![]() |
Re: Осторожно мошенник!
Цитата:
|
з учора штук 5 смсок з ном. 889 ... "з вашого рахунку буде списано, введіть код блаблабла..," (поповнення карти з мобільного, сам свою кілька раз так поповняв)...
понятно шо забивав фіг на то всьо... но тікишо звонять... нова пісня!! зазвичай по такій схемі розказували про неправильно набраний номер і т.п.... а цей раз мол "це паліція, скажіть 5-значний адрес з повідомлення шоп ми цих мошенніків нашли":lol: тіки от пятизначного там тіки код підтвердження... тел. з якого звонили 063 349-1461 |
Обережно не адекватний аферист :duren:, Лисий Богдан Андрійович тел.0681515348 сторінка https://vk.com/id265604572. Заказує товар ,через Нову Пошту наложенним платежем,до останього дня до поки не почнуть на раховувати процент за зберігання посилки,обіцає забрати товар,а коли почало рахувати за зберігання, починає скидувати телефон і перестає відповідати на ел.листи. Прохання якщо кому не важко наберіт і поясніт що так робити не варто:meowth: ! Бо з мого телефона не бере трубку,скидає.
|
он и на фотке обкуренным выглядит.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
он с кого-то предоплату взял за посылку, которую кому-то типа отправил. указывает реквизиты твоей посылки.
|
Цитата:
У меня жена как то отправила товар который стоит 50гр, человек укрпочтой не захотел - только новой. Отправка стоит 30гр. человек не пришел и не забрал, жена позвонила на НП что обратную отсылку делать не нужно. Не захотела заморачиваться. По идее НП куда девает такой товар? утилизирует? Возможно так работают те у кого завязки есть в том отделении -типа товар утилизировали , а он на шару забрал. |
Цитата:
|
Увага, не хороший "...." з Миколаєва, Руслан Гридасов заказав товар Новою Поштою наложкою і не забрав, на дзвінки не відповідає, номер постійно зникає з мережі і появляється на пару годин (096) 026-5755 не майте справи з цим типом https://vk.com/id29109438
|
Цитата:
|
Цитата:
|
телефонував якийсь тип 0686038979, говорив перевезти речі з нашого міста до тернополя і пропонує ціну 7грн/км по кругу, потім почав плутатись із загальною сумою, потрібно було 2х грущиків везти, через пару хвилин перезвонюю - говорить вже грузитись у Києві... я так зрозумів якісь зеки звонять, комусь потрібно добратись, це вже 3й раз у цьомі році турбують, а потім плутаются з ціною і місцем загрузки - вигрузки, будьте обережні!!!
|
В таких случаях,и вообще нужно сразу предоплату 50% брать чтоб даже и не думали про кидалово,у меня один знакомый таксист подобрал мужика с сумкой на Донецк 200 км по итогу приехали на место мужик типо за деньгами домой в подъезд и пропал,а сумка оказалась с газетами
|
ух ты ж умный какой. от представь, что хочешь что-то купить, а тебе сразу в лоб: давай половину предоплаты! дашь?
|
Ген ты не путай .... С пальцем,при чем тут покупка???
|
Кто-то товар продает, кто-то услуги...
|
Хорошо скажу по другому....когда садишся в меж город автобус тебе говорят...та потом приедиш заплатиш,или оплата при входе??? Вообще каждый делает как щетает нужным
Добавлено через 1 минуту Я когда в такси работал всегда на меж город брал 50% предоплаты |
Цитата:
Цитата:
а в такси по счетчику ,после поездки... если пасажиры стремные(по моему усмотрению),я бы также наперед брал,возможно и все 100% |
в автобусе у тебя есть гарантии и страховка.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:24. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©