Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Відпочинок (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=75)
-   -   Море или куда пойти, куда податься? (https://busovod.ua/showthread.php?t=11900)

vitos svp 09.07.2019 11:36

Re: Море или куда пойти, куда податься?

Цитата:

Допис від Devid (Допис 451673)
слабый в пьянке?:D

Хрен його знає! Ніколи не похмеляюсь, незалежно від кількості вижраного напередодні!

mehanik 09.07.2019 20:36

Мабуть не в тему, але... Які потрібні доки, і взагалі, щоб з'їздити в Угорщину на автівці? Модери, вибачаюсь, перенесіть куди треба, бо в мене "залізо" не усе підтримує.

DRB 09.07.2019 20:49

Цитата:

Допис від mehanik (Допис 451727)
Мабуть не в тему, але... Які потрібні доки, і взагалі, щоб з'їздити в Угорщину на автівці? Модери, вибачаюсь, перенесіть куди треба, бо в мене "залізо" не усе підтримує.

Крім тих по яких їздите в Україні то на авто треба лише зелену карту.

Ну і ціле скло, бажано відсутність тонування передніх бокових і лобового.
Все

mehanik 09.07.2019 21:57

DRB, Скло буде новісеньке. Зелена карта- це "страховка"? Де її купляти? А ще він'єтка, бо мрію до Будапешта доїхати.:secret: Бо я був трохи дальнобоєм у срср, і тільки по європейській частині. До кордону доїжджав, а далі- зась!
.

Беза 09.07.2019 22:25

DRB, что з[/U][/U]U][/U]начит - желательно отсутствие тонирования передних и лобового?
В данном контексте не понятен смысл слова желательно.
А если у меня тонированные, что тогда?

vitos svp 10.07.2019 05:53

Як що! Після кордону опускаеш і ідеш з вітерцем!

Добавлено через 2 минуты
Цитата:

Допис від mehanik (Допис 451732)
DRB, Скло буде новісеньке. Зелена карта- це "страховка"? Де її купляти? А ще він'єтка, бо мрію до Будапешта доїхати.:secret: Бо я був трохи дальнобоєм у срср, і тільки по європейській частині. До кордону доїжджав, а далі- зась!
.

У компані де завжди купляєш звичайну штраховку, щоб знижку получити.

Piric 10.07.2019 07:38

А ремені на сидячках обов'язкові , і якщо з дітьми 9 та 5 років , дитячі крісла теж мають бути ?
Є думки до Хорватії заганяти, місця там говорять дуже красиві .

DRB 10.07.2019 07:39

1. зелена карта - страховка. Звертайтесь в будь-яку страхову на території України що продає таку страховку.
2. тоноване скло, приколи з опусканням не пройдуть. в більшості випадків перетину кордону не дивляться на скло. але я двічі попадав на перевірку (в мене нема тонування, попали люди переді мною). Результат
- або штраф (серйозний)
- або заставляють розтоновувати на місці.

Ті хто дуже сварились за "не маєте права, мы крутые мынаренжроверах!" - в бокс, на повну перевірку авто з повним розвантаженням і штраф без варіантів.

Перевірка виглядає дуже просто - на кордоні є спеціальний пересувний прилад який перевіряє тонування, чи в межах дозволеного чи ні, зрозуміло що наші плівки - перебор.

Тому вирішувати Вам - ризикувати чи ні.

Як варіант, купіть на розборці переднє скло і поміняйте. Приїдете назад - поставите на місце. Я ж вирішив не займатись дурньою і маю розтоновані вікна водія і пасажира.

Добавлено через 2 минуты
Цитата:

Допис від Piric (Допис 451738)
А ремені на сидячках обов'язкові , і якщо з дітьми 9 та 5 років , дитячі крісла теж мають бути ?
Є думки до Хорватії заганяти, місця там говорять дуже красиві .

Так, дитячі крісла обов'язково! В мого тата (він їхав з малим внуком) в дитини запитали - а де ти їдеш? покажи? - показали, є крісло? А ну то добре
Ремены не перевіряли, але ж вони реально мусять бути там де є пасажири. Пасажир і водій мають бути пристебнуті.

