Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Загальні технічні питання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Выбор зимней резины. (https://busovod.ua/showthread.php?t=12579)

Беза 04.01.2015 22:07

Re: Зимняя резина!!!

У темі 1 долучень
vitos svp, это и была машина с передним приводом

сергей281269 05.01.2015 07:51

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 290436)
Ну чем тебя такая дорога не устраивает?

Это ужэ пробили.там унас дом пристарелых в низу.у них трактор ЮМЗ но без отвала.он просто колею накатал и все.а снега было почти попояс.два дня никто невыезжал.

vitos svp 05.01.2015 08:41

Цитата:

Допис від сергей281269 (Допис 290504)
Это ужэ пробили.там унас дом пристарелых в низу.у них трактор ЮМЗ но без отвала.он просто колею накатал и все.а снега было почти попояс.два дня никто невыезжал.

Тады фотку вывешуй "когда было"!

Добавлено через 1 минуту
Цитата:

Допис від Беза (Допис 290482)
vitos svp, это и была машина с передним приводом

Я тебе про буса, а ты фотку пузотерки лепиш!;)

Беза 05.01.2015 09:20

Цитата:

Допис від vitos svp (Допис 290517)
Я тебе про буса, а ты фотку пузотерки лепиш!

А бус с передним приводом прям прилипал к асфальту на лете бы?

MANяк 05.01.2015 12:37

Беза, длина базы влияет на курсовую устойчивость. Конечно не применимо к автопоездам.

Беза 05.01.2015 13:19

Цитата:

Допис від MANяк (Допис 290559)
длина базы влияет на курсовую устойчивость.

Если пошло в неуправляемый занос то кажется пофиг 3.5 м или под 5.

Nick 11 05.01.2015 15:28

Цитата:

Допис від Беза (Допис 290564)
Если пошло в неуправляемый занос то кажется пофиг 3.5 м или под 5.

Я думаю не совсем так, с короткой базой из заноса будет проще вытянуть.;)

Gena-street 05.01.2015 15:47

Цитата:

Допис від Nick 11 (Допис 290580)
с короткой базой из заноса будет проще вытянуть

С короткой базой быстрее уйдёт.

vbif 05.01.2015 15:52

У темі 2 долучень
я себе сейчас на зиму поставил KUMHO Wintercraft Ice WI31 (Под Шип) поставил 205/70 R15 Т96
Долучення 38263
жаль зашиповать не успел, но вообще очень доволен пока что. Гребет в снегу хорошо, на гололеде как и любая нешиповка не идеальна, но 100 по льду идет нормик)
думаю днепропетровчане поймут ее свойства, если скажу что я на ней через все сугробы проехал в прошлую метель.
До этого на хонде была Мишелин икс-айс 2 шип, классная резина, но очень мягкая......
А вообще на джипе умудрялся даже зиму откатать на такой вот:D
Долучення 38264

Каспер 05.01.2015 16:04

У темі 1 долучень
Цитата:

Допис від Sagittarius (Допис 290434)
Нет возможности приобрести зимнюю новую пару, сложно ... с деньгами в наше время...

а ремонтувать свою машину після ДТП (це як мінімум) гроші найдуться?
Я колись(ще на Пижику) вовремя не перезувся,то на т-образному перехресті на зледенілому асвальті просунувся ще метрів 30-50.Добре шо було куди "сунутись" і по прямій та і швидкість була не висока,вобшем,кроме легкого переляку,нічого страшного не сталось.Після того випадку завжди перезуваюсь вчасно,а саме як середньосуточна температура опускається нижче +7,а не жду першого снігу або льоду.
Надаю перевагу "липучкам",катаюсь 99% по асвальті,бо цокать шипами не дуже приємно.Но,каждому своє,на вкус і цвєт размєр разний:maybe2:
Наразі на Н-300 юзаю ось таку резину kumho kw31 215/70r16
Долучення 38265

olexa 05.01.2015 16:09

Цитата:

Допис від Каспер (Допис 290591)
на т-образному перехресті на зледенілому асвальті просунувся ще метрів 30-50.Добре шо було куди "сунутись"

Як і я, один в один! Тільки був не на літніх, а на всесезонці, і по-прямій був двір сільський. Так от, поки сунувся, вже навіть встиг уявити свого Скудо у копиці сіна. Але якимось чудом вдалось викрутитись - і тепер, тільки зимова гума, ніяких літніх чи всесезонок типа "щепобігають"!

сергей281269 05.01.2015 17:23

Цитата:

Допис від olexa (Допис 290592)
Як і я, один в один! Тільки був не на літніх, а на всесезонці, і по-прямій був двір сільський. Так от, поки сунувся, вже навіть встиг уявити свого Скудо у копиці сіна. Але якимось чудом вдалось викрутитись - і тепер, тільки зимова гума, ніяких літніх чи всесезонок типа "щепобігають"!

