![]() |
Re: Полироли для авто: паста или жидкость
Цитата:
Цитата:
Увага! При поліруванні,пластикові і гумові деталі,краще обклеїти малярним скотчем!!! Гума лишає чорні розводи на ганчірці і кузові(легко витирається),а з пластику поліроль прийдеться довго відтирати,він у нас структурний! |
У темі 4 долучень
Всім доброго дня!
На вихідних був час полірнути вітрове скло,купив б/в для заміни. Купував в Олега (разбраковка),скло 2006р,але було досить почухане в містах ходу щіток-вирішив спробувати полірнути пастою амвей,в два заходи. Все вийшло супер,але думаю не на довго-чи до дощу,чи до першої мойки. На склосервісах полірувати відмовилися-сказали шо легко перегріти. Викладаю фото до та після. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Я тоже себе взял такую полироль Амвей, еще не пробывал..
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
У нас на Барабашово (я там работаю), носит парень всю продукцию Амвей, брал за 150 грн. не знаю может и дорого но принесли под нос, че не взять, тем более эфект гантирован)))
Добавлено через 1 минуту Цитата:
|
Цитата:
Так что нормально взял |
У темі 5 долучень
Доброго вечора.
Сьогодні закіньчив з дахом,помив і полірнув в два захода. Кольорова машина-то капец,хочеш кольору то і попрацюй! Рук і ніг не відчуваю! Не легка робота-полірувальникам уважуха:friends::beer:! Результатом більше ніж задоволений:vo:,а сім"я просто в шоці.:D Фото 1,2-до мойки і не величка спроба полірування. Фото 3-після мойки. Фото 4,5,-після поліровки. |
Круто, молодец, результат на лицо:vo:
Машина теперь и ехать будет по другому;) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:37. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©