Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Підвіска,трансмісія,гальма,рульове керування (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=91)
-   -   Не прокачиваются тормоза (https://busovod.ua/showthread.php?t=20991)

Romaha55 07.03.2020 22:10

Re: Не прокачиваются тормоза

а розбирав для чого??

Buskarabus 11.03.2020 11:51

Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 457540)
а розбирав для чого??

Квест «У пошуках гальм»

Romaha55 11.03.2020 14:47

дорогий квест получився

Buskarabus 13.03.2020 15:12

Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 457625)
дорогий квест получився

Та якби вже закінчився, пробував давати тиск в бачок та включати насос, прогнав 0,5 л рідини, без змін, повітря не спостерігав, насос включав 20 с через 20 с по три рази на кожен контур. Де можна в Києві проточити диски задні на цього буса? Там виявляється конструкція - підшипник одразу з диском, цікаво як проточують. Там на мою думку доцільніше брати за базу внутрішнє кільце підшипника яким він сідає на цапфу, напевно хто займається серйозно точить оправку схожу на цапфу 🤔

Шкодник 13.03.2020 16:35

Можуть точити прямо на машине не знімаючі діски

Buskarabus 13.03.2020 18:03

Цитата:

Допис від Шкодник (Допис 457660)
Можуть точити прямо на машине не знімаючі діски

Без гальм страшно кудись далеко їхати

Василий Ш. 14.03.2020 06:57

Якщо тільки буртик зняти, то за допомогою зачисного круга на болгарці це чудово виходить. Диск сам прокручується, і виходить майже токарний...

Buskarabus 14.03.2020 11:03

Цитата:

Допис від Василий Ш. (Допис 457673)
Якщо тільки буртик зняти, то за допомогою зачисного круга на болгарці це чудово виходить. Диск сам прокручується, і виходить майже токарний...

Проблема не в буртику😔 Треба вирівняти робочі поверхні диску, тут в попередніх повідомленнях розповідали, що була така ситуація з гальмами через криві диск. Так як інші поради я вже перевірив і нічого абсолютно не міняється, ні гірше ні краще не стає, отже основна причина не виявлена, хочу ще спробувати проточити диски щоб точно знати чи є сенс купувати нові диски.

Romaha55 15.03.2020 17:50

проміряй диски, якщо є чим. Якщо допоможе проточка, то будем знати при якій різниці товщин диску нема тормозів..

Buskarabus 17.03.2020 17:55

Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 457696)
проміряй диски, якщо є чим. Якщо допоможе проточка, то будем знати при якій різниці товщин диску нема тормозів..

Здається проблему знайдено. Вирішив таки поміряти диски щоб просто так не мучитися і не знімати їх, поміряв і сильно здивувався(. Товщина в найтовщих місцях 9 мм, найменше, що наміряв 7 мм 😟Як він до цього їздив ще й з мертвими колодками🧐 Якої фірми краще взяти диски з дешевих?Надивився метелі та абс, найближче з нормального це snr , але поки що дорого.

sergeyss9 17.03.2020 18:28

Цитата:

Допис від Buskarabus (Допис 457711)
Здається проблему знайдено. Вирішив таки поміряти диски щоб просто так не мучитися і не знімати їх, поміряв і сильно здивувався(. Товщина в найтовщих місцях 9 мм, найменше, що наміряв 7 мм ��Як він до цього їздив ще й з мертвими колодками�� Якої фірми краще взяти диски з дешевих?Надивився метелі та абс, найближче з нормального це snr , але поки що дорого.

Так з цього і потрібно було починати , я про це писав ще на 1 сторінці.

З бюджетних непогані Камока (продають як польшу), але там якість залежить від партії.І невідомо який ступічний підшипник туди китайці втулили.

Buskarabus 17.03.2020 18:40

Цитата:

Допис від sergeyss9 (Допис 457712)
Так з цього і потрібно було починати , я про це писав ще на 1 сторінці.

З бюджетних непогані Камока (продають як польшу), але там якість залежить від партії.І невідомо який ступічний підшипник туди китайці втулили.

Я сумнівався через те, що машина до цього їздила, невідомо як правда, але гальма були:shock:. Зараз гляну в яку ціну Камока, дякую.

Добавлено через 4 минуты
Продивився ще зараз, що є за якою ціною, підходять по ціні Remsa Roadhouse ABS та Meyle, все китай, всі бренди просто запаковщики, поділіться хто має досвід користування.:notworthy:

Romaha55 18.03.2020 09:15

у мене стоять Meyle третій рік, ніби нормально.

Buskarabus 19.03.2020 12:54

Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 457727)
у мене стоять Meyle третій рік, ніби нормально.

Взяв ABS бо були близько біля роботи, ще треба купити головку на 36 і буду пробувати зірвати своїм воротком. Сподіваюсь підшипник теж зійде від руки.

Buskarabus 23.03.2020 16:57

Здається справжню причину епопеї знайдено. В мене на задній осі один супорт стояв штуцером для прокачки вгору, а інший штуцером вниз. І мені попередній власник говорив що той що з штуцером вгору брав з розборки і йому напевно дали не з того боку супорт, а той що з штуцером вниз рідний і він його не чіпав. І нові супорти я так і поставив штуцерами вниз, а треба то судячи з фото з гугла вгору. Така пічаль.

blackstalker 23.03.2020 17:09

Цитата:

Допис від Buskarabus (Допис 457808)
Здається справжню причину епопеї знайдено. В мене на задній осі один супорт стояв штуцером для прокачки вгору, а інший штуцером вниз. І мені попередній власник говорив що той що з штуцером вгору брав з розборки і йому напевно дали не з того боку супорт, а той що з штуцером вниз рідний і він його не чіпав. І нові супорти я так і поставив штуцерами вниз, а треба то судячи з фото з гугла вгору. Така пічаль.

В мене штуцер в гору..маю суппрорт задній лівий в хорошому стані якщо треба...

Buskarabus 23.03.2020 17:28

Я вже чотири маю, два нових і два старих, напутав мене старий власник а я сам голову не включив коли ставив

Buskarabus 26.03.2020 06:24

Перекинув супорти і прокачав під тиском , гальма з‘явилися одразу. Всім дякую за поради.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:18.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©