![]() |
Re: Провернуло вкладыши
Цитата:
|
Цитата:
а не варил\пилил свою? Добавлено через 1 минуту ну... Лариса уже я так понял сделала свой выбор.... изходя из лайков так шо.... |
Цитата:
Цитата:
|
Выбор сделала делать свой.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 4 минуты Цитата:
|
ну...ну...
прикольно будет если ремонт лажей станет... хотя мне лично и тот вариант, и другой импонирует. просто не надо рубахи на себе рвать. что одно гавно , а другое золото |
Самый точный диагноз ставит патологоанатом. А мои рубахи все целые.;):) Ты же как "спец" прекрасно понимаешь, что для оценки состояния движка нужно его разобрать ну и т.д.
|
не..
я как спец в скобках єтого не понимаю я ваще мотори не кручу;) |
навіть якщо привезти спеца і він розбере мотор який пройшов 200 тис. то він точно скаже що половину деталей треба міняти. так як виробітка буде точно. звичайно можна взяти і поставити на авось але з практики можу сказати що це 1 шанс з 20..
|
Ну не знаю, когда мой двигатель разобрали, то Хон был в хорошем состоянии, поршня норм, и зазоры по кольца в допуске, голова правда подустала, клапана нужно было притирать, сальники менять, направляющие, трещинки между выпускным и впускным клапанами появились, но при проверке плитой не где не дуло, а так все ок, единственное что бугель лопнул и это убило двигатель, но он прошел 260 тысяч!
|
В мене коли на хундай стукнув двигатель , мастер разобрал , расточили только вал , и кинули новые вкладыши , и поменяли один шатун , все остальное было в идеале , двигатель прошол 380 тыс
|
Цитата:
|
Вопрос к мастерам которые разбирают двигателя каждый день.
Какие детали покупать оригинал или нет? Есть ли в оригинальных запчастях подделки? Если можно в личку где покупаете? Еще раз огромное спасибо, всем кто отозвался!!! |
Цитата:
|
у всіх деталях є підробки.. просто якщо вони попались треба відправляти продавцю їх назад. але якщо взяти деталі то рено чи опель замовляє їх у фірм виготовників запчастин. Наприклад ремінь для 1.9 від гейтс ролик ніби Koyo(у мене в наборі рено він стояв) але краще ролик іна.. так по всіх деталях. наприклад ще ДМРВ в оригіналі сіменс і в коробці рено також сіменс лиш ціни різні... так що знаючи що в оригіналі можна купити те саме лиш дешевше..
|
Вот и проблема. Хороший мастер + одна подделка или брак на выходе получается проблема.
|
повністю згідний тому навіть коли міняю вкладиші на нові то проміряю розмір їхній уже вставленими в шатунах... так є якась похибка але уже точно знаю що не проверне.. навіть розточка блока під поршня справа делікатна.. я два рази бачив таких "майстрів" які розточували блок під перший ремонт без поршнів з словами а що?? вони ж всі однакові... так що ремонтувати можна майже все головне знайти того хто це буде робити... і робити правильно.
|
Цитата:
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:16. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©