Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Єлектрообладнання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=129)
-   -   Загорелся чек,ключик,стоп (https://busovod.ua/showthread.php?t=18754)

Gena-street 21.05.2019 09:42

Re: Загорелся чек,ключик,стоп

Цитата:

Допис від Беза (Допис 450067)
А то что там значок колонки тебе ничего не подсказывает?

Игорь, я думаю там не полосках показывающих количество топлива в баке идёт речь.))) Присмотрись - на левом фото нет полосок лишних на табло, а на правом есть.
А, аав уже...

Беза 21.05.2019 09:54

Генчик, если ты про загогулину, то табло в разных режимах.

Gena-street 21.05.2019 09:55

Да, но той загогулины и ниже полоски там быть не должно-бы.

Беза 21.05.2019 09:58

Я даже не обратил внимания на ту полоску, потому как в вопросе было
Цитата:

Допис від volkodav (Допис 450064)
,що за полосочки

volkodav 21.05.2019 11:59

У темі 1 долучень
можливо,трохи не коректно поставив питання,перепрошую
режим табло не має значення,якщо лінії з'являються,то у всіх режимах є.
про полоски палива,як не дивно-знав:lol::lol::lol:
Долучення 58465

Шкодник 21.05.2019 12:31

Цитата:

Допис від volkodav (Допис 450108)
можливо,трохи не коректно поставив питання,перепрошую
режим табло не має значення,якщо лінії з'являються,то у всіх режимах є.
про полоски палива,як не дивно-знав:lol::lol::lol:
Долучення 58465

Отакоі..
А я теж на паливні дивився)))

Gena-street 21.05.2019 15:12

Ну вы, блин, даёте...

М НИКОЛАЙ 06.07.2020 16:21

Добрий день всим! Машина Рено Трафік 2.0 2013р. В процесі ізди, на шостій передачі загорілася надпись DEFECTE INSPUITING,чек, ключик, стор!!! але машина як іхала, так і їде!!! Офіціали зробили діагностку:

DF569 ЦЕПЬ НАДДУВА
DF1012 ДОСТ ИНФ ПО МУЛЬТ СЕТИ ДЛЯ РЕГ-ОГР СКОРОСТИ
DF025 СОЕДИНЕНИЕ ДИАГНОСТИКИ БЛОКА ПРЕДВАРИТ.НАГРЕВА

Замінили датчик надува повітря 14 95 662 15R і сказали що треба дивитися до свічок накала! Машина поїхала значно резвіше і навіть показала економію пального!! але, десь через 500км все знов засвітилося!!! та машина їде так-же добре, як і їхала!!! тепер вони говорять, що треба ремонтувати турбіну, правда це сказано по телефонові, без діагностики!!! що робити, посовітуйте будьласка!

Ivan 1.5dci 20.09.2020 21:11

Привет всем подскажите кто-нибудь почему может загоратся serv и спиралька при 3000 оборотах двигателя машина кенго 1.5 dci дизель???
Спс...

vectra20 20.09.2020 21:51

Цитата:

Допис від Ivan 1.5dci (Допис 460644)
Привет всем подскажите кто-нибудь почему может загоратся serv и спиралька при 3000 оборотах двигателя машина кенго 1.5 dci дизель???
Спс...

мабуть потрібно поїхати на діагностику та й глянути , що за помилку бье

гадати - то нікчемне заняття

Romaha55 21.09.2020 08:52

ну а розвинути можливості провидця???:ga: танці з бубном? то так зараз всі люблять

Steb 02.11.2020 09:32

Доброго дня . Не хочу створювати паралельну тему ,можливо вона вже є. Отже будьте ласкаві допоможіть з проблемою. Автомобіль Опель віваро 2008р двиг/ CDTI 2.0. Проблема після покупки авто .При нормальній їзді ,я не гонщик ,приблизно після 300 км від покупки авто, загорілась спіралька і ключ на приборці ,двигун почав троїти ,таке відчуття ,що не працював один циліндр,через декілька кілометрів загорівся Чек. Їхати додому залишалось кілометрів 20 ,отже прийшлось доїзджати як є . (так як було вже пізно). Зранку завів авто спіралька і ключ не світились ,лише Чек . Підключив ELM327 через прогу ТОR. Було виявленно помилку Р0202. Помилку видалив .На приборці погас і чек .Авто поїхало без вибриків . Так і проїздив ,ще кілометрів 40-60 і знову таж ситуація ,загорілась спіраль,і ключ ,згодом і чек ,авто тупить і йде вібрація ,Зупинився ,покурив ,завів спіраль потухла .(дивно ). Через декілька днів знову та ка ж історія ,Але мусив їхати додому ,зупинка результату не дала . Зранку заводжу авто спіралька і ключ вже знову не світять .
Отже по помилці Р0202 виявив ,що це обрив живлення другої форсунки . Але як знайти причину ,коли вона ,то є, то вона зникає через певний час.

