![]() |
Re: Принимайте в клуб! Слава- silver bullets 2.0 - 84 квт ТраффиК 2008
Приветик всем. Прикол для статистики.
Пару дней назад парканулся у базарчика, чуток под наклоном, открываю боковую - и она бьёт мне заднее, правое стекло - паутина, гемморой, скотч. На тонировке держит. Заказал, буду ставить на крокодил. Особо не дорого но не приятно. Да и боковую страшно открывать теперь) |
Цитата:
|
обычно стекла срезают струной за 10-15 мин
|
Цитата:
|
У темі 2 долучень
Привет. Проверяйте подушенции мужчины) .
По итогу - доехал сам с Трои на Харек, как драгстер. Самая дешевая гидро подушка опора оказалась на рынке Перова . По Сасиксу. 1.5 к. На рынках не покупаю но надо было срочно, некогда ждать заказа. ( По ценам "у своих") - 1650, и на сто 2250 не оригинал) П.с.так же срезало болт, через подушку. Подобрали 12.5" вкинули да и все, по базе не смогли его заказать. Все еще ищу адекватное сто/ мастера, по нашим коням, на левом берегу. Ибо - случайные коновальни - дорого.. |
Sumrak,
І нічого не предвещало? |
Цитата:
Главное - крепкая машина блин) Доехал с Трои на Харек еще) |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Лаків же немерянно. Взагалі толкова штука |
Привет.
Ребята, подключил я AUX девайс в свой Carminat с navi. А как его на майфуне включить? Мне не помогает "зажать минус" справа на круглой кнопке :( ( Блютуз подпитан, лампа горит девайса, фишки по другому не станут) |
Доброго ранку!
Хлопці, скиньте будь ласка хтось фотку бокової двері салону, в кого тканиною обклеєні. Цікавлять кордони, до якої лінії? В неті шукав, всі фотки роблять "з двері" на салон, а я нарешті почав салон клеїти ))) ліву вже зробив, "без батонів правда")) |
Головне - під ущільнювач тканину не клеїти !
А то буде по ній вода всередину попадати. |
У темі 2 долучень
Привет.
Кто подскажет по громкой связи Parrot CK3100 , пишет no signal. Я до этого ставил блютуз приблуду в AUX но с карминантом нави так и не заработало, снял, ( продаю кстати). А этот не хочет работать. Все соединения проверил .. все ок вроде бы |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Та как то заеду, сервис так и не стерся..)) Есть подозрение на замену лягушки тормоза, типо 2 пина и 3.. не слыхал такое? И типо не могу рукожопоножным способом скинуть интервал))) Где-то на драйв 2 натыкался на инфу, не могу найти, мол никто не мог скинуть service , парень сам допетрав, поменял лягушку и ок. Друже, прет после чипа до сих пор - как мой GTI , на каждом нажатии тебя вспоминаю ️ |
Я і забув, що в мене тут журнал, еххх... Знайду час заповню) обіцяю) Вже ж 11 рік бусік , а всього 110 тис накатав) Дача - дача- возик-возик)))))
Може і продам вже?) Може час відпустити)) |
Цитата:
забув)) допис оновити - таки жабка))) на інші контакти - все стерло)) Добавлено через 5 минут в 23 році -з паузами на 2-4 тис - заміна форсунок - по ориг. перестала стільки брати я в шоці, думав 10- норма. нефіга, 7.5 десь. (хто не в курсі ) - я тільки на дачу, озеро біля дачі, по Києву тільки якщо 2 машина зайнята - а це 2 раза в міс)) А ще, задумався продавати друзі. Хочу щось на автоматі, газу, лінивий став. пишіть кому цікаво, поїду, город посаджу на дачі, заміню (вже купив) троси ручного гальма, заклею лівн і буду щось думати. напамажувати не буду - бус бімба - все тут є по ньому. (сьогодні 10 квітня 2024 ) - 229 тис пробіг, 2.0 (115 коняк) 2008 р. купувався в 12 р на (112 тис) (Нідерланди. Утхард) Сообщение от Sumrak Принимайте в клуб! Слава- silver bullets 2.0 - 84 квт ТраффиК 2008 - Пост 470272 - Фото 1 Доброго дня! Хлопці, що то моєму може текти? (міняв мастило помітили Права кришка вся в маслі, вище коленвалу. Турба суха. вже пів години не можу фото додати, що з форумом? Принимайте в клуб! Слава- silver bullets 2.0 - 84 квт ТраффиК 2008 - Пост 470272 - Фото 2 Зробив посилання на фотку https://photos.app.goo.gl/3C3M2e73i9SWXZNy7 https://photos.app.goo.gl/td4tRdrRMy3GAyQBA |
Відповідь: Принимайте в клуб! Слава- silver bullets 2.0 - 84 квт ТраффиК 2008
Сальнік колінвала.
На швидкості воно розповзається вище. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:47. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©