![]() |
Re: Слетел трос переключения передач.
Цитата:
|
Салфетка мешает :)
|
Файна штука! Я вже й забув, коли його поставив.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Хорошая темка, тоже в первый раз припух, когда трос слетел на включенной передаче.
Пока что смету порвал и подложил, езжу, но решение с фиксатором конечно получше будет. |
Цитата:
|
Добрый день. Темка живая? Где можно забрать (купить) в Киеве. Спасибо.
|
Цитата:
г.Киев ( оболонь) 093 679-14-72 или лс подробная инфа https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/f...o-ID90aYD.html |
блин и я забыл что на салфетке катаюсь же)))
|
Доброго вечора. Цей тросік має якесь регулювання чи в нього стандартна довжина? Бо зроблено все по підручнику - серветка, всі діла.
|
Доброго.Немає там регулювання.
|
Лопнул трос переключения передач.
Всем привет! На Опель Мовано лопнул трос переключения передач, тот который вперед-назад. оторвался в месте входа в трубку со стороны рычага. По этому поводу такие вопросы:
1. Позвонил на разборку, сказали б\у 2 500 грн, и то если найдут. Не многовато ли?? 2. В одном автомагазине назвал ВИН, пробили, сказали что программа не выдает даже код запчасти! 3. Имеет ли смысл на время поиска, чтоб не простаивать, приварить его на место?? Спасибо заранее!!! |
Re: Лопнул трос переключения передач.
Цитата:
Попередньо: http://renault.epcdata.ru/master/997...ch/01026588/3/ 349359903R трос переключения передач R MASTER 03- 2.2/2.5/3.0 8200992797 |
Год выпуска 2000
Вин F9AC |
Добрый день. Темка живая? Где можно купить ?
|
|
О блін.
Постігла й мене минулої неділі така участь, зі злітанієм троса. При чому, при інтенсивному перемиканні. (ну треба так було енергійно ручкою посмикать) Підклав салхвєтку. Дякую що нагадали . Візьму зілізяку в руки, болгарку, напільнік. Буду шось мудрувать. :) |
За три года два раза слетал, оторвал кусочек салфетки побрызгал на нее силиконовой смазкой и поехал дальше, единственный минус один раз слетел в такой ливень что за одну минуту промок до труселей:D
|
Цитата:
Ти не зовсім зрозумів ход моїх хаотічєскіх мислєй. :) Про цю проблему на других бусах знаю з моменту покупки свого. Це вересень 2011. Знаю, так собі мовчечки знаю. А тут, так собі. Треба було одну діталюжку з сістєми надува обкатать на свойому бусику. Так от. Підрив з місця, інтенсивна робота ручкою КПП. Стоп. Знов підрив....повинен буть.:) А тут- хую... ой ніфіга. Ручка свободно тіліпається. :) Добре що в панічєскій настрій не впав. Стою так на однополосній трасі з ввімкненим поворотом на ліво, переключаюсь на аваріку, колона авто обїзжає з права по обочині. А я з таким вумним вираженієм на ліцевій частині морди, рву салхвєтки на часті, всунувши морду під капот, правою рукою кладу ті частини на нужноє мєсто. І в голові перебираю думки тих участніків дорожнього руху, які уздріли бусика з включенною аварійкою в крайньому положені однополосної дороги. :) Усьо. Завтра беру рашпіля і пиляю хфіксатор. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:51. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©