![]() |
Re: Вопросы и ответы по ЕГР
Цитата:
|
Цитата:
Я бы просто заглушил трубку. |
Цитата:
нашел сегодня на разборках эту тягу, за 500 грн. |
Цитата:
Зпочатку тяга, за 500 грн( Б.У) Потім через деякий час, вискакує помилка по дросєлькі. Автівку конче в аварійний режим не вводить. Але інколи надоїдає засвіченною " спіралькою" і "serv" на панелі. Але ми не звертаємо на це уваги. Адже автівка як їздила так і їде.Наче б то з тією динамікою.... Та хер з ним, з тим що серендій показник витрати пального "не значно" збільшився. Куля там. Лише на 0,8- 1,5 Л/100 КМ. То все фігня! Їде. То нехай собі і їде. ;) |
Цитата:
|
Alekss II, краще одразу...
в якості доказу можу показати фото того що робиться в впускному колекторі і впускних каналах ГБЦ і іноді заїдаючим єгр |
Отшить ЕГР програмно- непроблема, а что делать, если завтра снова введут техосмотр, проверка выхлопа.... Снова пришивать? С пластинкой-заглушкой понятно, но перешивать блоки...
Вот попалось видео, в котором показано, что происходит с клапаном ЕГР при выключении зажигания /разные щелчки- жужания при выключении зажигания/ https://m.youtube.com/watch?v=M5YvO4hUW7Q Это касается двухлитрового двигателя. |
Цитата:
Добавлено через 5 минут знайшов http://www.club-espace.ru/forums/ind...dpost&p=200285 Мотор той самий 2.0, шо і на трафіках |
Цитата:
Чоловіче. Щоб "щелчкі" не будоражили запалений мізг. Мабуть таки, було б варто при наймі, пройтись по тиренту. Ну? так просто. Те що підвернулось під руку - http://systemsauto.ru/output/recirculation.html І до речі. На рахунок двохлітрового- Прошу прийняти до уваги те що Експлуатую M9R 780 з вересня 2011року. Крим , майже Рим ми з бусоким пройшли за ці роки. Чоловіче. З"явись на якусь киівську бусозустріч. Ну хоч раз. І дай знати- Я СЕМ. ;) Чи можливо таки з"являвся там, і був обділенний увагою? |
Цитата:
Я І до речі. На рахунок двохлітрового- Прошу прийняти до уваги те що Експлуатую M9R 780 з вересня 2011року. Крим , майже Рим ми з бусоким пройшли за ці роки. ..... Я рад, что вы владеете и активно эксплуатируете свой автомобиль.... К чему это- я не понял. Чоловіче. З"явись на якусь киівську бусозустріч. Ну хоч раз. І дай знати- Я СЕМ. ;) Чи можливо таки з"являвся там, і був обділенний увагою? Что бы появится на какой- нибудь бусозустрiчi- я должен бросить работу, отобрать у семьи опредиленную сумму денег, тем более, слава богу, постороннего внимания не требую. А кчему вообще ваше высказывание? Я выложил, как ведет себя заслонки егр после выключения зажигания. Я так понял, что такое их поведение заложено программой, дабы уменьшить их закоксование. |
Цитата:
Так видео же провакационое на нём чувак глушит егра ........... как то не то ты подобрал :D |
Цитата:
Продовжу думку. - За то, з задоволенням спостерігаю, за тими зустрічами, де як скоромохи на ярмарці, танцюють навколо бусиків деякі юзери. З задоволенням читаю форум, з метою відшукать для себе корисну інформацію. Кароч. Всі хто їдуть на зустрічі- ЛАХІ. Я самий вумний, адже у мене сім"я і прочії життєві калізії, і мені нема часу на всяку ню, тіпа спілкувння в живу з камрадами. Я самий вумний, я самий красівий!! Удачі. :) |
Ви теж помітили, що в тій автівці двигун F9Q?
|
так і є
|
Цитата:
Але ЕГР схожий на той що встановленний в трафі з двигуном M9R. |
Ну-ну..... Расскажу и я. ...... Во влодении сейчас вито 638.... 2.2 сди...... Нет у меня егр-а .......хотя место для него есть....... Как влияет на работу двигателя????? Да ни как. .......просто громче работает.....Не загрязняет впуск........ И чхать я хотел на те нормы......себе в кармане дешевле
|
Цитата:
|
Цитата:
Маю спокій, а як воно буде далі побачимо. |
Цитата:
|
Цитата: