Автоклуб БУСОВОД

Автоклуб БУСОВОД (https://busovod.ua/index.php)
-   Двигун та паливне обладнання (https://busovod.ua/forumdisplay.php?f=90)
-   -   Вопросы и ответы по ЕГР (https://busovod.ua/showthread.php?t=10618)

Eugene 10.11.2016 09:25

Re: Вопросы и ответы по ЕГР

Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 393746)
просто морда нравится у этих авто )) если бы ее можно было на 2 литровый прилепить ))

Дупометром відчуваю, що можливо, хоча не без гемору. А ЕГР відший.

Cem 10.11.2016 16:11

Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 393714)
Где ж мне такую пластиковую тягу найти, не хочется всю запчасть покупать ...

Кстати кто знает она вакуумом управляется или наоборот давлением?

Шо будет если трубку просто заглушить )) которая к нему идет.

Это вакуумная камера, управляет теплообменником ЕГР- охладитель отработаных газов. Зимой, когда чистил ЕГР, обнаружил, что заслонка, которая открывается данной камерой, заклинила в одном положении. На работе двигателя никак не отображалось.
Я бы просто заглушил трубку.

Alekss II 10.11.2016 21:23

Цитата:

Допис від DenVivaro (Допис 393761)
Alekss II, рано или поздно все равно удалишь ЕГР, так что лучше сразу

та зачем, если работает - зачем стараться что удалить.
нашел сегодня на разборках эту тягу, за 500 грн.

shuma34 10.11.2016 22:18

Цитата:

Допис від Alekss II (Допис 393879)
та зачем, если работает - зачем стараться что удалить.
нашел сегодня на разборках эту тягу, за 500 грн.

Та правильно.
Зпочатку тяга, за 500 грн( Б.У) Потім через деякий час, вискакує помилка по дросєлькі. Автівку конче в аварійний режим не вводить. Але інколи надоїдає засвіченною " спіралькою" і "serv" на панелі. Але ми не звертаємо на це уваги. Адже автівка як їздила так і їде.Наче б то з тією динамікою.... Та хер з ним, з тим що серендій показник витрати пального "не значно" збільшився. Куля там. Лише на 0,8- 1,5 Л/100 КМ. То все фігня!
Їде. То нехай собі і їде. ;)

Alekss II 11.11.2016 08:03

Цитата:

Допис від shuma34 (Допис 393891)
Та правильно.
Зпочатку тяга, за 500 грн( Б.У) Потім через деякий час, вискакує помилка по дросєлькі. Автівку конче в аварійний режим не вводить. Але інколи надоїдає засвіченною " спіралькою" і "serv" на панелі. Але ми не звертаємо на це уваги. Адже автівка як їздила так і їде.Наче б то з тією динамікою.... Та хер з ним, з тим що серендій показник витрати пального "не значно" збільшився. Куля там. Лише на 0,8- 1,5 Л/100 КМ. То все фігня!
Їде. То нехай собі і їде. ;)

высветится тогда будем думать ))

PavelV 11.11.2016 08:27

Alekss II, краще одразу...
в якості доказу можу показати фото того що робиться в впускному колекторі і впускних каналах ГБЦ і іноді заїдаючим єгр

Cem 11.11.2016 15:46

Отшить ЕГР програмно- непроблема, а что делать, если завтра снова введут техосмотр, проверка выхлопа.... Снова пришивать? С пластинкой-заглушкой понятно, но перешивать блоки...

Вот попалось видео, в котором показано, что происходит с клапаном ЕГР при выключении зажигания /разные щелчки- жужания при выключении зажигания/ https://m.youtube.com/watch?v=M5YvO4hUW7Q
Это касается двухлитрового двигателя.

x_mad 11.11.2016 16:11

Цитата:

Допис від Cem (Допис 393962)
Отшить ЕГР програмно- непроблема, а что делать, если завтра снова введут техосмотр, проверка выхлопа.... Снова пришивать? .

На якомусь форумі відписувалась людина з чіпованим дизелем, з відшитим ЕГР і вирізаним сажевим. Боявся техогляд не пройти. Коротше, пройшов без проблем, і вихлоп теж міряли - все норм. Чи то з Білорусі чи з Прибалтики здається

Добавлено через 5 минут
знайшов http://www.club-espace.ru/forums/ind...dpost&p=200285
Мотор той самий 2.0, шо і на трафіках

shuma34 11.11.2016 16:19

Цитата:

Отшить ЕГР програмно- непроблема, а что делать, если завтра снова введут техосмотр, проверка выхлопа.... Снова пришивать? С пластинкой-заглушкой понятно, но перешивать блоки...

Вот попалось видео, в котором показано, что происходит с клапаном ЕГР при выключении зажигания /разные щелчки- жужания при выключении зажигания/ https://m.youtube.com/watch?v=M5YvO4hUW7Q

Дуже технічний термін "разные щелчки- жужжанія"
Чоловіче. Щоб "щелчкі" не будоражили запалений мізг.
Мабуть таки, було б варто при наймі, пройтись по тиренту.
Ну? так просто. Те що підвернулось під руку - http://systemsauto.ru/output/recirculation.html
І до речі. На рахунок двохлітрового- Прошу прийняти до уваги те що Експлуатую M9R 780 з вересня 2011року.
Крим , майже Рим ми з бусоким пройшли за ці роки.
Чоловіче. З"явись на якусь киівську бусозустріч. Ну хоч раз. І дай знати- Я СЕМ. ;)
Чи можливо таки з"являвся там, і був обділенний увагою?

