![]() |
Re: Про дороги
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
P.S. В тебе вільні місця в машині будуть? Захопив би з собою когось з Дніпропетровських. Ох і погуділи б ми тут, поки ти в Східниці відпочиватимеш. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Степан,буду їхати на Шкоді робочій,бо є "робоче" пальне:ah:,яке зараз по ціні як золото.Нажаль у Шкоду вмістиця тільки родина,а так залюбки підвіз би хлопців:beer:На бусі поки шо катаюсь на невеликі відстані:(
|
Ultravist, Зрозуміло. Не забудь набрати мене, як будеш в наших краях.
|
Степан, Ок,тільки номер телефону не можу знайти:ah:
|
Відрізок дороги Великі Мости - Червоноград вважаю одним з найгірших, правда почали ремонтувати. Два роки назад забивали ями щебнем і глиною, до дощу трималось, після капець:dash2:
|
По моей улице проехала машина-пылесос,уже второй раз за два месяца,такое последний раз видел в 1996г. в г.Пшемышль:vo:
|
Цитата:
|
Кусок дороги от Никополя до запорожской трассы вообще назвать дорогой нельзя. Такого я за всю свою жизнь не помню.Приходилось ехать максимум на 2 передач, а моментами не знал как продвигаться. Вчера в новостях этот кусок обсуждали и пообещали залатать до конца мая. Но как можно залатать 50кМ.
|
Вчера ехал по трассе Н14 Кировоград Николаев, от Воссиятского в сторону Николаева :negative::oh:
|
особенно после Восияцкого та с Софиевского гран карьера такие хфуры прут :oh: по 70 тонн на горбу
|
про дороги в Криму
|
Цитата:
|
Доброго всем здравия. Буду ехать в киев на выставку 21 числа из мелитополя в киев через херсон скажите как дорога до южноукраинска? Можно ли вообще там ехать знаю до цюрюпинска от мелитополя дороги небыло.как сейчас не знаю
|
Цитата:
|
Херсон-Николаев ваще автобан по нынешним меркам а до Цюрюпинска раз плюнуть
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 22:24. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©