![]() |
Re: Установка доводчика стекол
Сегодня и я созрел на установку доводчика стекол , пару часов времени было убито и толком я не разобрался... По водительской двери вопросов не возникло, а вот с пассажирской беда, так я и не понял как происходит управление... А точнее какой провод за что отвечает на самой кнопке...
Может есть у кого схема подключения, или Знающие разжуйте... Спасибо. |
а шо ти за доводчика ставиш?
уныверсала? якщо да - то хочу тебе розстроїти... оне вікно по плюсу, друге по мінусу |
Цитата:
Взагалі десь до єлектрики в мене руки трохи не туди повернулися... Добавлено через 3 минуты Я знаю, що мона тобі передзвонити, але не хтів ще свого гемору підсипати, тому і не турбую. Якщо не розберусь , буду по телепону падати на коліна...:plach: |
прошел через это дело\ есть с чем поиграться
|
Цитата:
Цитата:
|
дима
позвони я тобы розкажу шо тобы нехватає для повного щастя от нафіга ти брав той універсал це ж жаби в них все як не у людей |
Цитата:
|
А які , треба брати?
|
є такий Макс
він робе правильні ті що під трафа. тоді не тре думати про проводку, як обійти різне управління |
А телефон , Макса можно ?
|
Цитата:
|
+380679122937
максим |
|
А то не той шо на Реношному форумі? Як шо він,то в нього нема,нема комплектуючих.:(
|
Darts-Trafik, Слава, да он
|
Говорив з Максом-старого варіанта нема, бо нема запчастин. Розробляє шось нове, з тих комплектуючих шо є, ще з місяць треба чекати.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:23. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©