Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Загальні технічні питання та тюнінг (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=111)
-   -   Отзывы про FIAT Scudo (https://busovod.ua/showthread.php?t=10263)

Dimonmoz 31.10.2014 18:51

Re: Отзывы про FIAT Scudo

Цитата:

Допис від ВАХА (Допис 276814)
Dimonmoz, пишут,что со временем не плотно закрывается и это не вылечимо

Ну кто такое пишет? Все лечится элементарно. В верхней направляющей рассверливаются отверстия пошире, направляющая поджимается и зажимаются болты. Даже потолок снимать не нужно.

Чижик 31.10.2014 19:11

Цитата:

Допис від ВАХА (Допис 276814)
пишут,что со временем не плотно закрывается и это не вылечимо

Брешут. Ну или две левые...

Добавлено через 58 секунд
Цитата:

Допис від Dimonmoz (Допис 276815)
Ну кто такое пишет? Все лечится элементарно. В верхней направляющей рассверливаются отверстия пошире, направляющая поджимается и зажимаются болты. Даже потолок снимать не нужно.

Не надо ничего сверлить. Не пугай.

ВАХА 31.10.2014 21:01

Цитата:

Допис від Чижик (Допис 276825)
Не пугай.

:D Возможно человек конструктив грит,а ты так радикально)))

Dimonmoz 01.11.2014 06:54

Цитата:

Допис від Чижик (Допис 276825)

Не надо ничего сверлить. Не пугай.

Не, бывает такой косяк. Я чего вообще на эти скудики смотреть начал Шурин мой еще на три года раньше себе купил, но старенького еще 97 года, в нем сторона пассажирская немного "счесана была". Может из-за этого, может из-за возраста, но проблема с недожимом верхней части двери решалась в выходные в моем гараже именно указанным выше способом. И очень даже удачно решилась...Но это не говорит о том,. что в машинах после 04...годов будет та же проблема. Там даже пару усилителей по кузову ддобавили в сравнению с машинами до 2004 года.

Vadim777 02.01.2015 19:33

Доброго вечора, з Новим роком!
Підкажіть будь ласка Яка країна виробник FIAT Scudo 2001?

Чижик 02.01.2015 21:43

Цитата:

Допис від Vadim777 (Допис 289885)

Доброго. На сколько мне не изменяет память...
То Скудо, Джампи и Експерт, собираются на одном заводе. И заводик где-то в Франции.

Dimonmoz 03.01.2015 06:02

Чижик прав. И Scudo, и модели-близнецы Citroen Jumpy и Peugeot Expert собирали на заводе SevelNord во Франции, параллельно с Ulysse-806-Evasion. Проект назывался U-60. Меняли только детали кузова, как и Трафик-Примастар-Виваро, и ходили такие же легенды, мол пежо лучше фиата, а ситроен вообще не ремонтопригодный:)

olexa 03.01.2015 12:24

Цитата:

Допис від Чижик (Допис 289922)
То Скудо, Джампи и Експерт, собираются на одном заводе. И заводик где-то в Франции.

Так і на заводі використовували працю людей з обмеженими можливостями, тобто інвалідів. Завод дотувався державою по цій програмі, тому і авто виходило значно дешевшими від конкурентів. Як зараз, - не знаю, але схоже що щось змінилось і ціни вже не різняться.

Teofil 03.01.2015 23:58

Цитата:

Допис від Vadim777 (Допис 289885)

Який жаль, що тебе забанили в гуглі ;)
Ти би міг довідатись ду-у-у-у-у-же багато нового і цікавого - наприклад те, що Скудо-3 теж буде копією хранцузької машини - Трафіка-3.
http://uk.wikipedia.org/wiki/Fiat_Scudo
https://busovod.ua/showpost.php?p=285878&postcount=171

Vadim777 06.01.2015 12:39

Дякую всім за відповідь!
Іще хто може розкажіть у кого яка витрата палива, Fiat Scudo 2001?
І хто де, на якій заправці заправляється?
Ради цікавості...

