![]() |
Re: Продам Рено Трафік 2007р 2.5 робот
А че подтягиваться .....каждый оценивает свой автомобиль индивидуально.... Рынок - да до 10000, по спорам салона..... то немного конечно не дотягивает до ценника.... крепеж сидений аля приваренная гайка которую сразу переделывать надо, и немного по внешнему виду я бы облагородил низы сидений, чтобы не так бросалось в глаза уголки и сварочные швы... А так удачной продажи))
|
Цитата:
Бачу обклеєні вікна. Яка підлога під ногами? Бачили як виглядає оригінал? Спереду під ногами є видув на задніх пасажирів від пічки? Цитата:
Цитата:
Оригінальний пас тим і відрізняється - всім оригінальним поставленим у свої місця. Сидіння - швидкозйомні. Багажник великий (бо Бердичів дибільно розташовує сидіння - Алі он в курсі, він переставляв). Оригінал тим і оригінал що якщо щось сталось відкрив книжку - і все видно що де не так. На рахунок обезшумки, якого б там не було тюнінгу (фари)- ніколи це все не підійме ціну автомобіля. Щодо ціноутворення ж як такого. Я теж хочу щоб мій бус коштував зараз 15000 (в мене і кондиціонер є, і весь салон оригінальний пластик і верх і низ) Якщо поставити сидіння оригінальні - від паса зразу не відрізниш Але ринок зараз такий що ціни нижче 10 000 і набагато нижче. Якщо ж у нас десь відкриють розмаможку за нормальними цінами - Ви і я свої буси не продамо і за 6-7 тисяч. Бо це вантажні. Тільки без образ - це мої думки. Машинка хороша. Ринок такий.. |
Ох как мне понравился кондер твой для задних рядов........
|
Цитата:
|
Цитата:
І на базарі не стоять за 10 навіть вже. :( |
та чого ви так мало оціюте своїх коней)))) от т4 барабани з 2002 року стоять по7000$)))) а ви трафіка з 2008р готові за 8000$ відати,
|
Цитата:
|
Цитата:
Він мені подобається - я за ці гроші іншого не візьму нічого. |
Цитата:
Шось в темі вже флуду забагато.;) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Предлагаю дискуссию по цене прекратить)))) подчистить тему, и удачной продажи..... По сути....если срочно продавать-за любые согласен будешь.... Если нет- сейчас на данный отрезок жизни в нашей стране он останется в семье...
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:42. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©