![]() |
Re: Вопросы по КПП механика Трафик/Виваро/Примастар.
Цитата:
Старый где то валяется, тогда была проблема при переключении на вторую передачу - скрежет. Со слов мастера, был износ колец со спец покрытием. |
А де коробку робили?
В мене таж біда. Після ремонту пройшла тисяч 15 км. Міняли синхрон 2,3 передач. Тепер знову почала хрумтіти при включенні на 3 передачу. Робили в Бердичеві.... |
Сальник КПП ліва сторона
Вчора міняв колеса на літні і замітив що корпус коробки де виходить ліва полуось в маслі. Сама полуось суха, значить сальник-підшипник в нормі. Але порившись в неті я толком нічого не взнав- пишуть що потрібно міняти все в зборі. Але навіщо -коли пильник сухий, полуось суха
Короче запрутався треба допомога що там поміняти.... |
Re: Сальник КПП ліва сторона
Цитата:
|
Re: Сальник КПП ліва сторона
Сьогодні підтянув три болта що держать пильник, текло десь під ними. Побачу що буде.
|
Замінив масло в коробці передач. Залив 2.7л. і трішки вилилося з заливного отвору. Мабуть заливна горловина є рівнем мастила в моїй КПП. Питання - як дізнатися код своєї коробки?
P.S. заливав elf NFP. КПП - шестиступка. |
Цитата:
На корпусі КПП нанесено ударним способом. Інших і не було. |
Після підтяжки болтів так і капає масло, за ніч 2-3 каплі капнуло на бумажку. Сама полуось суха, мокрий тільки пильник і корпус коробки.
Тепер питання - пильники бувають різних модифікацій чи тільки один варіант, я маю на увазі розміри? розібрався... |
Добрый вечер, вся коробка в масле, походу где то хорошо потеет пока не понимаю где и почему, может это частоя проблема не этих машинах?
|
paradox, Масло в коробці,часом не міняли? Якшо залили забагато,то лишне видавить.
Нема таких частих проблем. |
Меняли но давно год назад, и не могу понять откуда именно потеет.
|
може через прокладку піддона зі сторони кпп..
|
Цитата:
Извращенцы,, приделать подушку к поддону:D |
це треба було бути в п"яному угарі щоб до такого додуматись:beeee:
|
Цитата:
По просьбе коллектива , даю маленький отчёт , о проделанной работе. Вот и свершилось чудо:notworthy: Сотворил себе КПП на 2.5 с 2.0 2014 Итог ..... 1я ____ не пользуюсь.... 2я ___'_ как и было 30 км.час 3я____ 50 км.час 4я ___ 70 км .час 5я____ 90 км час 6я____ как и было 105 км.час Главная пара , осталась родная . Все это на 2000 об. На 3й, 4й , и 5й.....к родной скорости добавилось по 10 км.час Маловато ....но и так сойдет.:D Нехватки тяги , не заметил.... |
Цитата:
|
Эти 10км.час , позволяют реже дергать ручку КПП . Диапазон передач шире.
А по расходу ....должно быть в норме..ибо КПП взята от трафика 2.0., а не от легковушки. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Всем привет. Дико извиняюсь, не осилил всю тему, но мож у кого было... Туго включаются и выключаются передачи. Без тресков, скрипов и т.п.
Что может быть? Сравнил случайно с виварой от 08го, ах... Удивился вобщем, как там все нежно переключается. |
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:16. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©