Чижик 06.01.2015 13:59

Цитата:

Допис від Vadim777 (Допис 290781)
Іще хто може розкажіть у кого яка витрата палива, Fiat Scudo 2001?

Всё зависит от конкретного двигателя. И от манеры езды.
Моторов то там было 5-ть.
1.9 дизель, 1.9 турбодизель, 2.0 JTD, 1.6 и 2.0 бензин.

У меня на Пыжо Експерте, 1.9 атмосферном дизеле, расход был 6.25 +\- на 100. Заправка с УкрНафты. При поездке на море, с почти полной загрузкой.

Vadim777 06.01.2015 21:45

Двигуд 2.0 JTD, цікаво було послухати у кого як)

Каспер 06.01.2015 22:48

Цитата:

Допис від Vadim777 (Допис 290901)

Двигун надійний,працює тихо і тяговитий.Вчасно мінять фільтра та масло і двигун служитиме довго.Мій товариш на такій машинко одкатав 500тис без ремонту двигуна.
Я на своєму Пижику накатав 150тис,скільки до мене наїздили буржуї - не знаю:maybe2:(при покупці чотирирічного авто на одометрі було 45тис).Масло заливав Total 10W40,фільтра Пурфлюкс або Кнехт.Заміну проводив кожні 10тис.Повітряний весна-осінь через 10 тис,зимою через 20 тис.По паливній апаратурі взагалі ніколи не виникало ніяких питань.Машинко продав у відмінному стані,не диміла та масла не брала.Зимою запуск до -25 не проблема.
Ходова крепка,передні ричаги виходжували по наших дорогах 70-80 тис.Головне не економити на якості запчастин і машинка буде служити багато сотень тисяч км:vo:

Vadim777 08.01.2015 10:44

Підкажіть будь ласка де можна знайти книжку по експлуатації Fiat Scudo 2001?
Розуміється Українською чи російською....

Добавлено через 5 минут
Де знайти книжку по експлуатації Fiat Scudo 2001?
Українською чи російською...

Добавлено через 7 минут
Цитата:

Допис від Каспер (Допис 290916)
Двигун надійний,працює тихо і тяговитий.Вчасно мінять фільтра та масло і двигун служитиме довго.Мій товариш на такій машинко одкатав 500тис без ремонту двигуна.
Я на своєму Пижику накатав 150тис,скільки до мене наїздили буржуї - не знаю:maybe2:(при покупці чотирирічного авто на одометрі було 45тис).Масло заливав Total 10W40,фільтра Пурфлюкс або Кнехт.Заміну проводив кожні 10тис.Повітряний весна-осінь через 10 тис,зимою через 20 тис.По паливній апаратурі взагалі ніколи не виникало ніяких питань.Машинко продав у відмінному стані,не диміла та масла не брала.Зимою запуск до -25 не проблема.
Ходова крепка,передні ричаги виходжували по наших дорогах 70-80 тис.Головне не економити на якості запчастин і машинка буде служити багато сотень тисяч км:vo:

Цитата:

Допис від Каспер (Допис 290916)
Я на своєму Пижику накатав 150тис,скільки до мене наїздили буржуї - не знаю(при покупці чотирирічного авто на одометрі було 45тис).Масло заливав Total 10W40,фільтра Пурфлюкс або Кнехт.Заміну проводив кожні 10тис.Повітряний весна-осінь через 10 тис,зимою через 20 тис.По паливній апаратурі взагалі ніколи не виникало ніяких питань.Машинко продав у відмінному стані,не диміла та масла не брала.Зимою запуск до -25 не проблема.
Ходова крепка,передні ричаги виходжували по наших дорогах 70-80 тис.Головне не економити на якості запчастин і машинка буде служити багато сотень тисяч км

Каспер, дякую!
Цікаво було послухати думку!

