![]() |
Цитата:
|
Знач такі справи:
- після чиптюнінгу, як на диво))))) проїхав вже 2500 км, тьху , тьху , політ нормальний, коник радує своєю динамікою, замінив по рекомендаціям в першу чергу Чижика, а потім вже офіційного виробника мастило на Елфь синтетику, замінив усі фільтри(паливний, воздушний), використав присадку Кастрол ТДК, підкачав колеса до рекомендованого тиску... Витрати палива - у змішаному режимі, траса швидкість 130-140 км/год-50% пробігу(впевнені обгони, динамічна їзда під горку), швидкість по місту як по місту- 50%пробігу, особливо не економив,наступав на тапок як тільки була можливість, заправляв з каністри красиве зелене пальне))))))) з благородним солярним запахом))))))))))(густина палива 830) від горлишка до горлишка, витрати склали 8,15л/100км(75 літрів на 920 км) ото таке ))))))) |
:)Красивый расход.Прямо как у мелкой пузотерки
|
Цитата:
BigGy, А, до чиповки,замеряли расход? У 80-и и так не должен,по всем раскладам,быть больше расход. |
BigGy, Есть мнение , что малый расход дал не столько чип-тюнинг, сколько сопутствующие мероприятия: новые фильтры, нужное давление в шинах и т.д. Когда заливался из мерников расход был 7.5л с грузом по городу, сейчас питаюсь с заправок 8,5-9,5.
|
С заправками вообще беда.Воруют конечно все но есть вообще уникумы.
Я так понимаю что нужно канистру покупать пластиковую специальную для фуеля и заливать в нее а потом если обьем нормальный то лить в бак.Может так побоятся жучить когда увидят что канистра мерная. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
наверное чип-тюнинг был направлен на повышение мощности, а не на экономичность. Для трассы\город с 1.9 мотором 8л\100км - чуть-чуть многовато, возможно стиль езды шустрый
|
Шкодник, в пластик не все заправки льют. Я на одной доказывал оператору, что на ней написано для бензина, а она отказала наливать. Согласилась если я поставлю канистру так чтобы камерам не было видно.
|
Цитата:
|
серж, Камрад книгу жалоб и телефон горячей линии на заправках никто не отменял.;) До старшего персонала доходит довольно быстро что проще обслужить клиента чем создавать себе проблеммы.
С заправщиками не спорю,только с старшими, менегер(кассир),разруливают довольно быстро. И с пластиковыми канистрами,и с заправкой в катер,квадр на лафете. |
Цитата:
от полного до полного 800км.-не целых 60 литров средний 7.5/100 чиповки нет авто 80 с коробкой 6ст.... |
Цитата:
Добавлено через 4 минуты Цитата:
Панове, нагадаю що я не акцентую увагу на тому шо після чиптюнінгу стали менші витрати, для мене особисто-це зміна динаміки коника і як супровід того більш шустра їзда))) Добавлено через 7 минут Цитата:
|
хочу перетянути кермо в шкіру, нема не в кого поюзати на тиждень?:rolleyes:
|
те, кто перешивает, должны иметь на замену "запаски"., или на разборке арендовать.
|
Цитата:
|
BigGy, могу дать тел человека у которого практика такой езды (как у гайцев) :D:D:D
|
та й доброта ж з вас аж випирає))))))))))))) мені кермо потрібне, а не ключ))))) розборок в Полтаві не знаю, а майстра шо перетягує(в Борисполі)запаски також немає, вихід тільки залишати коника на цілий день(
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:21. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©