ввиду регулировку тросов ?
|
Да
|
По поводу регулировки- подскажите, я правильно понял, на 4 передаче зазор не должен превышать 4,35 мм ?
|
Зазор чего?? И чем измерять будете???
|
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Підкажіть що робить ((
До заміни щеплення був голосний торохкотящий звук коли котишся на 1-2 передачі на холостих. Потім буксувало щеплення і я його поміняв вчора,поставив новий диск,корзину,вижимний і підвісний підшипник. Щеплення тепер працює ідеально,дуже мяке, при рушанні не дьоргає але той клятий звук далі є ...правда тихіший але є Що робити? знімати кпп і давати маховик на проточку чи то торба кпп приходить ? звук такий як на цьому відео, https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=67_xFdGW9XM |
Блин, я вчера поменял нижнюю подушку КПП-"восьмёрку"(правда на 4 гольфе) и имею аналогичный случай - при сбросе газа при включённой скорости появляется похожее тарахтение. Сегодня попробую вернуть старую - посмотрим.
|
Цитата:
Схоже на пружини маховика! Але він в тебе не повинний буди двомасовий! Дивись, що Білорус розказує! І наш продаван! |
Цитата:
http://i.piccy.info/i9/5c406257c6d81...143018_800.jpghttp://i.piccy.info/a3/2018-10-28-06...00x450-r/i.gif Може то коробці триндець приходить? Але відколи щеплення поміняв того звука майже не чути ,але є |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Якщо впевнений, що не вони тарабанять, то шукай що! По інтернету з'ясувати не получиться! |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:16. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©