![]() |
Re: Гелиосистемы.
Цитата:
Скільки капіталовкладення, добова віддача/термін окупності/термін експлуатації. Щоб не получилося, як з економними лямпочками, в наварі тільки продавец/виробник лямпочек. Для віддалених помешкать, автономне електрозабеспечення має перспективи! Для знаходящихся в цивілізованих районах - ні! Капіталовкладення і витрати на утримання - перевищать витрати на електроенергію від централізованного постачальника, тим більше якщо ціни для громадян, а не для підприємств! Добавлено через 1 минуту Цитата:
Цікаво, а на яку суму він витратив електроенергії за все своє життя? |
Тоже хотелось бы цифры увидеть.Супруга говорит что не тот прибор я приобрёл,не воду греть на шару,а электричество своё организовать.Вот и хочу прикинуть что по чём и где "изюм".
|
Цитата:
Добавлено через 4 минуты Цитата:
|
Цитата:
1. С октября. 2. Не знаю. За март генерация 1005 кВт/ч. Станция 12.5 кВт. 3.Если отбросить вопрос узаконения недвижимости и повышения вводной мощности, то оформление станции один месяц (примерно). Все по "белому". 4.У каждого будет своя экономика. У меня инвертор б/у, панели новые, вся работа выполнена мной. Все начинается с похода в РЕС. У многих ввод 3.5 кВт и автомат 16 А. И ничего не сделаешь. :beer: |
Не чужой, ну с этим-то понятно, ты потроха покажи
|
Цитата:
Расшифруйте. Потроха чего или кого? :D |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 1 долучень
Цитата:
1005 минус Ваше потребление минус подоходный, минус военный сбор. Что осталось на карточку. "потроха": Качество не очень. |
Цитата:
|
Цитата:
Это и все. Ну счетчик на улице еще. |
Цитата:
Який прибуток получився за рік (бо генерація/споживання залежать від сезону)! Повна сума витрат яка? Строк окупності підрахував! Через скільки років ти повернеш свої витрати? А от потім починаються цікаві речи: - інфляція; - до якої дати діятемо "зелений тариф"? Він не "вічний" - гарантія на вироби і термін його використання? З нинішнім розвитком технологій через який час воно застаріє і його треба буде міняти? Згадайте про смартфони!!! - обладнання все кітайське, через якийсь час зламається і потребує витрат на ремонт/обслуговування! Треба відраховувати витрати і на це! - мити панелі не треба? Вартість води і роботи, навіть якщо самому займатися! Я не проти сонячних панелей, але у домашніх умовах економічний ехфект буде як від "економних" лямпочек!!! Витрати ніколи не повернуться! |
Цитата:
п.с. И не надо тыкать незнакомым людям. Мы не пили на брудершафт. Тему со своей стороны закрыл. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:26. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©