Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Балачки в курилці (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Автовыкуп или цена авто. (https://busovod.ua/showthread.php?t=15531)

olexa 15.01.2015 09:57

Re: Автовыкуп или цена авто.

Цитата:

Допис від wasya (Допис 293164)
сейчас 565 тыс. в базе стоит.

У твердих грошах ціна не змінилась, як була під 30, - так і залишилась. А от ми старцювати вже починаємо.

wasya 21.02.2015 11:24

при теперішній ситуаціі ,все більше з"явлюється думки про продаж авто..навіть дружина вже нічого не каже,раніше категорично була проти,та й діти також проти.
вчора на роботі с колегою розмовляли,каже продати за 8т.$, і кожен місяць просто 100$ обміняти,і можна років 7-8 на роботу не ходити,і зарплату високу мати..
тепер у нас ставка 1500...і вже 2 місяць працюєм на пів-ставки,а ще скорочення через місяць половини працівників(1500чол.)..і не факт,що не скоротять.
посміялись просто в розмові,на рахунок продажі авто,або автовикупу...а сьогодні ці думки вже з голови не виходять,дйсно,при теперішньому курсі,це моя подвійна зарплата...проаналізував ситуацію, наскільки це авто зараз мені потрібне: гроші на ньому не заробляю,90% це їзда з роботи-назад,дітей з школи і дружину...при любій, не великій не справності,не говорячи про двигун,я не в змозі буду його відремонтувати,при теперішньому курсі,і цінах на запчастини...
значить прийдеться продати ,але вже не справним,-відповідно і ціна.
...а купити якусь "запальнічку" на газу, і буде так само катати,ще і тимчасово фінанси будуть в теперішній не легкий час...ну можливо на 7 років і не стане:maybe2::nasmeshka:
отакі дурні думки цілий день в голові сидять,після вчорашньої розмови про авто..

Друзі,відговоріть,або підтвердіть мої думки!!!..розумію,що вибір за мною,але не має з ким порадитись,в кожного своя ситуація,також не проста..

P/S в модераторів прошу вибачення,можливо не в тему вліпив:ah:

Bober 21.02.2015 11:43

Цитата:

Допис від wasya (Допис 301056)
при теперішній ситуаціі ,все більше з"явлюється думки про продаж авто..навіть дружина вже нічого не каже,раніше категорично була проти,та й діти також проти.
вчора на роботі с колегою розмовляли,каже продати за 8т.$, і кожен місяць просто 100$ обміняти,і можна років 7-8 на роботу не ходити,і зарплату високу мати..
тепер у нас ставка 1500...і вже 2 місяць працюєм на пів-ставки,а ще скорочення через місяць половини працівників(1500чол.)..і не факт,що не скоротять.
посміялись просто в розмові,на рахунок продажі авто,або автовикупу...а сьогодні ці думки вже з голови не виходять,дйсно,при теперішньому курсі,це моя подвійна зарплата...проаналізував ситуацію, наскільки це авто зараз мені потрібне: гроші на ньому не заробляю,90% це їзда з роботи-назад,дітей з школи і дружину...при любій, не великій не справності,не говорячи про двигун,я не в змозі буду його відремонтувати,при теперішньому курсі,і цінах на запчастини...
значить прийдеться продати ,але вже не справним,-відповідно і ціна.
...а купити якусь "запальнічку" на газу, і буде так само катати,ще і тимчасово фінанси будуть в теперішній не легкий час...ну можливо на 7 років і не стане:maybe2::nasmeshka:
отакі дурні думки цілий день в голові сидять,після вчорашньої розмови про авто..

Друзі,відговоріть,або підтвердіть мої думки!!!..розумію,що вибір за мною,але не має з ким порадитись,в кожного своя ситуація,також не проста..

P/S в модераторів прошу вибачення,можливо не в тему вліпив:ah:

Зараз приблизно 90 відсотків нашої країни ходять з такими думкам! Але на даний момент продати машину не реально,повір мені як перекупу з не малим стажем,зараз час такий що кожен розуміе що краще сидіти з доларами і в щось вложувати в той момент кили сипляться ціни не має сенсу.Думаю що ціни на авто і житло будуть десь такі як як на початку 2000року,коли 10річне БМВ стояло 500у.о.,а зараз :out: !

MasikS 21.02.2015 11:45

Зараз реальніше знайти обмін на дешевше авто, якщо є гостра необхідність, щоб менше втратити в ціні, а доплату на депозит 10-13%, в залежності від сроку вкладу, з помісячним зняттям процентів. ІМХО. І в болталку з цією розмовою треба йти.

Rashka 21.02.2015 14:09

Цитата:

Допис від MasikS (Допис 301058)
а доплату на депозит 10-13%, в залежності від сроку вкладу, з помісячним зняттям процентів.

Лучше уже порвать эти деньги и на ветер пустить, или на путешествие потратить - хоть хорошие воспоминания останутся, чем головняк приобрести себе с возвратом депо

Добавлено через 5 минут
wasya, Мое ИМХО продавать авто уже поздно, надо было до марта прошлого года - максимум до лета это делать, сейчас чтоб продать авто надо быть морально готовым продать его за полцены от реальной цены. И покупателю абсолютно пох в каком он у тебя финтиперцевом состоянии, не бита и сколько вложено, он заплатит по минимуму т.к. продавцов авто много а покупателей мало.
Если совсем тяжко с деньгами тогда продавать, если можно затянуть продажу, то подождать пока всё успокоится. Это мое ИМХО

olexa 21.02.2015 14:53

Цитата:

Допис від wasya (Допис 301056)

Спробуй продати, і тобі одразу стане зрозуміло, що то фантастика, хіба що дико потрафить! О, слоган уже є!:mail1:

wasya 21.02.2015 15:52

Цитата:

Допис від olexa (Допис 301086)
Спробуй продати, і тобі одразу стане зрозуміло, що то фантастика,

в позаминулому році ,випадково,на протязі пів року,продав три свої авто(продав,купив інше,поїздив місяць і продавав),і всі по ціні більше ринковоїї...хоча до цього ніколи не займався продажем авто..аж перекупи прибігали,пропонували разом працювати,не могли зрозуміти як я їх пихаю.:D
але це скоріше,була випадковість..або
те що не мав наміру їх продавати,просто так для розваги і зміни на їнше...
хоча в результаті,купив свою давню мрію Віваро!

Добавлено через 3 минуты
Цитата:

Допис від Rashka (Допис 301078)
то подождать пока всё успокоится.

честно,в душе продавать совсем не хочется,с голоду еще "не пухну",но как многие сейчас,мечусь в разные стороны,пока не видя выход из сложившийся ситуации.

olexa 21.02.2015 16:16

Цитата:

Допис від wasya (Допис 301093)
в позаминулому році

При 8 грн, а от як при 32?

wasya 21.02.2015 16:32

Цитата:

Допис від olexa (Допис 301098)
а от як при 32?

і це ще не кінець...

Игорь_Васильев 06.07.2016 13:27

Цитата:

Допис від wasya (Допис 291473)
тут же реклама запрещена по ПРАВИЛАМ..а я законопослушный гражданин:)..если,серьезно,то не помню название сайта,зашел,"поигрался" и вышел..

Добавлено через 2 минуты
нашел :http://www.etachki.com/ru?gclid=COOm...FfMZtAodbkYAcg

Да это их сайт. Мне стало интересно, я дальше поискал. Вот тут отзыв на ***

cruiser 07.07.2016 14:07

А где посмотреть те машины, которые они продают ?

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:35.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©