Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Загальні технічні питання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Присадка в моторное масло (https://busovod.ua/showthread.php?t=19480)

Darts-Trafik 18.07.2017 08:03

Re: Присадка в моторное масло

adminavto, А можна сюди висновки лаб.аналізу,чи вони не офіційні?!

adminavto 18.07.2017 08:19

http://i.piccy.info/i9/1ed00203df2ad...DO_504_507.jpg

Вик123 18.07.2017 09:16

Александр, уговорите кого-нибудь из одноклубников, использующих масло Хадо перейти на похожий Еврол.

Darts-Trafik 18.07.2017 12:33

adminavto, Саша,при всій повазі! Ви ж людина,яка продає запчастини і росхідники,один з поважних наших поставщиків! Але вірити цьому папірці?! Аналіз робив опель клуб?! Де?! Дома в керті?! Чи в гаражі?! Де данні лабораторії,чи інституту,чи буть якої контори,яка робила аналіз?!
Цих видів аналізу,випробувань,відео в інтернеті валом! І ні одного підтверження офіційних установ! Хто платить,той і музику заказує! Я нікого ні за шо не агітую! Але мова зайшла серьйозна і докази мають бути не менш серьйозні! Імхо.

Romaha55 18.07.2017 12:44

подивившись ряд відео в інтернеті і будучи на різних авто-форумах можу сказати таке що якщо у двигуні є виробітка то ніяка чудо присадка не зробить чуда в циліндрах.. ну по крайній мірі не чув ні від кого що хтось залив масло з ревіталізантом чи присадки і задири на стінках циліндрів пропали...

Darts-Trafik 18.07.2017 12:51

Romaha55, Повністью підтримую!

adminavto 18.07.2017 13:51

Цитата:

Але мова зайшла серьйозна і докази мають бути не менш серьйозні!
Слава, тоді залишається провести свій експеримент, залити масло Хадо і зробити власний незалежний аналіз в лабораторії якій Ви довіряєте.

Darts-Trafik 18.07.2017 17:09

adminavto, Маслом хадо користувався років 10,я више описував. Ніяких нарікань не маю,лише позитивні враження! Користувався і присадками,не скажу шо вауу,але не погано.
На скільки я розумію,шо навіть якшо я зроблю офіційний запит,в солідній лабораторії,проплачу,навіть після цього,вони фіг підпишуться під результатами,шоб я десь офіційно їх пред'явив. Не все так просто в цьому "датському королівстві"!
На офіційному сайті лікві-молі я теж не знайшов ніякою розкритої інфи про їх молібдети і т.д.
От якшо десь буде серьйозна бумага,з підписом,призвіщами відповідальних людей,НИИ,лабораторій,які не побояться відстоювати свою думку і данні аналізів,от тоді повірю! А так то,як кажуть поляки," пан сам зклепав"! І не більше!
А то дивишся на ті опиты в "гаражах" шо ті кулібіни з маслами роблять,аж ржати хочеться- мотул херня бо випаровується,арал фігня бо угарає,мобіл взагалі параша,а хадо просто не існує!
Це чисто моя суб'єктивна думка.

Юрец 18.07.2017 21:08

Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 415320)
подивившись ряд відео в інтернеті і будучи на різних авто-форумах можу сказати таке що якщо у двигуні є виробітка то ніяка чудо присадка не зробить чуда в циліндрах.. ну по крайній мірі не чув ні від кого що хтось залив масло з ревіталізантом чи присадки і задири на стінках циліндрів пропали...

Речь идет о использовании масла Хадо что бы не допустить задиров и других дефектов двигателя.Но по опыту скажу, что небольшие дефекты на цилиндрах убираются.Пропадают посторонние звуки и появляется небольшая экономия топлива.Пользую Хадо достаточно долго.

Добавлено через 12 минут
Цитата:

Допис від adminavto (Допис 415298)
Я ж не против что бы он(ревитализант) там был.

Давайте почту - скину лаб. анализ, покажите мне какой из элементов является ревитализантом.

Оксиды и гидраты алюминия,кремния,магния,кальция,железа.А они в Ваших результатах как раз и есть в наличии.

adminavto 19.07.2017 07:36

Цитата:

Ніяких нарікань не маю,лише позитивні враження
Я й не говорив, що масло XADO не гідне уваги.

Цитата:

вони фіг підпишуться під результатами,шоб я десь офіційно їх пред'явив
підпишуться, тут без варіантів.

Цитата:

А то дивишся на ті опиты в "гаражах" шо ті кулібіни з маслами роблять
Слава, знайди сайт бітог, там такі самі "кулібіни" як ти кажеш теж замовляють лаб. аналізи, тільки вже в своїх європейських лабораторіях, можеш порівняти декілька.

Цитата:

Оксиды и гидраты алюминия,кремния,магния,кальция,железа.А они в Ваших результатах как раз и есть в наличии.
Вы что издеваетесь??
Запомните раз и навсегда:
производителей присадок всего 4-5, именно тех контор, которые разрабатывают присадочные пакеты, все производители товарного масла используют эти пакеты или берут их за основу. Эти присадочные пакеты разрабатываются под допуски автопроизводителей, и если масло получило официальный допуск, то там просто не может быть ничего постороннего. У масла XADO с допуском VW 504\507, который я привел в пример присадочный пакет компании Lubrizol, если мне не изменяет память, рецептуру самого присадочного пакета ищите сами, выкладывать не буду.
На этом дискуссия с моей стороны закончена, извините, если кого обидел.
С ув.

Darts-Trafik 19.07.2017 20:45

Цитата:

Допис від adminavto (Допис 415376)
На этом дискуссия с моей стороны закончена, извините, если кого обидел.

:+1::beer::friends:

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:23.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©