Доліз до форси ,почистив клему ,потягав за жгути ,але помилка знову вискочила . Допоможіть порадою .

vectra20 02.11.2020 16:58

Цитата:

Допис від Steb (Допис 461125)
Доброго дня . Не хочу створювати паралельну тему ,можливо вона вже є. Отже будьте ласкаві допоможіть з проблемою. Автомобіль Опель віваро 2008р двиг/ CDTI 2.0. Проблема після покупки авто .При нормальній їзді ,я не гонщик ,приблизно після 300 км від покупки авто, загорілась спіралька і ключ на приборці ,двигун почав троїти ,таке відчуття ,що не працював один циліндр,через декілька кілометрів загорівся Чек. Їхати додому залишалось кілометрів 20 ,отже прийшлось доїзджати як є . (так як було вже пізно). Зранку завів авто спіралька і ключ не світились ,лише Чек . Підключив ELM327 через прогу ТОR. Було виявленно помилку Р0202. Помилку видалив .На приборці погас і чек .Авто поїхало без вибриків . Так і проїздив ,ще кілометрів 40-60 і знову таж ситуація ,загорілась спіраль,і ключ ,згодом і чек ,авто тупить і йде вібрація ,Зупинився ,покурив ,завів спіраль потухла .(дивно ). Через декілька днів знову та ка ж історія ,Але мусив їхати додому ,зупинка результату не дала . Зранку заводжу авто спіралька і ключ вже знову не світять .
Отже по помилці Р0202 виявив ,що це обрив живлення другої форсунки . Але як знайти причину ,коли вона ,то є, то вона зникає через певний час.

Доліз до форси ,почистив клему ,потягав за жгути ,але помилка знову вискочила . Допоможіть порадою .

твоя проблема в самій форсунці. пьезік здихае

Steb 02.11.2020 17:39

Цитата:

Допис від vectra20 (Допис 461132)
твоя проблема в самій форсунці. пьезік здихае

Це в принципі гірший варіант ,з усіх ,. Отже потрібно замінити пьезо на форсунці .Чи це реально ?
Чи шукати нову форсунку?

Vuyiko 02.11.2020 19:49

Цитата:

Допис від Steb (Допис 461133)
Це в принципі гірший варіант ,з усіх ,. Отже потрібно замінити пьезо на форсунці .Чи це реально ?
Чи шукати нову форсунку?

Буває що виходить цілою. Але тут справа в електричній частині, тому ремонт буде коштувати більше 100 у. є. Так що навіть коли і вийде цілою, то цінник теж буде гарний.

У мене останнім часом тільки 20 відсотків виходять цілими. Гарно уже закисли. Удачі.

Steb 03.11.2020 07:21

Дякую за удачу . В мене над форсунками стоїть кришка пластикова ,можливо вода не так попадала (але це покаже вскриття ).
Підкажіть де можна придбати (чи в кого )форсунку. Щоб не підробку . Дививсь в інеті. на Нісан прімастар з тим же двигуном пишуть ,що дешевша форса.Чи це так ,чи підходить вона?

vitos svp 03.11.2020 13:12

Цитата:

Допис від Steb (Допис 461147)
... Дививсь в інеті. на Нісан прімастар з тим же двигуном пишуть ,що дешевша форса.Чи це так ,чи підходить вона?

а пошукати на сайті виробника паливної не думав?

Vuyiko 03.11.2020 20:04

Цитата:

Допис від Steb (Допис 461147)
Дякую за удачу . В мене над форсунками стоїть кришка пластикова ,можливо вода не так попадала (але це покаже вскриття ).
Підкажіть де можна придбати (чи в кого )форсунку. Щоб не підробку . Дививсь в інеті. на Нісан прімастар з тим же двигуном пишуть ,що дешевша форса.Чи це так ,чи підходить вона?

Ця пластикова кришка цисто декоративна ))) Так що вода туди попадає на ура. Форсунка на VIVARO, PRIMASTAR, TRAFIC однакова і коштує теж однаково.

Steb 04.11.2020 18:59

Підкажіть, як підбирати форсу . для свого авто .?А то я з тими кодами запутався.На що потрібно звернути увагу? Сорі ще не в темі . Дякую .(віваро 2.0 2008р CDTI)

rezident 04.11.2020 19:07

У темі 1 долучень
у себя менял 5дней назад трафик 2,0 2007г 007

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:32.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©