![]() |
Re: Вентилятор радиатора
Реостат змінює обороти вентилятора. В такому випадку вентилятор буде працювати тільки на великих обертах
|
Re: Вентилятор радиатора
Цитата:
|
Re: Вентилятор системы охлаждения.
вентилятор включається мозгами через реле. перевір реле. добре було б зробити тест вентилятора через діагностику, чи на нього струм йде, якщо ні - дзвонити проводку.
в мене не працював, бо були переплутані місцями роз"єми вентилятора і реостату (вони там одинакові) |
Всем привет ! Нужен маленький вентилятор охлаждения может есть у кого
|
добрий вечір.з чого можна підібрати щітки для вентилятора охолодження.двигун 2.0 з кондиціонером
|
з вентилятором розібрався.чистка втулки.заміна щіток.але проблема ще в термопредохранителі резистора.хто підскаже який амп.і темп повинен там бути.
|
А в моем случае вентилятор радиатора уже не раз ремонтировался. Еще до меня прошлым хозяином не знаю сколько раз. Да и мне вот в последний раз месяц назад ремонтировали, и опять сдох. Может плюнуть на это все и купить просто другой вентилятор охлаждения? Смотрел на https://www.zapchast.com.ua/zapchast...elya-kupit131/ Renault Trafic 2, можно даже б/у с разборки за приемлемые деньги взять. Что думаете? Или лучше сразу новый, чтоб не доставлял проблем в будущем?
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:09. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©