Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Загальні технічні питання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Переобладнання проворульного Трафіка пригнаного з Англії (https://busovod.ua/showthread.php?t=10391)

Murkur 22.10.2012 06:00

Вчора також пригнали з Польщі переробленого англійця, але крім лівої зсувної дверки і емблеми на капоті більше нічого не видає, що це переробка. В роботі поки що проблем не було - двигун працює чітко і стабільно. Салон на вигляд як з заводу - мабуть міняли повністю. Машина 2005-го року але на вигляд як нова. Хоч на щитку пробіг 90 тис. :) але думаю, що потрібно помножити вдвічі :) От про фари ще не в курсі чи поміняли, але вночі поки що ніхто не моргав і світло нормальне. Взяли цю машину, бо ціна дуже була цікава, тож подивимось, що буде далі :)

yurko_kozak 22.10.2012 08:23

Цитата:

Допис від alexusaty (Допис 136411)
yurko_kozak, интересно, сколько новые или с разборки правильные леворукие стоят? Не узнавал?

Поки не узнавав, буду найближчим часом цікавитися цими моментами, зараз першочергово треба зробити йому внутрішні заміни розхідників, ходову перепровірити і в кінці-кінців зареєструвати :)

Добавлено через 9 минут
Цитата:

Допис від Murkur (Допис 136436)
Вчора також пригнали з Польщі переробленого англійця, але крім лівої зсувної дверки і емблеми на капоті більше нічого не видає, що це переробка. В роботі поки що проблем не було - двигун працює чітко і стабільно. Салон на вигляд як з заводу - мабуть міняли повністю. Машина 2005-го року але на вигляд як нова. Хоч на щитку пробіг 90 тис. :) але думаю, що потрібно помножити вдвічі :) От про фари ще не в курсі чи поміняли, але вночі поки що ніхто не моргав і світло нормальне. Взяли цю машину, бо ціна дуже була цікава, тож подивимось, що буде далі :)

Аналогічна ситуація з зовнішнім станом - нова машина. В мене теж салон в дуже хорошому стані, але кажуть що то його рідний. А стосовно фар, можна не заморочуватися. Я їхав вночі і нічого критично-осліплюючого не виявилося. Якщо придивлятися то можна побачити, що трохи направлений промінь світла лівіше, але він не сліпить зустрічних. Принаймні мені теж не моргали через це. Ну і з пробігом майже таке саме, але і через це я не заморочувався :) Зі слів людини яка мені продала цей агрегат - майже у всіх пригнаних з-за бугра машин відмотують пробіг. В моєму випадку вони навпаки, намотали 300 тис. щоб здавалося правдивіше, і щоб дешевше було заїхати на Неньку Україну. Ну потім звісно знов змотали :D Людині впринципі не було змісту щось вигадувати (старий знайомий), тому я і вірю йому.

shur1k 22.10.2012 09:01

Цитата:

Допис від yurko_kozak (Допис 136449)
А стосовно фар, можна не заморочуватися.

Якщо немає поваги до інших водіїв, що їдуть на зустріч, то звичайно, можна і не заморочуватися.

yurko_kozak 22.10.2012 18:06

Цитата:

Допис від shur1k (Допис 136458)
Якщо немає поваги до інших водіїв, що їдуть на зустріч, то звичайно, можна і не заморочуватися.

А з чого Ви взяли, що немає поваги до водіїв? Якщо реально я поки не бачив щоб комусь це заважало, то не поспішатиму їх міняти. Наші водії відверті - якщо сліплять, вони теж тим самим відповідають. Поки ніхто так не робив, значить не заважає. Це ж не бидло-ксенон на ланосі.....

Сергей 66-71 22.10.2012 18:14

Цитата:

Допис від yurko_kozak (Допис 136449)
вони навпаки, намотали 300 тис. щоб здавалося правдивіше

Я конечно дико извеняюсь,но как это???

yurko_kozak 22.10.2012 18:16

Цитата:

Допис від Сергей 66-71 (Допис 136512)

Незнаю, якось :D

shur1k 23.10.2012 07:00

Цитата:

Допис від yurko_kozak (Допис 136510)
А з чого Ви взяли, що немає поваги до водіїв? Якщо реально я поки не бачив щоб комусь це заважало, то не поспішатиму їх міняти. Наші водії відверті - якщо сліплять, вони теж тим самим відповідають. Поки ніхто так не робив, значить не заважає. Це ж не бидло-ксенон на ланосі.....

