![]() |
Re: Куплю Бус для себя
У темі 4 долучень
Цитата:
|
И у меня тоже сумской)))) не ну я в принципе собирался как бы может быть на продажу.....но....ценник.....конечно со всем новым по мотору.....думаю у меня он останется)))))
|
Цитата:
|
Спать тоже хорошо))))
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Точка зору?
Авто повинно буть Не убите. Шкоднік - дизфоб. Для нього дизель, це нсйбільше зло на світі. Ті що хвалть двигун 1,9. Начитались свого часу "умозаключєній" власників тих же 1.9, про те що це- самий нпйкращий двигун. 2,5- це самольот. До 2007 року, нс ціх двигунах,не було сажового фільтра. Тісля 2007, там стоїть сажовий. Иашина самольот.Але, хто не знає,як правильно користуватись цією автівкою, також має гіморой. 1.9. Саимий простий восьмиклапанний. Найдешевший в ремонті. Трпба слідкувать за ременцями.прогавив ремінь навісного,він порвався,затягнуло під грм, танєц малєнькіх клапанят. Але нсйдешавше відремонтувать. 2.0 самий тихий, 16 клапанка. Має цеп грм,частина мотрів іде з пєзофорсунками від яких в деяких користувачів трусяться колінки. Дотримуватись заправки якісним пальним в принципі як і на решту двигунів,і все буде гуд. ЦЕП ГРМ. Офіціали, не мають регламенту заміни цепу.Що не заважає деяким механікам стверджувати що регламент 200 000. Мені хлопці вскривали двигун при 349 000, і я вже був готовий на заміну. Ала сказали,що не треба... фух натхнення пропало. Пійду добавлю. |
Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 47 секунд Цитата:
|
Цитата:
Добавлено через 35 секунд Цитата:
|
Цитата:
|
Krolikovod,
у shuma34 2.0,посему кулик хвалит свое болото))) но у него очень хороший экзепляр попался,а есть человеки у которых от попандоса на ремонт не только коленки трусились)) Кстати от этот бензофоб в свое время помог мне выбрать купить мою бензинку,так что мучай его,тока не спаивай)))) Цитата:
|
Самий самольотистий самольот в мене:p
Казав Вектра що 140 каняк, але я не вірю. По моїм впічатлєніям. 138,5.☺ |
Цитата:
|
Шкоднік. Мої слова відносно Твого вибору були приблизнотакі: Вовка, Ти сам опріділився,що Ти хочеш і Тобі видніше. Куева туча дізілєй і савсєм трохи бздінок. Дізілістнарод трохи зуби зі в на трахторцях. А Ти на бздінкі будеш шукають рішення своїх питань в інших місцях. Хоча 2.0 бізінки стоять і на мегашах,сцнніках. Але то не буси. Щось приблизно так.
|
Цитата:
|
Цитата:
Ти там Хортонтвський ЕБУ до суботи притримай. Я з Хітатчі перфоратором SD Max приїду на підмогу. Сдєлаєм всьо в лучшем відє. ;) |
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:19. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©