![]() |
Re: Загорелся чек,ключик,стоп
Цитата:
А, аав уже... |
Генчик, если ты про загогулину, то табло в разных режимах.
|
Да, но той загогулины и ниже полоски там быть не должно-бы.
|
Я даже не обратил внимания на ту полоску, потому как в вопросе было
Цитата:
|
У темі 1 долучень
можливо,трохи не коректно поставив питання,перепрошую
режим табло не має значення,якщо лінії з'являються,то у всіх режимах є. про полоски палива,як не дивно-знав:lol::lol::lol: Долучення 58465 |
Цитата:
А я теж на паливні дивився))) |
Ну вы, блин, даёте...
|
Добрий день всим! Машина Рено Трафік 2.0 2013р. В процесі ізди, на шостій передачі загорілася надпись DEFECTE INSPUITING,чек, ключик, стор!!! але машина як іхала, так і їде!!! Офіціали зробили діагностку:
DF569 ЦЕПЬ НАДДУВА DF1012 ДОСТ ИНФ ПО МУЛЬТ СЕТИ ДЛЯ РЕГ-ОГР СКОРОСТИ DF025 СОЕДИНЕНИЕ ДИАГНОСТИКИ БЛОКА ПРЕДВАРИТ.НАГРЕВА Замінили датчик надува повітря 14 95 662 15R і сказали що треба дивитися до свічок накала! Машина поїхала значно резвіше і навіть показала економію пального!! але, десь через 500км все знов засвітилося!!! та машина їде так-же добре, як і їхала!!! тепер вони говорять, що треба ремонтувати турбіну, правда це сказано по телефонові, без діагностики!!! що робити, посовітуйте будьласка! |
Привет всем подскажите кто-нибудь почему может загоратся serv и спиралька при 3000 оборотах двигателя машина кенго 1.5 dci дизель???
Спс... |
Цитата:
гадати - то нікчемне заняття |
ну а розвинути можливості провидця???:ga: танці з бубном? то так зараз всі люблять
|
Доброго дня . Не хочу створювати паралельну тему ,можливо вона вже є. Отже будьте ласкаві допоможіть з проблемою. Автомобіль Опель віваро 2008р двиг/ CDTI 2.0. Проблема після покупки авто .При нормальній їзді ,я не гонщик ,приблизно після 300 км від покупки авто, загорілась спіралька і ключ на приборці ,двигун почав троїти ,таке відчуття ,що не працював один циліндр,через декілька кілометрів загорівся Чек. Їхати додому залишалось кілометрів 20 ,отже прийшлось доїзджати як є . (так як було вже пізно). Зранку завів авто спіралька і ключ не світились ,лише Чек . Підключив ELM327 через прогу ТОR. Було виявленно помилку Р0202. Помилку видалив .На приборці погас і чек .Авто поїхало без вибриків . Так і проїздив ,ще кілометрів 40-60 і знову таж ситуація ,загорілась спіраль,і ключ ,згодом і чек ,авто тупить і йде вібрація ,Зупинився ,покурив ,завів спіраль потухла .(дивно ). Через декілька днів знову та ка ж історія ,Але мусив їхати додому ,зупинка результату не дала . Зранку заводжу авто спіралька і ключ вже знову не світять .
Отже по помилці Р0202 виявив ,що це обрив живлення другої форсунки . Але як знайти причину ,коли вона ,то є, то вона зникає через певний час. Доліз до форси ,почистив клему ,потягав за жгути ,але помилка знову вискочила . Допоможіть порадою . |
Цитата:
твоя проблема в самій форсунці. пьезік здихае |
Цитата:
Чи шукати нову форсунку? |
Цитата:
Буває що виходить цілою. Але тут справа в електричній частині, тому ремонт буде коштувати більше 100 у. є. Так що навіть коли і вийде цілою, то цінник теж буде гарний. У мене останнім часом тільки 20 відсотків виходять цілими. Гарно уже закисли. Удачі. |
Дякую за удачу . В мене над форсунками стоїть кришка пластикова ,можливо вода не так попадала (але це покаже вскриття ).
Підкажіть де можна придбати (чи в кого )форсунку. Щоб не підробку . Дививсь в інеті. на Нісан прімастар з тим же двигуном пишуть ,що дешевша форса.Чи це так ,чи підходить вона? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Підкажіть, як підбирати форсу . для свого авто .?А то я з тими кодами запутався.На що потрібно звернути увагу? Сорі ще не в темі . Дякую .(віваро 2.0 2008р CDTI)
|
У темі 1 долучень
у себя менял 5дней назад трафик 2,0 2007г 007
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:32. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©