![]() |
Коля,
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
0110-обрыв в цепи датчика температуры воздуха на ввпуске,1116-датчик давления наддува,1122-высокое абсолютное давление на впуске |
Підключав до компа Віваро, щось не покази не знімає, все нулі показує, зато знайшло помилку № 32, подивіться в книжку що за помилка, а то в мене не має тої розшифровки.
|
Nazar, Смотрел в книге-ошибки 32 нет-есть 0320-цепь входного сигнала частоты вращения двигателя
|
Nazar, привези с собой компьютер в Мигею. Охота посмотреть что за девайс, подключить к своему бусу. Может это подтолкнет к приобретению себе.
|
Цитата:
|
Окей я зніму його все таки і привезу, якщо точно будете пробувати.
Зараз знайомий напросився Кіа Соренто підключити, приїду буду пробувати, самому цікаво навіть. |
Nazar, А может не стоит его везти, а то 3 дня электронных тестов- это будет жесть!:)
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Я також буду підключати,а-решта-хай дивиться.
|
Все народ не флудим, візьму, а там буде видно.
|
У темі 1 долучень
Вот так ми підключали Vivaro, влом було знімати комп, підігнали бус до буса, якраз вистачило шлейфу.:)
|
Сьогодні Віто 111 підключали, зразу автоматично знайшло протокол, і всі дані зчиталобез проблем, виявляється в нього на холостому ході хаває 3,4 літра, для порівняння в мене 0,8 літра в томуж режимі.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Так хто не знає, брав я комп з собою на збори підключали до машини Гєни(genagirka).
Цитата:
Прохання, в кого є книжка з розпечатками помилок подивіться, що за помилка № "0005", а то в мене не має. |
Цитата:
Fuel Shutoff Valve Control Circuit/Open- Клапан Паливного Виключення Управляють Кругообігом/Отвором |
Nazar, у тебя не выкидывает ошибка тарировки бака. Достало все время коректировать бак. Когда первый раз подключил расход на холостом показывал 6.5л, пришлось вручную корректировать.На сто сказали на холостом должен брать 1.5 л.
Интересная штука заметил если на нормальной заправки заправляюсь то на трассе при скорости 90км\ч показывает расход 5.2л на 100км.Не знаю верить этому расходу или нет. В городе вроде совпадают показания с расходом. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 15:54. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©