![]() |
Re: Прохання пофлудити на рахунок ціни мого трафіка 1.9 TDI 2006, 9 місць по ТП
Цитата:
|
Цитата:
|
тим більше треба порахувати скільки ще треба заплатити за переобладнання і ставку пасажира на облік..
|
День добрый. Хочу взять что-то из семейства трафик, виваро, прима бюджет 6-8т. Можете дать какие-то рекомендации?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Nic1562, почитай форум, тут рекомендаций выше крыши
|
Епать дожились админы...:fk: суворов як справы сепар?
Добавлено через 1 минуту Ща тему в топ выведем, если меня не забанят..... можно будет машинку продать за 15 кило $ Добавлено через 1 минуту Ай шкодник хулиган..... Добавлено через 2 минуты Беза даже не думай.... в гугле .... за 2 секунды будет сайт выводить... Добавлено через 4 минуты Голубовотого оса недоеба вернули на сайт... ужос |
али, не хочу тебя огорчать, но здесь не группа в вайбере и слова типа
Цитата:
|
Цитата:
|
Яка цікава активність...
Рома, заапають твою тему)) не видаляю бо сам просив флуд Якщо набридне напиши- повидаляю |
Мой вчера ушёл за 6300, но он требует вложений. Рулевая рейка на подходе, вопросы по лкп (вздулась шпакля на заднем крыле), флажки на суппортах закисли (клинит ручник), педаль сцепления подклинивает при откидывании (или кронштейн или втулки пластиковые), тросик коробки надо менять, ну и по ходовке мелочи. Как бы ничего особо критичного, рейка самое дорогое, но я уже не хотел им заниматься, поэтому скинул цену.
|
Страшно подумати, що просити за свого, якщо прийде, бажання, пора продавати.(( А став він мені 10500, грузовиком.
Романе, то ти вже якусь цифру придумав, за зеленого? |
Spaider, и что брать будешь?
Цитата:
|
Цитата:
|
якщо порівнювати ціну за яку всі колись купляли свої буси, і ціну за яку тепер можна продати то інколи і бажання пропадає продавати...
|
Можно для успокоенія нагадати курс при купівлі та продажу))
Хоча все одно грустішко |
питання в тому, що щоб купити щось інше ніхто на курс не дивиться)))):lol:
|
Цитата:
Покажу всі плюси і мінуси. і їдьте собі думати про ціну. А раптом домовимось? Добавлено через 3 минуты І не треба рівняти пасажира по документах і вантажну по документах. Різниця велика в ціні. В жодному випадку не говорю про вартість "плюшок". Плюшки - це комфорт в русі. Якщо людина каталась на бердичівському трафіку за 5000 доларів порожньому як бубен і смажила на сонці задніх пасажирів, і сяде в мій - побачить різницю реально відразу. Я не накручую ціну, але орієнтири вже деякі отримав. З того що бачу, треба ставити ціну десь 9500-9800 на авто Ріа, і час від часу закидати пару гривень щоб було авто в топі.. ну і готовим бути до торгу. ;) десь так я зараз зрозумів будуть дзвінки - ціна стоїть вдало. Не буде, опускати по 100-200 доларів раз в 2 тижні Добавлено через 1 час 7 минут Цитата:
:oh: чесно не знаю. За 6 я не віддам точно.. це дуже дешевео... за 8 пишуть що нереально продати, я чомусь думаю що 8500-9000 можна пробувати. Якби мені треба були гроші прямо зараз, я б напевне сказав - за 8 віддаю.. Але я бачу що таки є можливість спробувати виставити за 8500-9000 Але швидко я так не продам, треба людину знайти якій насправді потрібен бус, в який не треба капіталовкладень, в якому є свої мінуси, але він їздить і доволі комфортно. Хоча хтозна.. може за кілька місяців і буде ціна менша. Маю деякі ідеї :D куди треба гроші. А зараз вже куплено все крім масла, машинка ще й пройде ТО. Загалом.. думаю наступного тижня після ТО, мийки, прибирання будуть зроблені фото і спробую поставити якусь ціну |
Так это....флудильная тема... мона всё :beach:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:05. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©