Можна взяти бурстер (воно не як крісло недороге і достатньо при певному зрості). Головне щоб титина була пристебнута і в безпеці

Добавлено через 2 минуты
https://rozetka.com.ua/ua/graco_boos...pse/p19891683/

DRB 22.07.2019 10:30

Відкрив ще одне місце де можна відпочити, правда річка зміліла. Але схоже це біда по всій Україні зараз.
38 км від метро Лісова.

http://camping.in.ua/2019/07/21/plya...yivska-oblast/

http://camping.in.ua/wp-content/uplo...2-1024x768.jpg

http://camping.in.ua/wp-content/uplo...2-1024x768.jpg

Юркеш 22.07.2019 12:43

Доброго времени суток ,мне предстоит путь с Днепра в Одессу , кто ездил недавно ? Как проехать с минимальным пакетом ям ? Подскажите?

Gena-street 22.07.2019 15:35

Юркеш, есть тема "про дороги", и вопросы как проехать пишем туда.

Piric 26.07.2019 07:34

Парни думаю ехать на Азовское море семьей на отдых , не могу определиться куда , кто что посоветует ? До этого был в Бердянске , был в Ген. Горке , хочу туда где еще не был ) . Смотрю Кириловку , Урзуф ...
Хотел сделать турне в Хорватию , но сейчас не слаживается , может осенью ...
И как дорога если ехать через Полтаву , Днепр , Бердянск ?

Юркеш 26.07.2019 09:26

кириловка даже и не смотри .там плохо .людей много и только одни кафе. Ехать лутсче в стрелковое там море хорошое и глубина средняя так и детям и взрослым норм и + там горячий источник.глицериновое озеро.соленые озера. севаш. розовое озеро.и людей на море по меньше .цены на жилье с комфортом от 700 грн .мне понравилось очень. а еще не далеко водолечебница.и едь через запорожье-милитополь

bayk777 28.07.2019 17:10

Если бус грузовой, спереди трёшка стоит. С скольки лет можно ребенка садить ?

Шкодник 28.07.2019 17:15

Цитата:

Допис від bayk777 (Допис 452232)
Если бус грузовой, спереди трёшка стоит. С скольки лет можно ребенка садить ?

21.11
б) дітей, зріст яких менше 145 см або тих, що не досягли 12-річного віку, - у транспортних засобах, обладнаних ременями безпеки, без використання спеціальних засобів, що дають змогу пристебнути дитину за допомогою ременів безпеки, передбачених конструкцією цього транспортного засобу; на передньому сидінні легкового автомобіля - без використання зазначених спеціальних засобів; на задньому сидінні мотоцикла та мопеда;

Беза 28.07.2019 19:07

Саня, у меня Сашка лет с 3 на море ездила так, если не с 2.

bayk777 28.07.2019 20:25

Беза, у нас впринципе так же, но я спросил именно про ПДД.
Вов(Шкодник), спасибо

Паша Первомайский 28.07.2019 23:08

Цитата:

Допис від bayk777 (Допис 452244)
Беза, у нас впринципе так же, но я спросил именно про ПДД.
Вов(Шкодник), спасибо

С этого урывка ПДД понятно про рост и возраст ребёнка, с учётом конструкции авто... А всё же, можно или нет? :maybe:

wasya 29.07.2019 00:01

Брат, місяць назад іздив на вихідних в Хорватію на море, з сімьєю(4 чол.)..2 поверхова вілла,з 3-ма великими спальнями,сучасна кухня,кондиціонер,плазми по всіх кімнатах,велика ванна,сучасний євроремонт,великий балкон з видом на море і гори,відстань від моря і пляжу 20м.,через дорогу,на пляжі все бескоштовно..за 3 ночі і 4 дні,за все заплатив 3700грн...+дорога від трускавця(1000км) по автобані через Будапешт+зелена карта (800грн)+вінєти..можна було і більше людей взяти за ті ж самі кошти,оплата за всю віллу,не залежно від кількості чол...оплачував і бронював в Украіні через букінгком...до Одеси від нас така ж відстань,але ціни,сервіс,і дороги не порівняти...

Gena-street 29.07.2019 08:28

Цитата:

Допис від Паша Первомайский (Допис 452253)
С этого урывка ПДД понятно про рост и возраст ребёнка, с учётом конструкции авто... А всё же, можно или нет?

В ПДД пункт 21.11 начинается так: запрещается перевозить: ...и пошло перечисление.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:16.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©