Cem 11.11.2016 17:10

Цитата:

Допис від shuma34 (Допис 393968)
Дуже технічний термін "разные щелчки- жужжанія"
Чоловіче. Щоб "щелчкі" не будоражили запалений мізг.
Мабуть таки, було б варто при наймі, пройтись по тиренту.
Ну? так просто. Те що підвернулось під руку - http://systemsauto.ru/output/recirculation.html
І до речі. На рахунок двохлітрового- Прошу прийняти до уваги те що Експлуатую M9R 780 з вересня 2011року.
Крим , майже Рим ми з бусоким пройшли за ці роки.
Чоловіче. З"явись на якусь киівську бусозустріч. Ну хоч раз. І дай знати- Я СЕМ. ;)

Мабуть таки, було б варто при наймі, пройтись по тиренту. Что значит последнее слово? Только что в болталке обсуждали человека, который применял непонятные термины. Ну, то новенький, а тут ВЫ....

Я І до речі. На рахунок двохлітрового- Прошу прийняти до уваги те що Експлуатую M9R 780 з вересня 2011року.
Крим , майже Рим ми з бусоким пройшли за ці роки. .....
Я рад, что вы владеете и активно эксплуатируете свой автомобиль.... К чему это- я не понял.

Что бы появится на какой- нибудь бусозустрiчi- я должен бросить работу, отобрать у семьи опредиленную сумму денег, тем более, слава богу, постороннего внимания не требую.

А кчему вообще ваше высказывание? Я выложил, как ведет себя заслонки егр после выключения зажигания. Я так понял, что такое их поведение заложено программой, дабы уменьшить их закоксование.

vectra20 11.11.2016 18:03

Цитата:

Сем
Так видео же провакационое
на нём чувак глушит егра ...........
как то не то ты подобрал :D

shuma34 12.11.2016 18:09

Цитата:

Допис від Cem (Допис 393972)
Что бы появится на какой- нибудь бусозустрiчi- я должен бросить работу, отобрать у семьи опредиленную сумму денег, тем более, слава богу, постороннего внимания не требую.

На рахунок виділенного мною.
Продовжу думку.
- За то, з задоволенням спостерігаю, за тими зустрічами, де як скоромохи на ярмарці, танцюють навколо бусиків деякі юзери.
З задоволенням читаю форум, з метою відшукать для себе корисну інформацію.
Кароч. Всі хто їдуть на зустрічі- ЛАХІ.
Я самий вумний, адже у мене сім"я і прочії життєві калізії, і мені нема часу на всяку ню, тіпа спілкувння в живу з камрадами.
Я самий вумний, я самий красівий!!
Удачі. :)

Eugene 12.11.2016 21:28

Ви теж помітили, що в тій автівці двигун F9Q?

vectra20 12.11.2016 21:29

так і є

shuma34 12.11.2016 21:33

Цитата:

Допис від Eugene (Допис 394036)
Ви теж помітили, що в тій автівці двигун F9Q?

Ну да.:secret:
Але ЕГР схожий на той що встановленний в трафі з двигуном M9R.

али 12.11.2016 22:32

Ну-ну..... Расскажу и я. ...... Во влодении сейчас вито 638.... 2.2 сди...... Нет у меня егр-а .......хотя место для него есть....... Как влияет на работу двигателя????? Да ни как. .......просто громче работает.....Не загрязняет впуск........ И чхать я хотел на те нормы......себе в кармане дешевле

Вик123 13.11.2016 05:02

Цитата:

Допис від али (Допис 394039)
Ну-ну..... Расскажу и я. ...... Во влодении сейчас вито 638.... 2.2 сди...... Нет у меня егр-а .......хотя место для него есть....... Как влияет на работу двигателя????? Да ни как. .......просто громче работает.....Не загрязняет впуск........ И чхать я хотел на те нормы......себе в кармане дешевле

Я из-за громкой работы мотора вернул егр на место.

Gazda 13.11.2016 05:44

Цитата:

Допис від Вик123 (Допис 394052)

Провів таку саму операцію з ЕГР бо підклинювала заслонка - заглушив і трохи покатався, зовсім не сподобалась робота двигуна, плюнув і поставив новий.
Маю спокій, а як воно буде далі побачимо.

igrok960 13.11.2016 08:02

Цитата:

Допис від Вик123 (Допис 394052)

:yes3: Мягче работа движка и тише,разницы в расходе топлива не заметил.На счет сажи закрываю глаза :) хотя я в курсе что впускной коллектор засран пластилином.

Alekss II 13.11.2016 11:03

Цитата:

Допис від PavelV (Допис 393916)
Alekss II, краще одразу...
в якості доказу можу показати фото того що робиться в впускному колекторі і впускних каналах ГБЦ і іноді заїдаючим єгр

Выложите пожалуйста.реально интересно

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:24.

vBulletin 3.8.11 ; Copyright © 2000-2025 Jelsoft Enterprises Limited
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010
busovod_ua©