![]() |
Re: Не прокачиваются тормоза
а розбирав для чого??
|
Цитата:
|
дорогий квест получився
|
Цитата:
|
Можуть точити прямо на машине не знімаючі діски
|
Цитата:
|
Якщо тільки буртик зняти, то за допомогою зачисного круга на болгарці це чудово виходить. Диск сам прокручується, і виходить майже токарний...
|
Цитата:
|
проміряй диски, якщо є чим. Якщо допоможе проточка, то будем знати при якій різниці товщин диску нема тормозів..
|
Цитата:
|
Цитата:
З бюджетних непогані Камока (продають як польшу), але там якість залежить від партії.І невідомо який ступічний підшипник туди китайці втулили. |
Цитата:
Добавлено через 4 минуты Продивився ще зараз, що є за якою ціною, підходять по ціні Remsa Roadhouse ABS та Meyle, все китай, всі бренди просто запаковщики, поділіться хто має досвід користування.:notworthy: |
у мене стоять Meyle третій рік, ніби нормально.
|
Цитата:
|
Здається справжню причину епопеї знайдено. В мене на задній осі один супорт стояв штуцером для прокачки вгору, а інший штуцером вниз. І мені попередній власник говорив що той що з штуцером вгору брав з розборки і йому напевно дали не з того боку супорт, а той що з штуцером вниз рідний і він його не чіпав. І нові супорти я так і поставив штуцерами вниз, а треба то судячи з фото з гугла вгору. Така пічаль.
|
Цитата:
|
Я вже чотири маю, два нових і два старих, напутав мене старий власник а я сам голову не включив коли ставив
|
Перекинув супорти і прокачав під тиском , гальма з‘явилися одразу. Всім дякую за поради.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:18. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©