Для того, щоб зрозуміти заважає чи ні, є тільки один спосіб - проїхати на зустріч своєму ж авто, тоді ви все зрозумієте. А заважати воно мусить, бо такі налаштування фар праворукої машини. До речі, lanos-ам з бидло-ксеноном, як ви кажете, теж дсить рідко хтось блимає.

Gena-street 23.10.2012 07:26

Цитата:

Допис від shur1k (Допис 136585)
До речі, lanos-ам з бидло-ксеноном, як ви кажете, теж дсить рідко хтось блимає.

Да потому-что в ответ получишь блым дальним быдло-ксеноном и вообще ослепнешь. Я долго пытался загнать английские фары туда, куда нужно, но так ничего путного не получилось. Добился только, чтоб встречным не светило по глазам, но тогда они вообще не туда светят и самому ничего не видно. Если у Вас освещение дороги нормальное, то 90 процентов, что Вы слепите встречных. Поставте авто на расстоянии 5 метров напротив стены и увидите, куда идет поток света. На дороге отрегулировать фары не получится.

yurko_kozak 23.10.2012 13:01

Цитата:

Допис від Gena-street (Допис 136587)
Да потому-что в ответ получишь блым дальним быдло-ксеноном и вообще ослепнешь. Я долго пытался загнать английские фары туда, куда нужно, но так ничего путного не получилось. Добился только, чтоб встречным не светило по глазам, но тогда они вообще не туда светят и самому ничего не видно. Если у Вас освещение дороги нормальное, то 90 процентов, что Вы слепите встречных. Поставте авто на расстоянии 5 метров напротив стены и увидите, куда идет поток света. На дороге отрегулировать фары не получится.

Та буду, буду я міняти фари, тільки не зараз, витрати поки не на це плануються. Тому і не заморочуюся на це, зараз... І поважаю я зустрічних водіїв;)

Murkur 30.12.2012 19:44

Цитата:

Допис від Сергей 66-71 (Допис 136512)

Це правда. Щоб дешевше була розтаможка, то спочатку накручують лічильник побільше - так буде дешевше, а потім, коли вже розмитнили, то можна скрутити на ті дані, що були, або і ще менше :)
Наш Віваро-англієць прийшов з лічильником 90 тис :) то митний брокер нам допоміг вже по документах накрутити. А насправді в сервісній книжці з Британії там вже було 190 тис. після останнього сервісу.
Так само і з КПП - автомат буде дорожче розмитнювати, то хлопці міняють ручку на механіку, ліплять педаль зчеплення і провозять машину на лафеті, а вдома переставляють все назад :)

Ключик 30.12.2012 19:56

Цитата:

Допис від Murkur (Допис 145974)
Це правда. Щоб дешевше була розтаможка, то спочатку накручують лічильник побільше - так буде дешевше, а потім, коли вже розмитнили, то можна скрутити на ті дані, що були, або і ще менше :)
Наш Віваро-англієць прийшов з лічильником 90 тис :) то митний брокер нам допоміг вже по документах накрутити. А насправді в сервісній книжці з Британії там вже було 190 тис. після останнього сервісу.
Так само і з КПП - автомат буде дорожче розмитнювати, то хлопці міняють ручку на механіку, ліплять педаль зчеплення і провозять машину на лафеті, а вдома переставляють все назад :)

Знаю одну людину, яка ганяе автівки 12 років, то він точно цим не займаєця, якось говорив з ним на таку тему, що потрібно зробити. щоб розмитнення було дешевшим, а він мені- звязки на митниці:D

zoldat 31.12.2012 05:19

Цитата:

Допис від Rashka (Допис 135841)
Сам ездил смотреть англичанина недавно - состояние мотора и пробег отбили желание связываться.
ИМХО: Для себя не брал, а на перепродажу взял бы если цена была интересная за милую душу.

;)Ага, Себе значит нет, а другому -на мучайся.Не по христиански , не по заповедям.Не желай другому того, чего себе не желаешь. :D, ...от так бессмертные души и пропадают!:o Перекупы-все страшные грешники, и в аду, черти рогатинами припекут....:p

Добавлено через 14 минут
yurko_kozak, Уже спрашивали , цена вопроса. За сколько взял?

