![]() |
Re: Куда поставить второй аккумулятор на Виварика.
Тему знайшов, але результата не бачу.
Хочу також мати додатковий акум, щоб зарядка йшла в дорозі на нього. А на стоянках щоб з нього можна було без використання основного брати живлення (тут я думаю можна вирішити навіть якимось ручним вимикачем питання). Основне ж питання - хтось ставив другий акум? знайшли йому зручне місце? |
DRB, поруч з рідною нішою, здається достатньо місця, для ще одного. Лише треба примостирити коробку, з боковою загрузкою акума. В кого 1+2 то під двійку гарно стане. Для красоти завернути в утеплюючий чохол.
|
Цитата:
от чи можна корзину з акума водійську примастирити під пасажира, вирізати отвір там же. Чи хтось робив це? |
Ги.
8200901686 КРІПЛЕННЯ БАТАРЕЇ 11 770.84 грн. :out: |
Цитата:
|
Цитата:
|
Я наступного тижня просто вже буду мати 100-тку гелевий аккум. і дякуючи vitos_svp здається знаю як тепер їх розташувати.
Будемо грати в п'ятнашки. Залишилось знайти де УРА-200 купити ще А в салоны ніші ніякої нема нажаль. Під сидіння водія не залізе. |
Цитата:
Де така шара? |
Цитата:
треба думати як два з'єднати в один просто |
Цитата:
http://s018.radikal.ru/i527/1611/c9/ae678ede7ca1.jpg Добавлено через 11 минут О. По цьому партс коду дешевше. 8200515267 998S 5 992.72грн.:D |
хай застреляться :)))
а малюнок супер - дякую, тепер зрозуміло куди дивитись Добавлено через 1 час 1 минуту Хоча дивлюсь на цю батарейку яку хочу закинути.... напевне її все ж вартує спробувати сховати під сидіння. може й пощастить і під полуторку влізе (в мене не оригінал полуторка) http://elektro.in.ua/home-catalog/ak...tarei/365.html На ціну не дивіться - на караванінгу їх дешевше продають набагато :) |
Цитата:
Нє порядок. :) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
а тут розміри бачу. Приїде - буду дивитись, може десь знизу їй цікавіше місце можна придумати буде. так що для мене поки питання зняте - а малюнок від Шуми зачьод (хоч Шума його лише різав а не малював :) ) |
Цитата:
|
[QUOTE=DRB;392937]Я наступного тижня просто вже буду мати 100-тку гелевий аккум.
Мабуть AGM ? Гель нєкатіт ! Почитай матчасть. |
Цитата:
Приїздиш до дому. А тих каменюк виявляється кіл 400- 600. І все сувініри. І все красіві такі! :) Ти кажеш акуму під сідуху?! Акуму тіко под днище!! Куди сувініри складувать?! ;) |
Ну да, якщо почнеш каміння під днище впихувать, скажуть контрабанда))
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 01:18. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©