Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Балачки в курилці (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Крадіжки з авто - як захиститись (https://busovod.ua/showthread.php?t=16687)

wasya 15.06.2015 13:24

Re: Крадіжки з авто - як захиститись

Цитата:

Допис від vobos (Допис 323489)
встановити просто імітацію роботи сигналки,

...і нехай злодіїї замахаються з неї сканером сигнал зняти:p

Віктор 15.06.2015 20:00

Цитата:

Допис від wasya (Допис 323493)
встановити просто імітацію роботи сигналки,

Ну це провірити не довго:no-no: так що подіє тільки на лузерів))

сергій 1975 15.06.2015 21:10

Цитата:

Допис від wasya (Допис 323493)
...і нехай злодіїї замахаються з неї сканером сигнал зняти:p

через 5 минут если не снимут то зайдут в нее как к себе домой,уедут и оаставят записочку (ты дурак)......сигналку ставить надо и хорошую.

Беза 15.06.2015 21:48

Цитата:

Допис від Tkach73 (Допис 323411)
Гы! Я тоже из Луганска. Сейчас поужинаю,и пойду пару машин обворую!

Вадик, щас доем и тоже присоединюсь к тебе.

Добавлено через 4 минуты
Цитата:

Допис від Пантелеич (Допис 323445)
если вор попадет в Вашей машине в капкан или застрелится о самострел или подорвется на Вашей противопехотной мине - сядете Вы а не он,

Ну мины отбросим, а вот капкан можно причислить к противоугонным средствам.

Пантелеич 18.06.2015 09:53

Сигнализация есть сигнализация. Что ни говорите, а сигнализацию - поставьте! И не менее чем за 1200 грн.

Александр1983 18.06.2015 11:51

У кума, лет 5 назад, возле дома сняли 2 колеса с Вектры по правой стороне.Видимо, я спугнул, вернувшись из командировки около 4 часов ночи. С левой стороны уже были откручены гайки и лежали кирпичи и 2 домкрата. Дело было зимой, прошел снежок. Так менты ехали полтора часа и даже не соизволили пройтись по следам от машины. Автолюбители насоветовали к сигналке датчики объема и наклона.

У другого кума, этой зимой возле ЛеройМерлена на Полярной сканером вскрыли. Забрали только рюкзак с 500$. Произошло это в воскресенье. Все как положено, вызвал ментов. В четверг рюкзак "нашелся" в лесу на Виноградаре. Якобы, ДАЙишников "позвала природа"... Рюкзак был сухой и чистый, очень не похож, что пролежал в снегу зимой несколько дней. Когда его после этого вызывал следак, намекнул, что "работают" по тем гаишникам.

Для себя решил ничего мало-мальски ценного не оставлять, дабы не провоцировать.

Чуть не забыл. Рекомендуют отключить функцию открытия замков при снятии с сигнализации и открывать двери ключиком. Тогда сканировать без толку.

Беза 18.06.2015 21:24

Цитата:

Допис від Александр1983 (Допис 324151)
Рекомендуют отключить функцию открытия замков при снятии с сигнализации

это для серьезных дядек, от гопоты бьющей стекло это не поможет

Каспер 18.06.2015 21:45

На мою думку для захисту авто найкращий такий комплект:
1. Центральной замок відкривається/закривається тільки безконтактним ключем ( таким як на домофонах). Підробити ключ практично не можливо.
2. Для відлякування гопників імітація сигналки - мигаючий світлодіод.
3. GPS-трекер з можливістю дистанційного блокування двигуна.

Беза 18.06.2015 22:07

Цитата:

Допис від Каспер (Допис 324208)
На мою думку для захисту авто найкращий такий комплект:

не оставлять без присмотра

igrok960 18.06.2015 22:19

У меня не стандарт(отсечка топлива,тумблер),при котором нужно время разобраться при угоне.Спокойно бросаю буса на парковках.

Пантелеич 19.06.2015 07:42

Цитата:

Допис від igrok960 (Допис 324222)
У меня не стандарт(отсечка топлива,тумблер),при котором нужно время разобраться при угоне.Спокойно бросаю буса на парковках.

Этот нестандарт является самым стандартным нестандартом

pasha210 19.06.2015 07:52

https://starline.in.ua/starline-e90-gsm.html

Подскажите такой старлайн установиться на вивару?Предложили по нормальной цене.И на что,следует обращать внимание при выборе сигналки на данное авто,может есть какие-то ньюансы при подключении???

P.s. starline e90 с автозапуском,а мне он как и не нужен,его обязательно подключать при установке?там фишка только что симка ставиться в жсм модуль и можно управлять из мобилы.

DRB 19.06.2015 07:54

Цитата:

Допис від igrok960 (Допис 324222)

Мені розповідали самий простий варіант якщо хочуть угнати авто 100% не розбираючись з додатковими "захистами"

1. модель авто знають заздалегідь - підключають свій комп замість компа в авто ("мозги") і відповідно імобілайзер (ну ви зрозуміли - підключають і імобілайзер на ключику вже пофіг)
2. живлення паливного насоса напряму (елементарно - подали живлення і насос працює)
3. мультілоки не проблема - відключають ручку і під капотом вмикають потрібну швидкість (наприклад другу на якій можна спокійно перегнати авто).
4. глушилка сигналів мобільного телефону (всі GSM сигналізаціїї до дупи - бо для передачі хазяїну даних використовується сигнал мобільного оператора)
ще деякі моменти..

тому просте відрубання подачі палива, ключ імобілайзер, мультілок - для професіонала взагалі фігня, якщо захотіли вкрасти саме ваше авто - при таких простих речах його вкрадуть точно.

