![]() |
Horton, а я как сказал?
|
Цитата:
|
У темі 3 долучень
Немного фоток пираньи и утренний улов наших женщин))
|
Цитата:
|
Brieareos, Серьезно? Что это за рыба? Зубы, как у человека бля...:)
Ты рыбак серьзный! Фак на лицо!:):):) |
Brieareos, серьезно ! :)
|
Да,это по-городскому.
|
Кто нибудь на зимней рыбалке был?
|
Зять у прошлу суботу відзначився:). Ходив у нас на Рось, всі смялись, а дарма - приніс кг 2 риби:eek:, невелика, з долоню плітка, окунь і все за 2,5 години. Крига була см 40, набурився і, головне, не замерз.:cool:
|
olexa, Собираемся вылазку сделать, как мороз чуть спадет. Я никогда не был, интересно немного теории, на что кого ловят...
|
Ну по-перше - голілка, коньяк...:)
по-друге - гроші не забути, хоч трохи..., шоб п.1 докупати...:) по-третє - треба ше двох друзів, таких самих...:D по-четрерте -валянки на всю компанію, бажано кожному по парі....:D А взагалі, я не спец, моє це мормишка, мотиль зимою на люблю - холодно!:( |
У темі 1 долучень
Стас вот наглядное пособие. Тут все пункты :D
|
Цитата:
Цитата:
|
Та практично все, що хоче їсти, хоча це такий крючок а на нього чіпляють всяку х...реновину. Зять ще має якісь воблери, швоблери, цілий чемодан, за ті гроші, мені б цілий рік рибу додому приносили, може навіть жарену.
|
Цитата:
|
Так там теж дорогущого нема, - дочка контролює, ну майже контролює:D. Маю два зяті, прийшли майже оночасно, за пів року:). Один був фанат футболу, другий - рибалки. Ну думаю, футболіста витягнем на воду, а рибака притулимо до ТВ і буде все як у людей:). А шо вийшло? тепер два фаната і футбола, і рибалки!:rolleyes: Я навіть до них не знав, що ящик стільки футбола показує - цілодобово, без перерви!!!:mad: А зима для рибалки, то фанатам, а я мирна людина!
|
Цитата:
|
Цитата:
|
я первую зиму не хожу, а так постоянно ...
спиртное - категорически запрещено, быстрее замерзнешь и не заметишь. возьми термос с крепким и сладким чаем. ну и пока крутишь лунки - бодряк ;) |
Цитата:
Как бы за этим бурением, не прошла вся рыбалка...:) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:10. |
vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©