![]() |
Re: Датчик пального
1 датчик накрылся
2 проводка |
Цитата:
Приборка не "притухає"? |
Re: Датчик уровня топлива.
було таке саме.. виявилось у приборці пробило одну дорожку.. розібрав припаяв і все запрацювало..
|
shuma34, ні панель звичайна без бк. Раніше бувало запрацює але показувала від 1 полоски і набиралося до повного і знову теж саме - еквалайзер
|
Цитата:
На дісплеї, була інформація: 1. Загальний пробіг 2. Добовий пробіг. 3. Годинник.( буває опціонально) 4. Інформаця по рівню масла.( при ввімкненнему запаленіі та тицянні кнопки) 5. (В горизонтальних поділках) З ліва- рівень палива. З права- температура О.Р. Мав на увазі звичайну приборку. |
Цитата:
я возьму з собою приборку та попробуемо підставити і взнаемо, чи не приборка це дуркує https://busovod.ua/showthread.php?p=423971#post423971 |
У мене теж став дуркувати покажчик рівня палива. Було три ризки, з якогось дідька в русі добавилось ще дві (ніхто не доливав, в зеркало б побачив:nasmeshka:) Через деякий час впало до трьох і не опускається аж засвербіло... Заправив 20л. піднялось аж на три риски:out: Загалом датчик живе своїм життям. Читаю були в людей з цим проблеми, але хтось вилікував? Пока засікаю кілометраж, якось же треба контролювати... А ще цікаво, лямпочка - це окремий датчик, чи вона мені тепер коли підкаже що дурню заправся, чи так і зупинюсь з трьома рисками насмоктавшись повітря і бруду...?:vinovat:
|
ставили несколько раз новую колбу с новым датчиком уровня топлива - помогло в каждом случае...
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:45. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©