![]() |
Чижик, маю наувазі що якщо люди змінили штатну магнітолу на касетну, то мабуть ну дуже економні і авто може бути убите та щей розкомплектоване. Хіба касетники в 2000 роках ставили з завода?
На базарі повно машин без домкратів, балонних ключів, магнітофонів, доходить до того що прикурювачі знімають і продають поруч, також бачив б\у вогнегасники європейські на базарі. Думав що то наші знімають а потім бачу і німці цим теж займаються. |
Цитата:
Стоит она там не дешевле чем сидюшник. НИКТО В ЭТОМ БУСЕ МАГНИТОЛЛУ НЕ МЕНЯЛ!;) З.Ы. У меня Траф 2004-го года, с роднам касетником! И не меняю его. потому што радио ловит так шо писец! И управление на руле. |
Цитата:
|
Цитата:
Магнітофон рідний полюбе, ніхто його там не міняв. Ціна якщо рахувати нетто то середня, можна дешевше знайти, або хотя би в колярі. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Не одного знаю, показують покупцеві ціну, приганяють машину, отримують гроші за роботу + пізніше забирають різницю. Я минулий раз також платив по бруто, знайомий поїхав, сьогодні подзвонив казав забрав з тої фірми 1000 євро. |
Тобто я купую авто по нетто а розмитнюю по бруто? Я рахував розмитнення за нето. Мій знайомий гонщик казав дивитись саме на нето.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Звісно що незнаю. Я ж не ганяю авто, а хочу замовити щоб пригнали, за 2 тьижні поки в гонщик не може поїхати, знайшов купу підводних каменів. А зараз на форумі побачив ще, от і думаю може купити в нас авто з "намальованими губами", але знати за яку суму, чим замовляти, а потім офігіти від ціни і прихованих платежів.
|
Та які приховані платежі, сіли знайшли машину, гонщик вам скаже ціну розтаможки, в наш час її знаєш ше до того як поїхав за машиною(всі рахують щоб знати чи вигідно їхати за нею), решта платежів я вже вам розписав, вот і все.
|
Так ви розписали, а от всі з ким говорив за перегонку "морозились" даш мені 300 євро і все, я ж не маленький розумію що ціна якась маленька, потім виявилось що мені "забули" сказати за поїздку туди, пальне назад, проживання там, номера, страховку. Я ж просив назвіть загальну суму всі казали 300-500 євро..... Один тільки коли я його до стінки припер сказав приблизну ціну.
|
Цитата:
|
У продавця, дає тобі квитанцію, привозиш документ про вивіз і забираєш.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Переглядаючи мобайл.де помітив одну дивну річ, відсотків 70-80 бусів білого кольору, цікаво де тоді беруть кольорові буси? В нас на авто ріа навпаки білих меньше половини.
|
Цитата:
Знаете сколько там народу? И всё красивое и хорошее продаётса от часу до суток после появления обявления на сайте. |
Та я кожного дня по 3-5 раз переглядаю, і ставлю фільтр по часу добавлення. Але перекупщики оперативніші за мене :(
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:55. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©