Rashka 31.12.2012 11:05

Цитата:

Допис від zoldat (Допис 146014)
;)Ага, Себе значит нет, а другому -на мучайся.Не по христиански , не по заповедям.Не желай другому того, чего себе не желаешь. :D, ...от так бессмертные души и пропадают!:o Перекупы-все страшные грешники, и в аду, черти рогатинами припекут....:p

За себя я особо не переживаю, черти меня будут жарит не поэтому поводу,:D и вообще при продаже авто я выкладываю всё о ней покупателю, что делалось и что надо, репутация дороже денег - по крайней мере для меня.
Вообще мне нравятся покупатели, которые хотят купить свежего 2-3 летнего буса с реальным пробегом до 100 тыс. по цене нового ланоса. Люди совсем оторваны от реальности, даже за бугром таких цен нет, а тем более тут у нас с нашими грабительскими поборами и расстаможкой. Цена нового Трафа\Виваро там стоит от 25 тыс. евро в зависимости от комплектации. Европейцы не настолько богаты и глупы чтоб отдавать немного использованного буса скинув цену 2,5-3 раза от первоначальной стоимости. Так же как и вы они тоже умеют считать каждое евро, чтоб не дарить какому то дяди за красивые глаза. Было бы всё так хорошо - сам ездил на свежем бусе за смешные деньги. :rolleyes:
Поэтому для того чтоб угодить очень жадным клиентам перекупы пригоняют всё что под руки попадется и разорванные корчи с пробегом "100-150 тыс." :D и аварийные авто - конструкторами их называю с них обычно из нескольких собирают одно авто, и англичан типа с маленьким пробегом - что там той Англии по размерам:D - потом переоборудывают в кустарных мастерских и говорят что нечего страшного в этом нет - можно ездить, список как можно удешевить авто в Украине можно продолжать, но не хочу портить людям предновогоднее настроение, пусть верят в сказки про дешевые и свежии автомобили в Украине.:)

dmitriy64 31.12.2012 11:43

меня умиляют люди которые уже купили бус ,а денег нет даже на замену задних амртизаторов,и начинается,как воткнуть от газели или уаза и.т.д.на рено клубе в теме про амортизаторы.просто если нет денег даже на это нефиг было с жигулей пересаживаться.

Gena-street 31.12.2012 12:49

dmitriy64, а может пусть люди сами решают фиг или нефиг им пересаживаться?

dmitriy64 31.12.2012 12:57

извиняюсь.просто не люблю когда колхоз лепят.

Ключик 31.12.2012 17:50

Цитата:

Допис від dmitriy64 (Допис 146072)
извиняюсь.просто не люблю когда колхоз лепят.

Просто буває таке, що колхоз дешевше і краще ходить, взяти хенд і його рідні ресори, я думаю , що з оригіналами по ціні і наявності- проблем не має взяти, а ось їх експлуатація.... ,кожен хоче знайти якусь альтернативу.

zoldat 31.12.2012 18:59

Цитата:

Допис від Rashka (Допис 146058)
чтоб угодить очень жадным клиентам перекупы пригоняют всё что под руки попадется и разорванные корчи с пробегом "100-150 тыс." и аварийные авто - конструкторами их называю с них обычно из нескольких собирают одно авто

еНТО точно:DЛюди разные бывают... а скупой как известно, платит дважды, а может и больше.

серж 31.12.2012 19:00

dmitriy64, по началу на хюндай подбирали амики с совдепии, родные больше 20т. не ходили. Пока не появились нормальные брендовкие амики так и ездили раз 20т по 200 баксов выкидывали. Сейчас берёшь каябу и раз в 100т меняешь (за 200$). У людей бывают разные жизненные ситуации, вот и ищут альтернативу.

Беза 31.12.2012 19:21

Цитата:

Допис від dmitriy64 (Допис 146066)
меня умиляют люди которые уже купили бус ,а денег нет даже на замену задних амртизаторов,и начинается,как воткнуть от газели или уаза и.т.д.на рено клубе в теме про амортизаторы.просто если нет денег даже на это нефиг было с жигулей пересаживаться.

Могу напомнить историю как Суворов шаровые менял, которые потом 100 км прошли. Так почему-бы и не поколхозить.К примеру, если к иномарке подходят сайлентблоки от 41 москвича(пусть с небольшой переточкой), то это будет последняя их переделка, авто раньше умрет чем они.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:11.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©