![]() |
Цитата:
|
Беза, Здоровіший будеш :)
|
А про обливаний понеділок народ знаєте?
|
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Назар , ти собі доповідь напиши , а на зустрічі розкажеш про свята,і звичаї українського народу.
|
Цитата:
|
Leo, я уже наверное лет десять соблюдаю Пост. Ну конечно не всегда получается...:o Ну в этом году мяса не ел на Пост. В первые разы конечно сильно худал. Но потом привыкаеш и уже не так сбрасуеш вес. Ну а вообще главное в голове и в душе надо порядок наводить, а ограничения в еде этому только помогают. А вообще диалекты у нас на Украине сильно отличаются- особенно Запад-Восток! При общении можно друг друга и не понять!:D Но тем не менее я думаю это не помеха для ВЗАИМОПОНИМАНИЯ!:p
|
Цитата:
Обливаний понеділок, це понеділок який іде зразу після Великодної неділі і втой день всі обливають один одного водою. Є можливість вернутись в дитинство, найбільше дістається дівчатам і вони стараються не виходити самі надвір, а то прийдуть повністб мокрі назад, загаліто весело, але деколи переходить межу і можуть в вікно машини вилити вікно води, це вже не смішно тоді. Наша родина збирається на Великдень усі разом на вихідні і святкуєм, а в понеділок влаштовуєм собі тіпа войнушки але в руках бутилки з водою і обливаємся, правда коли тепло то надворі але як холодно то в хаті(3 поверхи 13 кімнат приблизно є де побігати) все потім мокре паркети, коври:), а як тепло тоді на вулиці. Вот так ми святкуєм.:cool: |
:eek: будем знать и такого в наших краях я не видел)
|
Leo,
Цитата:
Беза, Цитата:
А про компьютеры с удовольствием расскажу что знаю. На все вопросы постараюсь ответить. Если у кого ноутбук будет, то может и покажу. Так що готуйте питання, панове. |
Требуде зробити Motivation Weekend(мотиваційні вихідні), почитати тренінги і таке решта, що добавляє мотивування.:)
P.S. Дуже класна штука після них, хочеться працювати і робити щось.(Провірено на собі) |
alexusaty, Я сам допер до твоего ника-наверное думаю,с усами....:)
|
Та не в обіду нікому, я зараз кожен раз коли бачу його нік зразу згадую слова Бези і мене пробиває на сміх.
|
Leo, А що это Назара до сих пор нет?
Цитата:
Бусовод, Зам.Царя - надо еще добавить - по неясным вопросам:):):) |
Цитата:
|
Это же совсем другое дело
|
Все, всі радуємся я вернувся.:):(
|
Цитата:
|