Ярик200 22.01.2015 21:53

Цитата:

Допис від Vadim777 (Допис 290901)

Привіт всім. В 2011 році, після недовгих роздумів був придбаний Fiat Scudo Maxi 2.0 JTD 2000р,грузопасажир з дубль-кабіною, пригнаний з Голандії. В наявності робочий кондеціонер, круїз-контроль, електрорегулювання фар. Хоча знайомі пророкували "геморой " з топливною та двигуном (ніби-то він реагує на якість топлива і т.п.) та інші апокаліптичні жахи... Я , так сказать, ризикнув. :D На спідометрі було 335 тис (правдивість показників дуже сумнівна). Наїздив 185 тис. З двигуном та топливною проблем не було жодного разу, хоча приходилося в дорозі заправлятись на різних АЗС. Масло не бере. Масло лию "Miller 10W40 " заміна через 10 тис, ну і звичайно фільтра. Двигун як годинник. На трасі живчик, досить м"яка, з вантажем як на кораблі. За весь час замінив сайленблоки задньої балки, звичайно ж ходову перебрав повністю зразу ж після покупки. А також замінив вихлопну систему (була в жахливому стані, дирок не злічити).
Десь вище читав за якість запчастин. Підписуюсь під кожним словом. Перший раз, коли міняв ходову, мені зробили медвежу послугу, вирішили з економити мої кошти і купили ричаги неясно чийого виробництва (по типу; яка різниця всеодно буде ходити). З"їздив в Карпати,в горах на швидкості 50 км зловив яму і правий ричаг на двоє з усіма витікаючими. Як наслідок- евакуатор 120км, повторна заміна двох ричагів і напіввісь, так як вона вилетіла підшипники розсипалися, а також загнуте крило.
З боковою дверкою проблем не було доти, доки не дав обшивати (переробляв на пасажира). Ніби то і не свистить, але якийсь гуркіт є і трохи нею підтрушує, теж не мішало би до "Кулібіна". :D

Цитата:

Допис від Vadim777 (Допис 291233)
Підкажіть будь ласка де можна знайти книжку по експлуатації Fiat Scudo 2001?
Розуміється Українською чи російською....

Можливо щось із цього стане в пригоді?

http://aido.ucoz.ru/index/fiat/0-38

Сергей Шурденко 19.03.2015 19:33

Добрый вечер друзья ! Я новичок на форуме. Прошу помощи и совета. Надумал купить Скудо или Джампи или Эксперт. 2003- 2005 гг Вопрос по моторам. 1,9 атмосферный или турбированый. Об атмосферном говорят туповат , но прост , надежен и дешевле в обслуживании. О турбированом , что живенький но дороже в эксплуатации и ремонте и более прожорливый. Турбина , якобы не очень долговечная. Помогите с выбором. Еще слышал , что грузовой вариант с более тихоходным редуктором и бегает не быстро.

Freedom 19.03.2015 20:13

тобі все правильно сказали, я мав і пежо 2004 1,9 і скудо 2005 2,0, але не скажу який брати, бо кожен має +/-, зараз батько має мого пижика 1,9 д 100 тис. км вже скоро накатає, швагро мого оригінал пас. 2,0, 80 тис. км, відкатав тут, кожен довольний своїм конем,.... так що вибір за тобою,
2,0 менеше бере соляри десь на 0,5-1 л на сотню, якщо акуратно їздити, но дорощий в експлуатації, і вибагливий до пмматеріалів.
1,9 простий тупий но має теж свої завороти

Сергей Шурденко 19.03.2015 21:16

Спасибо за совет . Какие завороты у 1,9 . Что от него ожидать ? Я понимаю сейчас выгоняют грузовики и переоборудуют под пассажиров. Сколько он едет в скорости? Они все 5 ступенчатые ? Я понимаю 110 его эксплуатационный потолок ?

Чижик 19.03.2015 21:31

Цитата:

Допис від Сергей Шурденко (Допис 308012)
Спасибо за совет . Какие завороты у 1,9 . Что от него ожидать ? Я понимаю сейчас выгоняют грузовики и переоборудуют под пассажиров. Сколько он едет в скорости? Они все 5 ступенчатые ? Я понимаю 110 его эксплуатационный потолок ?

Брат мого Пижа до 135 розганяв. Я сам на початках 140.

Сергей Шурденко 19.03.2015 21:38

Пиж у тебя грузовой ? А мотор какой ?

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:41.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©