![]() |
Re: снятие форсунок
ВОЛЬДЕМАР,Вовчик,да не хрена не будет,не знаю как ты я себе мазал этой- http://liquimoly.ru/item/7579.html 1100 градусов держит,народ мажет и все Ок!!!
|
Не було під руками нічого іншого, намазав ось цим
http://xado.ua/image/cache/data/!pro...er-400x400.jpg Так як і в характеристиках мідної пасти від ЛМ пишеться що використовується для смазки супортів. В процесі експлуатації буде видно. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 3 минуты Arshin 81, Твой двигатель засекречен? |
У темі 4 долучень
Последнюю форсунку так и не снял, сломался шток ударного молотка. Забрал из ремонта форсунки, поразило отношение представителя бош—форсунки после ремонта без колпачков и даже грязь не смыли. Цена замены распылителя 80$.
|
Цитата:
|
Цитата:
Из хорошего - распылители хотя бы правильно подобранные... По извлечению Могилев далеко от вас? |
По извлечению Могилев далеко от вас?[/QUOTE]
Всего 200 км, а что там есть спец? |
тел в личке звони общайся...
|
Парни подскажите, можно снять вторую форсунку не разбирая пол машины? Сегодня будут вытаскивать а я боюсь что наделают беды и скажут что так и было.
|
Привіт. На форумі я вперше. не знаю де написати, чи попросити допомоги тому пишу тут. Я вже рік катаюсь на Трафіку 2.0 все було класно до сьогоднішнього дня. З ранку бус завівся як завжди їхав добре як завжди і проїхавши десь 5 км. Вибило на щитку стоп і він заглох. Завівши, через декілька секунд він знову заглох. затягнув до майстра я почув що в мене полетіли форсунки. Каже 3 шт. Питання чи можливо одночасна поломка, без будь яких підглючувань, зразу 3шт.
|
якщо вміеш користуваться китайским тестером - позвони мені...
дещо розповім... а далі ти вже будеш знати що робити. майстер хоть диагностику якусь підключав? помилки які |
Форсунки Таки дійсно не працюючі 3 штуки. Перевіряли прибором Bosch KTS 200 а також тестером. Чому вони так моментально перестали працювати, це загадка, але кажуть що їх ресурс 200 000 незнаю чи правда чи ні, в мене вже 310 000 пробігу. Переживав як вони вийдуть, но на диво дуже легко, тільки 2-га та що лишилась робоча чудь тугіше. Майстер заливав якимись розчином на сутки, мені сказав чо там є "керосин, соляра, і хімія яка не сказав." но пропитались форсунки добряче, можливо і тому вийшли легко. Поставив всі нові форсунки по 155 Євро за штуку . Тепер закрадаються думки, якщо тамті так моментально без будь яких признаків гавкнули, чи не гавкнуть ті,:shock: і через який час.
|
У темі 1 долучень
До речі форсунки в таких коробкахДолучення 54882
|
на 2-х літрових моторах до 2011 року п"єзо форсунки. які бояться води. якщо на них на капає зверху і в фільтрі нема стружки, а також ти не заправляєшся десь в депо з локомотива то ймовірно що форсунки померли своєю смертю))) якщо щось із перечисленого у тебе є тоді нові форсунки дуже скоро приєднаються до старих..
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 10:15. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited