Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Загальні технічні питання та тюнінг (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=101)
-   -   VITO new (https://busovod.ua/showthread.php?t=8816)

electron 12.10.2011 21:12

Чижик, маю наувазі що якщо люди змінили штатну магнітолу на касетну, то мабуть ну дуже економні і авто може бути убите та щей розкомплектоване. Хіба касетники в 2000 роках ставили з завода?
На базарі повно машин без домкратів, балонних ключів, магнітофонів, доходить до того що прикурювачі знімають і продають поруч, також бачив б\у вогнегасники європейські на базарі. Думав що то наші знімають а потім бачу і німці цим теж займаються.

Чижик 12.10.2011 21:16

Цитата:

Допис від electron (Допис 91127)
Чижик, маю наувазі що якщо люди змінили штатну магнітолу на касетну, то мабуть ну дуже економні і авто може бути убите та щей розкомплектоване. Хіба касетники в 2000 роках ставили з завода?

Смотри внимательно. Там стоит штатная Брендовая касетная магнитолла Мерседес.
Стоит она там не дешевле чем сидюшник.
НИКТО В ЭТОМ БУСЕ МАГНИТОЛЛУ НЕ МЕНЯЛ!;)

З.Ы. У меня Траф 2004-го года, с роднам касетником! И не меняю его. потому што радио ловит так шо писец! И управление на руле.

alexusaty 12.10.2011 21:17

Цитата:

Допис від ALEXEY (Допис 91078)
надо было в Крым ехать он откидывал сзади еще 2 сидушки и 7 человек ехало без проблем

Съезди в Крым на Шаране и расскажешь о впечатлениях. У товарища собака есть так вот сложилась ситуация что зверь с трудом помещался на заднем сиденье, а в багажнике вообще из-за сложенных сидух только клубком свернутый влезал.

Nazar 12.10.2011 21:19

Цитата:

Допис від electron (Допис 91118)
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/sh...=7&tabNumber=2 от у цього касетний магнітофон. Я чомусь думаю якщо людина не полінувалася замінити магнітолу то і стан самої машини там має бути невельми...

Да там по салону видно, що пробіг не маленький, а вот зовнішній стан вражаючий, але це салон продає, полюбе там машина напуцована.
Магнітофон рідний полюбе, ніхто його там не міняв.
Ціна якщо рахувати нетто то середня, можна дешевше знайти, або хотя би в колярі.

alexusaty 12.10.2011 21:21

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 91132)
Ціна якщо рахувати нетто то середня

а толку считать по нетто, все равно ведь будешь платить брутто.

Чижик 12.10.2011 21:23

Цитата:

Допис від alexusaty (Допис 91134)

Но там берёш под выгон авто по НЕТТО. А это некогда хорошая копейка на оплату растаможки по брутто.;)

Nazar 12.10.2011 21:29

Цитата:

Допис від alexusaty (Допис 91134)

Забереш гроші пізніше.
Не одного знаю, показують покупцеві ціну, приганяють машину, отримують гроші за роботу + пізніше забирають різницю.
Я минулий раз також платив по бруто, знайомий поїхав, сьогодні подзвонив казав забрав з тої фірми 1000 євро.

electron 12.10.2011 21:31

Тобто я купую авто по нетто а розмитнюю по бруто? Я рахував розмитнення за нето. Мій знайомий гонщик казав дивитись саме на нето.

Nazar 12.10.2011 21:33

Цитата:

Допис від electron (Допис 91141)
тобто я купую авто по нетто а розмитнюю по бруто? Я рахував розмитнення за нето.

А при чому тут розмитнення до ціни машини?

Чижик 12.10.2011 21:34

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 91143)
А при чому тут розмитнення до ціни машини?

Он просто ещё не всё знает! ;)

electron 12.10.2011 21:37

Звісно що незнаю. Я ж не ганяю авто, а хочу замовити щоб пригнали, за 2 тьижні поки в гонщик не може поїхати, знайшов купу підводних каменів. А зараз на форумі побачив ще, от і думаю може купити в нас авто з "намальованими губами", але знати за яку суму, чим замовляти, а потім офігіти від ціни і прихованих платежів.

Nazar 12.10.2011 21:44

Та які приховані платежі, сіли знайшли машину, гонщик вам скаже ціну розтаможки, в наш час її знаєш ше до того як поїхав за машиною(всі рахують щоб знати чи вигідно їхати за нею), решта платежів я вже вам розписав, вот і все.

electron 12.10.2011 21:49

Так ви розписали, а от всі з ким говорив за перегонку "морозились" даш мені 300 євро і все, я ж не маленький розумію що ціна якась маленька, потім виявилось що мені "забули" сказати за поїздку туди, пальне назад, проживання там, номера, страховку. Я ж просив назвіть загальну суму всі казали 300-500 євро..... Один тільки коли я його до стінки припер сказав приблизну ціну.

alexusaty 12.10.2011 22:05

Цитата:

Допис від Nazar (Допис 91140)
Забереш гроші пізніше

Где, когда и у кого? На таможне, у продавца? Что-то слабо верится чтобы у нас кто-то хоть копейку вернул.

Nazar 12.10.2011 22:10

У продавця, дає тобі квитанцію, привозиш документ про вивіз і забираєш.

Беза 12.10.2011 22:37

Цитата:

Допис від Чижик (Допис 91129)
И управление на руле.

На сузуки стоит встроеная в торпедо магнитола и то ее умудряются поменять и еще управление на руле остается

ALEXEY 13.10.2011 10:04

Цитата:

Допис від alexusaty (Допис 91130)
Съезди в Крым на Шаране и расскажешь о впечатлениях. У товарища собака есть так вот сложилась ситуация что зверь с трудом помещался на заднем сиденье, а в багажнике вообще из-за сложенных сидух только клубком свернутый влезал.

не, ну если так взять, то кому-то и камаза не хватит, я говорю о семейной машине, и водитель понимает для чего ему нужно авто и соответственно из этого и исходит выбор! А так впечатления от машинки очень хорошие!

electron 13.10.2011 15:55

Переглядаючи мобайл.де помітив одну дивну річ, відсотків 70-80 бусів білого кольору, цікаво де тоді беруть кольорові буси? В нас на авто ріа навпаки білих меньше половини.

Чижик 13.10.2011 17:09

Цитата:

Допис від electron (Допис 91264)
Переглядаючи мобайл.де помітив одну дивну річ, відсотків 70-80 бусів білого кольору, цікаво де тоді беруть кольорові буси? В нас на авто ріа навпаки білих меньше половини.

А Вы думаете што Вы единый кто просматривает Мобиле. де?
Знаете сколько там народу? И всё красивое и хорошее продаётса от часу до суток после появления обявления на сайте.

electron 13.10.2011 17:15

Та я кожного дня по 3-5 раз переглядаю, і ставлю фільтр по часу добавлення. Але перекупщики оперативніші за мене :(

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:55.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©