Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Двигун та паливне обладнання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=90)
-   -   Що за глюк? (https://busovod.ua/showthread.php?t=13942)

димончик 04.06.2014 21:18

Re: Що за глюк?

Цитата:

Допис від olexa (Допис 250957)
Ось саме друге і цікавить, а то купити завжди можна, була б користь.

Сегодня так и не добрался, постараюсь завтра,работой завалили, маркировку кину, если подойдет вышлю без проблем..

димончик 06.06.2014 22:10

olexa, не сочти меня за болабола, не могу добраться в склад, очень большая загркуженность, уезжаю в 4, возвращаюсь в 23, вышлю полюбому, если подойдет,

olexa 06.06.2014 23:30

Цитата:

Допис від димончик (Допис 251640)
вышлю полюбому, если подойдет

Ну, треба ж спочатку подивитись чи підійде. А час терпить, вже більше катаюсь з підозрою, поки нічого не глючить і не напрягає, крім витрати палива.

Ключик 07.06.2014 07:59

Доброго дня бусоводам. В мене вилізла така проблема, машина почала трохи притуплювати до підхвату турбіни (при низьких оборотах), але всерівно після підхвату розганяєця вяло, таке відчуття що педаль газу не зразу реагує (на форсунки не грішу бо восени була заміна розпилювачів і робила провірена людина), але вчора коли підключив оп-ком і подивився на заміри по дмрв то звернув увагу, що не на заведеній машині показник 15кг/год, при заведенній на холостих, показник спочатку пригає до 54кг/год, а потім падає до35кг/год і не стабільно то пригне до 37 то впаде 33. Помилок ніяких не викидає, при зняті фішки з дачика авто спочатку глохло, але через пару попиток все таки запрацювало з знятою фішкою з ДМРВ і таке відчуття, що двигун мягше набирає обороти (входу), але всерівно не так як було раніше. Фільтра всі заміненні (Пурфлюкс), клапан ЕГР почищений, я грішу на ДМРВ, а що Ви підкажите?

CheRcH 07.06.2014 21:07

Цитата:

Допис від Игорь (100) (Допис 251679)
Доброго дня бусоводам. В мене вилізла така проблема, машина почала трохи притуплювати до підхвату турбіни (при низьких оборотах), але всерівно після підхвату розганяєця вяло, таке відчуття що педаль газу не зразу реагує (на форсунки не грішу бо восени була заміна розпилювачів і робила провірена людина), але вчора коли підключив оп-ком і подивився на заміри по дмрв то звернув увагу, що не на заведеній машині показник 15кг/год, при заведенній на холостих, показник спочатку пригає до 54кг/год, а потім падає до35кг/год і не стабільно то пригне до 37 то впаде 33. Помилок ніяких не викидає, при зняті фішки з дачика авто спочатку глохло, але через пару попиток все таки запрацювало з знятою фішкою з ДМРВ і таке відчуття, що двигун мягше набирає обороти (входу), але всерівно не так як було раніше. Фільтра всі заміненні (Пурфлюкс), клапан ЕГР почищений, я грішу на ДМРВ, а що Ви підкажите?

Все симптомы как у меня. Завтра дам ответ точный. Машина уже в Умане. За сегодня Батя накатал почти 2000км(:dash2:

Ключик 07.06.2014 23:30

CheRcH, я знайшов проблему - трандюсер.

CheRcH 08.06.2014 08:31

Цитата:

Допис від Игорь (100) (Допис 251783)
CheRcH, я знайшов проблему - трандюсер.

Ясно.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:01.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©