Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Загальні технічні питання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Помыл мотор и теперь не могу завести - помогите разобраться (https://busovod.ua/showthread.php?t=14416)

wasya 08.10.2017 14:59

Re: Помыл мотор и теперь не могу завести - помогите разобраться

Цитата:

Допис від вите4ек (Допис 420826)
и машине дышать легче.

+на чистому двиг. тепловіддача краща.

Вик123 08.10.2017 15:15

Цитата:

Допис від wasya (Допис 420837)
+на чистому двиг. тепловіддача краща.

Так зима на носі. Дизель гірше прогріватись буде, тому "-":lol:

вите4ек 08.10.2017 15:16

Я всегда мыл на мойках все свои машины и слава богу все хорошо, но сейчас заезжаю на грузовой шиномонтаж и компрессором выдуваю все на чисто ,мыть ничего не надо только очки нужно одевать.

Arshin 81 08.10.2017 15:29

Цитата:

Допис від Romaha55 (Допис 420836)
не треба змішувати різні речі.. пилюка і грязь це не масло чи топливо.. а в цілому тема ні про що. хто хоче ми хтось ні. сам собі кожен вирішує.

Так рассуждать, то все темы не о чём! Каждый сам себе режиссер и решает как поступать!

shuma34 08.10.2017 15:38

Цитата:

Допис від Arshin 81 (Допис 420843)
Так рассуждать, то все темы не о чём! Каждый сам себе режиссер и решает как поступать!

Ну да.
Один доводить авто до такого стану, що масло дзюрить зі всіх можливих щілин, в добавок ще й солярою з ущільнювачів та перетертого топливопроводу поливає на проводку.
Потім вирішує зіїхать на автомийку. Ляпнуть якимось якимось агресивним миючим засобом, потім змить все це під високим тиском.....
І без сушки... Поїхать далі.
Помита багнюка в підкапотному,корпус повітрянного фільтру..
А на двигуні срань як була, так і залишилась.;)
Притягли. Вилив грам 300 води з повітряного фільтру, клапан турби мокрий. Годин 8 вошкання, з проводкою.
Добре що в мозгах двигуна, нічого не вигоріло.
Нарежисував блін. ;) :D

Arshin 81 08.10.2017 15:46

shuma34, Серёга ну блин.... Я же не виноват, что серое вещество, на рынке не продают)))) так было есть и будет, у некоторых.

БАТЯНЯ 08.10.2017 19:02

Shuma34, Серёга, я понимаю, что вы с Володей - гуру "горбоконыков", но скажи - сколько на твоем веку попадалось машин с полным воды воздушным фильтром или же тот же клапан турбы без силиконового кольца-уплотнителя? С дуру, как говорится, можно и х@ен сдвижной дверью прищемить. Если серого вещества в башке - ноль, то и за руль нефиг садиться...

Romaha55 09.10.2017 07:24

скажемо так особисто я ніколи не чув що от помив я вчора двигун і зразу відчутно що машина краще поїхала.. а от таких висловів що помив і не їде повно..

shuma34 09.10.2017 08:15

Цитата:

Допис від БАТЯНЯ (Допис 420857)
Shuma34, Серёга, я понимаю, что вы с Володей - гуру "горбоконыков", но скажи - сколько на твоем веку попадалось машин с полным воды воздушным фильтром или же тот же клапан турбы без силиконового кольца-уплотнителя? С дуру, как говорится, можно и х@ен сдвижной дверью прищемить. Если серого вещества в башке - ноль, то и за руль нефиг садиться...

Може здивуєшся. Але навіть траплялась з залитою водою в патрубках інтеркулера. :)
Але то інша історія.
Не гуру я.... Просто маю де який досвід. Кручу гайки не тільки на свойому бусику.
Дві автівки з двигуном 1,9 вже були.

Добавлено через 54 секунды
Цитата:

Допис від Arshin 81 (Допис 420845)
shuma34, Серёга ну блин.... Я же не виноват, что серое вещество, на рынке не продают)))) так было есть и будет, у некоторых.

Ага. На жаль. ;)

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:17.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©