Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Загальні технічні питання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Защита картера. (https://busovod.ua/showthread.php?t=11398)

victor4 19.01.2018 15:31

Re: Защита картера.

Заказал себе титан по ссылке выше, та что на драйве. В начале ноября. Думал поставить со сменой зимних колес. Пришла в декабре, говорят очень большая загрузка. Перезванивал два или три раза. Уточнял каждый раз, что двигатель 2,5 что бы была с лючком под фильтр. Да, будет. Пришла без лючка. Я понимаю, что можно и обойтись, и сделать самому, но обещали то с лючком... Позвонил, ну вот так получилось, можем то поменять , высылайте назад.. плюнул, оставил... Правда еще не устанавливал... может пластмасовая до весны доживет...

Олександр мастер 19.01.2018 20:02

Цитата:

Допис від shuma34 (Допис 397724)
Якщо мається на увазі трафовський стоковий захист.
То ніякого утеплення там нема.
https://media2.lajumate.ro/media/i/n...5370-nou_1.jpg

підкажіть, де можна купити окремо защиту радіатора?

victor4 24.04.2018 09:25

Цитата:

Допис від victor4 (Допис 427290)
Заказал себе титан по ссылке выше, та что на драйве. В начале ноября. Думал поставить со сменой зимних колес. Пришла в декабре, говорят очень большая загрузка. Перезванивал два или три раза. Уточнял каждый раз, что двигатель 2,5 что бы была с лючком под фильтр. Да, будет. Пришла без лючка. Я понимаю, что можно и обойтись, и сделать самому, но обещали то с лючком... Позвонил, ну вот так получилось, можем то поменять , высылайте назад.. плюнул, оставил... Правда еще не устанавливал... может пластмасовая до весны доживет...

Может у кого то есть тел. продавца, что на драйве, у себя не нахожу, этого https://www.drive2.ru/o/b/1104817 ибо сейчас пишет
"Компания TITAN производство защит двигателя и кпп,фаркопы,обвесы!! приостановила работу своей страницы. "

Попытался поставить... полное НЕсовпадение защиты как боковинам, так и автомобилю... вот везёт..

Нашел тел. Говорят боковухи не от 2,5 .. вышлют другие дней через 5... посмотрим..

Ryslan25 11.03.2021 19:31

Я тоже брал себе Титан, вполне устраивает, до этого была еще ]защита двигателя кольчуга[/URL], как по мне, Титан выигрывает, аккуратнее в монтаже и пыли меньше.

ПавелК 13.03.2021 09:57

Із металевим захистом не все так "кучеряво". Справа в тому , що він, захист, кріпиться на кузов авто і на підрамник жорстко. При цьому передня підвіска , через сайлентблоки, стоїть на підрамнику ,отже - має певну свободу, яка обмежується жорстким металевим захистом. Думаю зрозуміло, в чому "прикол".

Gennadij 13.03.2021 11:49

Цитата:

Допис від ПавелК (Допис 463387)
Із металевим захистом не все так "кучеряво". Справа в тому , що він, захист, кріпиться на кузов авто і на підрамник жорстко. При цьому передня підвіска , через сайлентблоки, стоїть на підрамнику ,отже - має певну свободу, яка обмежується жорстким металевим захистом. Думаю зрозуміло, в чому "прикол".

Так, є такий нюанс у кріпленні захисту. Але. Захист не зможе обмежити "свободу" підрамника. Скоріше підрамник відірве частину захисту біля кріплення. Як що вдасться так жорстко прикріпитися там (бачив таке). Частіше захист починае там просто йорзатися між підрамником і головкою болта. При цьому ще й срипіти, поки не відкрутиться і випаде болт. Таке найчастіше.
Є вихід. Для цього на кожен болт кріплення захисту до підрамника, зробити по дві шайби, з не дуже жорсткого пластику товщиною 2-4мм. Шайби краще вирізати прямокутними, розміром десь як сірниковий коробок. І простіше і не будуть провертатися. Тоді як ставити захист, його кріплення до підрамника заводити між пластиковими шайбами(пластинами). Болти можна підтягнути, тільки не до "потемніння в очах". Виходить дуже непогано! Кріплення захисту совається між пластиком і підрамник має ту "певну свободу" без шкоди.
Ще важливий момент. В металевому захисті з внутрішньої сторони є виступи приварені, якими він упирається в підрамник. Так на цих виступах обовьязково повина бути теж пластикова проставка. Вона часто стерається, або просто губиться. Без неї буде дуже скрипіти захист. Іноді починають грішити на підвіску.

2093306 13.03.2021 20:33

на других машинах тоже и к подрамнику и к кузову крепятся-----и ни чО, катаются;)

ПавелК 14.03.2021 06:22

Та да, тільки на форумі частенько з"являються питання - щось грюкає під час руху. )))

Cheatatel 24.05.2021 05:13

Привіт!
Підкажіть, а що з Тітаном? На сайті напис: "компанія тимчасово не приймає замовлення"

vitos svp 24.05.2021 08:05

Цитата:

Допис від Gennadij (Допис 463388)
...Є вихід. Для цього на кожен болт кріплення захисту до підрамника, зробити по дві шайби, з не дуже жорсткого пластику товщиною 2-4мм.
...

Що заважає закріпити через дистанційні втулки і затягувати болти допоки:shock: не вилізуть?

sergeyss9 24.05.2021 10:22

Цитата:

Допис від Cheatatel (Допис 464430)
Привіт!
Підкажіть, а що з Тітаном? На сайті напис: "компанія тимчасово не приймає замовлення"

Мабуть прогоріли...На драйві також відсутня сторінка контори.
Собі поставив Кольчугу - за три роки експлуатації нічого поганого сказати не можу.

Cheatatel 24.05.2021 13:39

sergeyss9, дякую за відповідь! Буду шукати кольчугу.
P.S. може в когось є перевірений продавець?

М'арк 25.05.2021 20:09

Кольчугу я ставив на попередню машину. В принципі - все ґут, стала без проблем і напильника. Тільки я по кругу, де прилягає до підрамника і бампера, проклеював якимсь самоклеючим гумовим ущільнювачем , так тихіше. В ідеалі її ще й віброю поклеїти (я цього не робив). Але, за три роки поржавіла , фарба відстала процентів на 80 проверхні. Воно й не критично під машиною, та все ж... Зняв (при заміні ГРМ), погрунтував і покрасив - через два роки знов полізла ржа, хоча фарба вже не відставала. Так і продав з машиною.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:50.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©