![]() |
Re: выбор масла
Да раніш було проще М 10 и М 8 , на М 10 казали КАМАЗовське
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Добрый День подскажите пожалуйста купил спринтер 211 2002г, хозяин говорит заливал аддинол синтетику, какое лучше для спринтера?знакомый советует арал
|
Цитата:
|
2.2
|
Цитата:
допуски МВ 229.3\229.5 или 228.3\228.5, оптимальная вязкость SAE5w40 |
как на кразе
Цитата:
|
Предыдущий хозяин лил тоже аддинол. А как Арал?
|
Цитата:
|
заливав арал перший раз собі у віваро, то за 4000 км пів літри вигоріло.. більше не лию.. беру Мотюль від заміни до заміни 200 грам
|
Колишній власник,німець, лив ARAL 5W30 LL,вирішив лити також,на 240т.км., вскривали клапанну кришку,без нагару.Крайні три рази заливав масла WV LL, Castrol Edge LL всі групи ВР,від заміни до заміни 10-12 т.км.,без долива.
|
можливо мені попалось таке..
|
Цитата:
|
Пять лет лью ликви моли, ничего не доливаю от замены до замены, но иногда одно деление на табло пропадает.
|
"рекламная пауза" :)
от покупателей чаще слышу позитивные отзывы о Fuchs Titan, Eni, Kroon Oil Liqui Moly и Motul тоже хвалят, но из-за их стоимости покупателей не так много. |
я не хвалю Мотюль, чи інше масло, просто на залив арал яке мені порекомендували, подумав, що мотору капець.. а так ніби нічого..
|
Я теж експеримент проводив, залив Mobil 5w,після 5000 почав шумно працювати, Castrol... більше як пів рівня угар! Зупинився на Elf 5w-30, красота... рівень на місці, беру дві 5л, то одну ділю на дві заміни.
|
Цитата:
Добавлено через 1 минуту Eni, Kroon Oil чье масло? |
Цитата:
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:54. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©