Полностью поддерживаю.но и про лопатку тоже забывать нестоит хотябы маленькую .она в бусе места много не занимает.

Добавлено через 8 минут
[QUOTE=vitos svp;290517]Тады фотку вывешуй "когда было"!

[size="1"]Добавлено через 1 минуту[/size

Когда было чето нехотелось и нос из дома высовывать.холодно мело фотик не вытяниш снегом бы замело...такчто извини...если в следуюший раз получится сфоткаю.

vbif 05.01.2015 17:32

Цитата:

Допис від сергей281269 (Допис 290604)
Полностью поддерживаю.но и про лопатку тоже забывать нестоит хотябы маленькую .она в бусе места много не занимает.

вот это вообще в точку!!! Всегда умиляли любители зимней езды пузотеров по городским сугробам без лопаты элементарной..... А потом создается пробка, что б в ручную вытолкать такого умника! Еще больше убивают такие любители на трассе с семьей и детьми в машине! О чем они думают.....:dash2:

сергей281269 05.01.2015 17:53

Цитата:

Допис від vbif (Допис 290607)
вот это вообще в точку!!! Всегда умиляли любители зимней езды пузотеров по городским сугробам без лопаты элементарной..... А потом создается пробка, что б в ручную вытолкать такого умника! Еще больше убивают такие любители на трассе с семьей и детьми в машине! О чем они думают.....:dash2:

Наверное что море по колено?А потом БАЦ .не по яйца:https://busovod.ua/images/smilies/lol.gif

olexa 05.01.2015 18:29

Цитата:

Допис від сергей281269 (Допис 290604)
про лопатку тоже забывать нестоит хотябы маленькую

Лопата лопатою, але при русі авто вона ні до чого, ну не гальмувати ж нею якщо авто сунеться куди хоче, а не туди куди треба.

сергей281269 05.01.2015 18:48

Цитата:

Допис від olexa (Допис 290619)
Лопата лопатою, але при русі авто вона ні до чого, ну не гальмувати ж нею якщо авто сунеться куди хоче, а не туди куди треба.

Согласен.а если в сугроб заехал.то лопатка в самый раз.Мне года четыре назад ой как помогла.больше часа копался.и вспоминал народную мудрость..,,,,,,,Хто iде на впростець.той вдома не ночуе,,,,,,

Eduard 06.01.2015 16:43

Цитата:

Допис від wasya (Допис 290271)
только что покатался по сплошному льду с горки...резина новая,купленная этой зимой,а что бы было на летней,даже представить себе не могу!!!
...сейчас пойду нервы успокаивать

Надалі я порадив би більш виважено підходити до вибору зимових шин.
Це Ваш вибір.
Ось тут (дивіться відразу внизу таблички) ці шини присутні.
"Дешева рибка - паршива юшка"

Ну а цю доповідь навіть коментувати якось соромно...

wasya 06.01.2015 20:26

Цитата:

Допис від Eduard (Допис 290823)
Надалі я порадив би більш виважено підходити до вибору зимових шин.

якщо ОДНА нормальна шина,на даний час, коштує більше моєї місячної зарплати,тоді вибір не великий...а ще є сім"я,діти,не тільки авто..це не був мій вибір,це був вибір кращого з найгірших варіантів,типу б/у,чи інших дешевих варіантів.

cvolegokna 06.01.2015 21:03

Цитата:

Допис від wasya (Допис 290871)
якщо ОДНА нормальна шина,на даний час, коштує більше моєї місячної зарплати,тоді вибір не великий...а ще є сім"я,діти,не тільки авто..це не був мій вибір,це був вибір кращого з найгірших варіантів,типу б/у,чи інших дешевих варіантів.

С Різдвом Христовим!!! пропоную на далі, на зиму машину тримати в гаражі :)

wasya 06.01.2015 21:16

Дякую Вас також...якось обійдусь без Ваших порад...а ці рекламні таблички від ADAC,вивчайте самі...я бачу що ця резина може і як поводиться в різних ситуаціях,і повірте,що в мене є не малий досвід їзди, 3 91 року ні одну зиму авто в гаражі не було ні дня..а на цьому льоді,що я попав випадково,Ви би зі своїми крутими шинами полетіли так само вниз...ну тільки якщо у Вас шиповані,тоді інша справа..

Добавлено через 8 минут
...сьогодні сніг, 20-30см товщиною,по полі,на досить крутий підйом 300-400м,ішов як по асфальту на цих "не рейтингових" шинах...проблем з їздою з ними ще не було цієї зими з прохідністю чи буксуванням.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 04:07.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©