![]() |
|
Re: Болталка
Arthar, и тебе привет. Буса купил?
|
все мы что-то теряем на этой войне. И моя потеря не самая страшная. Гибнут люди, и их не вернуть, вот это горе. Возможно БОГ отвел от более тяжелой ситуации. Кто знает...
Мой сосед очень верит в такие вещи. Было у меня пару ситуаций с потерей денег (как для меня-немалых), и он мне сказал твои же слова. Андрюха держись! |
Андрюха едет домой.
|
Ось я і вільний. І Маман зі мною. Мабуть ще не час відпочивати.
Гєна, ні, ще не додому, їду у Харків. Авто віддали разом з вантажем. |
MANяк, це все дуже круто,
шось твоя ситуація не покидала мою голову |
Цитата:
|
MANяк, Адрес, телефон помнишь? Правда МАНа ставить негде, только на стоянку.
|
Цитата:
|
Дякую за підтримку. Вибачте, маю дивитись на дорогу, темно...
|
Цитата:
|
О, як я вас на мову підвернув! Справа у чому, я вирішив у випадках, коли не наражаюсь на небезпеку (все ж мудрість треба мати), розмовляти українською. Звісно висловлювати думки мені зручніше російською, але, останнім часом, якось... гидко... Напроти, спілкуючись українською, отримую певне задоволення. Знов таки кляті бендери дискримінують нас як хочуть, за мовними ознаками. Шо роботи? Немає більш сил протистояти такому невитримному тиску. Так шо, така вона тяжка доля україномовного східняка...
Добавлено через 4 минуты Цитата:
О_о майже вірш. |
Андрій, вітаю з визволенням годувальника. :ok:
|
Андрюха, заезжай, надо бахнуть по этому поводу.
|
Ігор, дуже дякую за пропозицію, але вимушений відмовитися (роблю неймовірне зусилля). Треба повертатись взад. Такі справи... намагатимусь приєднатись до вас в неділю.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
MANяк, ты там это... поаккуратней...
|
Всем привет. Может кто то интересовался электрическими конвекторами и возможно посоветует,какой лучше взять. Необходим для обогрева 20-40м2,желательно с электротермостатом и с малым потреблением электричества.
|
Цитата:
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 09:55. |
|
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2026 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©