![]() |
Re: Помогите с выбором авто
А виварики родной пасс не с двумя дверями должен быть????
|
Цитата:
https://auto.ria.com/auto_opel_vivar..._15227168.html |
Цитата:
Сколько не читаю на форумах, а Виварики (и однокласники) хоть и недорогие в обслуге, но и ломаются нередко |
Цитата:
|
Цитата:
|
Каждый кулик хвалит свое болото )))
Мне Виваро (Трафик...) внешне очень нЫ очЭнь ))) Т5, Н-1, Вито приятнее. Согласен, у них обслуживание дороже. |
Цитата:
бо серед своїх автівок попередніх - Трафік в мене найменше потребує заїздів на СТО. Просто може Ви читаєте про поломки просто? Бо я ж не буду писати нову тему: пройшло 10 000 нема поломок пройшло ще 10 000 нічого ще 10 000 - знову нічого ще 10 000 і все добре... От в мене зараз десь саме така історія - останні майже 40 000 крім ТО взагалі нічого не треба робити по авто. Заміна рульових тяг була давно і.... щось більше нічого не памятаю.. Ну колодки ж не рахуються? |
Цитата:
О.к. поговоримо про Опель. Ви б особисто (якщо зараз вибирали б авто) за 15 000 у.о. на які машини дивились би? З яким двигуном і якого року? Завчасно дякую за відповідь |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Перепрошую за "дурні" запитання. Я поки що "чайник" в бусіках. |
Головастики,горбатики-Рено Трафік,Опель Віваро,Ніссан Прімастар.(вибач-не подумав).
Ну,по сидінням Рено Еспейс4 можеш погуглити,ашо таке ABS и ESP думаю знаеш. |
Зрозумів, дякую ))
Добавлено через 2 минуты Цитата:
|
У темі 2 долучень
Цитата:
Ось фото салонів Еспейс4: |
Scandinavian, табуна много небывает )
|
Цитата:
Дякую, сидіння вже знайшов. І приблизну ціну б/у теж ))) Ой. недешево переробити салон. Хотя тема дуже зацікавила, дуже! )) Ще раз дякую Добавлено через 1 минуту Цитата:
8,5 до сотни.... ЖыПы на трассе разгоняю ;) )))) |
Scandinavian, як такий варіант? вроді норм. А те, що поміняли маховик, нічого не говорить. Можливо просто від неправильної експлуатації, особливо, якщо бус більше їздив по місту
https://auto.ria.com/auto_hyundai_h1-pass_17055064.html |
Цитата:
|
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Цитата:
Ніхто не створює нову тему з назвою "я сьогодні не ламався" "місяць без СТО" "Вже рік не був на СТО" тому про ломучість чи неломучість авто треба слідкувати по одному автору в бортовиках. Причому бажано ігнорувати всі ремонти в перший місяць-два після покупки. Бо навряд чи хто продає авто в ідеальному стані. А на рахунок порадити щось по ціні, вибачайте не знаю цін на авто. Але якби в мене зараз було б 15 000 я б робив наступне 1. Шукав би буса Трафіка/віваро/прімастар готового пасажира за бугром 2. взнав би про вартість розтаможки по новому закону. Я не знаю чи вписується в 15000 зараз оригінал пас. Якщо не вписується то я знову купив би трафіка з документами на пасажира тут, навіть якщо це буде старий рік, і напевне шукав би знову 1,9 а не 2,5 чи 2,0 Думаю тисяч в 8-9 вписався б. І по барабану на внутрішній стан авто бо залишок коштів я б ввалив би в покупку салона generation - оригінал повний. От так би я зробив І думаю що ще тисяча-дві залишилась би на відновлення ходової чи ремонт по двигуну якби такий був потрібен. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:01. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©