Виїхід є (відключати не паливо, а більш серйозно десь розрив електромережі робити). Але тут теж є рішення - евакуатор :dash2: Під"їхали завантажили і допобачення.

Від такого як застрахуватись не знаю. Можливо хіба що сигналка "навпаки" якась. Але брелок тоді жерти буде батарейку (постійна перевірка наявності зв"язку з авто). Як тільки зв"язок обірвався - брелок верещить. Не знаю чи такі сигналки існують.

До чого це я - до того, що якщо саме ваше авто примітили професіонали - нажаль бверегти може лише каско, автостоянка (з чеками офіційними і договором про відповідальність), але і тоді за авто можуть прослідкувати і спробувати поцупити поки зайшли в магазин.

От в такому випадку і вберегти зможуть нестандартні методи захисту.

Пантелеич 19.06.2015 08:01

Цитата:

Допис від pasha210 (Допис 324243)
https://starline.in.ua/starline-e90-gsm.html

И на что,следует обращать внимание при выборе сигналки на данное авто,может есть какие-то ньюансы при подключении???

1.Отключить у сигналки все что и так есть на заводском иммобилайзере.
2.Не открывать замки при снятии с охраны.
3.Никакого автопуска двигателя!Наоборот должна быть функция глушения(блокировки) мотора с брелка.
4.Обратная связь, сообщение об отсутствии связи, - обязательно.
5.Большой набор датчиков, не менее двадцати, плюс возможность подключения дополнительных проверяемых зон и датчиков.
6.Поддержка незаводских ключей на размыкание(на открытие капота, дверей, люков), датчиков на разбитие-срез стекла с уплотнителя(тоесть на отсутствие стекла).

Может.. еще что забыл...

ПС По посту DRB выше: Я категорически не согласен с Вашим постом. У нас не форум Бугатти Вейрон. Бусом за 10 тысяч такие "профи" заниматься не станут. Мы защищаемся от вандалов, воришек, и тд.
НЕ ПУГАЙТЕ форумчан!

DRB 19.06.2015 08:10

Так тут нічого особливого нема для таких угонщиків.
Глушилка купується без проблем - копійки коштує.
живлення на бензонасос - без проблем і самі можете
ну а комп на розборках купа продається...

Якраз в бугатті там і є додаткові пристрої, там треба спеца. а в нас нажаль все просто.

Я бачу самий простий і самий дієвий варіант захисту від угону буса - розрв електромережі з імобілайзером якимось (сіли в авто - і живлення на свічки подається. Відійшли з авто (або вас викинули - імобілайзер десь в кармані) - і живлення переривається авто глохне. Тут вже простіше втекти буде угонщику ніж розбиратись.

А якщо захист від вандалів злодіїв і наркоманів... щоб з авто не крали речі - то найкраще - речей не залишати.
Якщо Ви живете вище 1 поверху - розбити вікно і витащити з авто все - раз плюнути.
Хіба що плівка (дарма так скептично дивитесь на неї). Я коли розбивав вікно - один раз в чужому авто один раз в свому (Зараз фото знайду не смійтесь, в обох випадках просто забули ключі) то скло просто на плівці тонувальні й не розліталось - це і дасть додатковий час для того щоб Ви встигли спуститись вниз до авто. (ну або мати вдома зброю як мій дядько мисливесь. Коли сигналка спрацювала - увімкнув прожектор, який стояв закріплений на перилах балкону, направлений на авто і вистріл в повітря).

От фото - сокирою лупили дуже довго - не розбивалось, а потім лише тріснуло, прийшлось ще ковирятись щоб руки не порізати

https://goo.gl/photos/b1XQufxFJumf3pY76

Шкодник 19.06.2015 09:03

DRB, поменять комп на Виваро сколько времени займёт? ))

Добавлено через 1 минуту
pasha210, ищи лучше тех кто ставил на наши бусы,знаю людей которые купили неплохие сигналки но столкнулись с некачественной установкой.

DRB 19.06.2015 09:12

Цитата:

Допис від Шкодник (Допис 324261)
DRB, поменять комп на Виваро сколько времени займёт? ))

Головне не поміняти - а отримати до нього доступ. Мені показували таке для одного авто - комп для заміни просто з подовжувачем - головне залізти рукою

і замість базового компа підключають жгут подовжувача.

(я чесно не знаю де комп стоїть, але думаю до жгута проводки доступ недовго отримати? чи помиляюсь.)

Шкодник 19.06.2015 09:48

Цитата:

Допис від DRB (Допис 324264)
Головне не поміняти - а отримати до нього доступ. Мені показували таке для одного авто - комп для заміни просто з подовжувачем - головне залізти рукою

і замість базового компа підключають жгут подовжувача.

(я чесно не знаю де комп стоїть, але думаю до жгута проводки доступ недовго отримати? чи помиляюсь.)

Трошки помиляешся,там стоить захист зализний,яркий закривае и жгут и сам комп. В Канго доступ простой а в бусах важковато добратись,и це великий плюсик. Багато хто ставить такой соби ящик для захисту а в нас уже э)
А це час..
До речi я не чув про угони горбатикив,стёкла так але угон нi,

DRB 19.06.2015 10:14

Цікаво, буду знати.
Ну бус уганяти це справа насправді напевне невигідна - його ж треба десь сховати :)

Dimonmoz 19.06.2015 12:26

Вот у нас случай недавно в соседнем городском поселке был. Т4 погрузили манипулятором быстро и уехали, так никого и не нашли. Вроде и дешевый, и городок маленький, а вот понадобился.
https://www.drive2.ru/b/1793586/

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:32.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©