![]() |
Re: Закрытие интернет-ресурсов.
Интертелеком уже видимо блокирует ....
|
АУ ЛЮДИ!!!!!!!!!!!!!
Де ви бачили навіть заборону на придбання?????? Почитайте закон!!! нема ніде заборони на софт Ауу.. схаменіться. Є блокування яке діє на 4-5 фірм. Так, це основні гравці. Але хочете купити 1С? Та хоч зараз. Мало того, та контора яка продає 1С для франчайзі - НЕ ЗАБЛОКОВАНА! І навіть зараз можна виставити рахунок і вільно купити 1С. Не путайте людей |
Доброго дня,
вообщем я не дома, ноут старый со мной , подключаю интернет через старую Нокию, как модем... на свою почту яНДЕКС ( которой уже 10 лет( не могу зайти :shock: писец белый... |
ruslankarpaty, Есть куча расширений, да и программ которые обходят все секреты
|
В Одноклассниках я хоть знал, кто, чем дышит, как говорится, врага надо знать в лицо, а теперь?
|
Цитата:
|
це капец....
а деж я тепер буду розміщати фото котиків,тёлочек і т.д життя прошло повз мене...:shock: |
Я у цій забороні сенсу не бачу ніякого. Більше того, мені шкода, шо тепер буде складніше спілкуватись із людьми із пострадянського простору . Та й групи там усякі цікаві є. Я,наприклад, знайшов багато цікавих ідей по свой роботі у групі "ланд.дизайн. і яка шкода від тих сайтів я не розумію. Здається шо якщо і блокувати, то треба було то робити ще наприкінці 13ого року. Щоби не допустити поширення рос. пропаганди. Але ж там спілкуються і "правильні" люди. Не розумію. Але не думаю, що таке рішення приймалося там наверху якось емоційно і необдумано. Значить якась підстава для цього є. Не дурники ж там сидять. Може Цукерберг Петі чумадан капусти прислав... Але може і справді у тому є якийсь сенс. Хрен його зна.. у будь-якому випадку нічого страшного.
|
Россия использовала социальные сети для аннексии Крыма, - аналитик из США
https://focus.ua/country/372767/ Є доля провди?! |
а с рамблером что?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Можливо, але "бред" це ваше сучасне життя. не хай щастить
|
кабан, спорить не буду,в то время,както написал коментарий под фото,"кримские какахи едут на помощь донбаским"(на фото реально были чмыри),через монитор дерьмом воняло от ботов и мразей.
|
Цитата:
Там прямо в неї є вмонтований ВПН. (знайди в настройках). Правда була новина що з України багато народу ломанулось і поклали ВПН сервери які використовувала опера :) Спробуй. |
Цитата:
|
Цитата:
|
ruslankarpaty,
Руслан о шо рядом нету кафешки с файваем шаровым? |
Цитата:
|