![]() |
Re: Помогите выбрать мотор!
Цитата:
|
Цитата:
Эльф синтетика 7,7 л. мотор 2,0 |
Цитата:
Цитата:
самый ахфигеный - 1,9!!! Бо і в мене такий же, при чому вже другий і на іншому авто, теперішній більш проблемніший, стараюсь довести до розуму. І Чо? Сам і відповім: - А я считаю, что "бебебе" - беспроигрышный аргумент в любом споре. - Нет, беспроигрышный аргумент - это вопрос: "И чо?" - Я и на твое "И чо" могу сказать "бебебе". - И чо? І резюмую, вважаю брати те що поновіше. |
Цитата:
Завод не надає рекомендацій, по перепрошивці ЕБУ, видаленню сажових, каталізаторів, глушіння ЕГР. Реставрацією щарнірних механізмів ходової. На табличці при відчинених дверях ми знаходимо типорозміри шин та індекси нагрузки та тиск, на ті колеса.І т д і т п.... Чому ж ми не корстуємося рекомендаціями заводу, коли це незручно нам? І навпаки. Аргуметуємо рекомендаціями заводу, коли нам це зручно?;) |
Цитата:
Добавлено через 5 минут Цитата:
Кому гроші за ТО перепадають? Ми на крайній Півночі, чи може в Сахарі, чи по грунтових дорогах безмежного Казахстанського степу ганяємо! |
Цитата:
З цим взагалі біда!:oh: |
Цитата:
Не треба ля-ля, свіже масло на дизелях чорніє майже моментально. Чисте може бути на газу. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
я свого ще не вкатав... я брав в 07 році.при тому шо він вироблений 06. з пробігом в 120. зараз 230..... вкладу мотора. притяну 2-х літрового донора і вкарячу. а обліцовка мені пох. головне шо під капотом. кузова у них нормальні. якраз і закон про норми евро....;) |
Цитата:
ЖАХ!!! :D |
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 6 минут Цитата:
|
Цитата:
На рахунок обліцовки, там,дивлячись на трете покоління Трафа, можливо її перенести на більш старі моделі, (ІМХО). Буде так сказати ВИВАРОТрафоСкудо, але з горбом. Знову ж таки ІМХО. З приводу масла, цепа, та форс, все страшилки. Так як ремінь ГРМ рветься, так і цеп чомусь проскакує, так як форси в 2.0 не виходять, так на 1.9 буває, по маслу - є люди які не читають форум і іздять не догадуючись, про допуски, не одну тисячу км. І т.д. |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
А я все жду, когда вы ТС поможете выбрать мотор!
|
Цитата:
|
Эт понятно... т.к. Я... взял авто за 30 тыш не наших, и любого готов был порвать, что это просто БОМБА!!!
|
Цитата:
Не знаю чим відрізняються масла, які люди заливають в Європі і ті, які з Європи везуть до нас? :maybe::) Добавлено через 14 минут Цитата:
Помню))) То была гонка с места. А вот если вкинуть ему в будку 1500 кг и с Одессы на Киев по тем горкам? Я думаю кубатура тут играет главную роль. Как говорил Генри Форд: "Лошадиные силы продают автомобиль, а крутящий момент выигрывает гонки"! Лично для себя я искал автомобиль с наиболее большим двигателем, так как кубатура дает свою мощность. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:43. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©